Shortcuts To 220-901(131 to 140)

It is more faster and easier to pass the CompTIA 220-901 exam by using Approved CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) questuins and answers. Immediate access to the Far out 220-901 Exam and find the same core area 220-901 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2017 Mar 220-901 book

Q131. Which of the following is a public IP address?

A. 10.45.xxx.xxx

B. 169.254.xxx.xxx

C. 173.16.xxx.xxx

D. 192.168.xxx.xxx

Answer: C


Q132. A company wants to conserve paper without limiting the ability to print. Which of the following settings needs to be configured?

A. Orientation

B. Duplex

C. Collate

D. Quality

Answer: B


Q133. A company is converting to LCD monitors and needs to properly dispose of all CRT monitors. Which of the following is an important consideration when disposing of CRT monitors?

A. The materials within the cathode ray tube are harmful.

B. They are heavier than LCD monitors and therefore require special disposal.

C. The glass of the tube can easily break and cause serious injury.

D. The rays of the cathode can cause blindness if someone is exposed.

Answer: A


Q134. Which of the following adapter types uses a 7-pin cable to transmit video signals?

A. RGB

B. S-Video

C. HDMI

D. DVI

Answer:: B


Q135. A technician upgrades an older computer to Windows 8. The computer is running unusually slow, but the hardware has no problems and is adequate for the OS. Which of the following is the MOST likely solution?

A. Change the boot sequence

B. Switch the BIOS to UEFI

C. Defragment the hard drive

D. Enable virtualization

Answer:: C


Up to the immediate present 220-901 exam guide:

Q136. A customer states that when booting up the workstation, there is a message that says “no operating system detected”; then, it continues to boot into the operating system. The customer is preparing to modify files on a USB drive. Which of the following should a technician perform to resolve the problem?

A. Reinstall the operating system to reinstall the hardware drivers.

B. Modify the boot.ini within the operating system.

C. Modify the boot sequence within the UEFI.

D. Disable the TPM chip to turn off data encryption.

Answer: C


Q137. A user notices the printer that is used for printing global shipper’s labels is missing columns in the printed labels. The special label stock is new and appears to be fine. Which of the following should the technician perform FIRST when troubleshooting this problem?

A. Remove any stuck labels from the paper path

B. Clean the pickup rollers and check them for wear

C. Clean the print head with approved materials

D. Replace and realign the print head

Answer: C


Q138. Which of the following external ports would a technician use to connect a keyboard? (Select TWO).

A. eSATA

B. IEEE 1394

C. USB

D. PS/2

E. VGA

Answer: C,D


Q139. A user has downloaded an image file and needs to install an application from the image.

When trying to execute or open the file, an error is displayed. Which of the following should the user perform?

A. Download a different file from the website

B. Rename the extension of the file to a known extension

C. Verify the MD5 hash of the downloaded file

D. Mount the file as an emulated DVD

Answer: D


Q140. A PC has been randomly rebooting several times a day. The technician checks the case for overheating and finds the fans appear to be operating normally. Which of the following should the technician check NEXT?

A. The motherboard for any sign of swollen capacitors

B. The disk drive to determine if it is defragmented and operating properly

C. The embedded NIC to ensure it has the latest firmware and drivers

D. The RAM to confirm it is the correct type for the motherboard being used

Answer: A