Up to date 220-901 question Guide

Cause all that matters here is passing the CompTIA 220-901 exam. Cause all that you need is a high score of 220-901 CompTIA A+ Certification Exam (901) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 220-901 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Mar 220-901 practice exam

Q81. Two drives in a RAID 5 have failed. Which of the following will the technician need to implement?

A. Replace the failed drives and restore the data from backup to the RAID.

B. Replace one of the failed drives and run the RAID repair.

C. Replace the failed drives and format the RAID using the quick option.

D. Replace one of the failed drives and repair the RAID using system utilities.

Answer: A


Q82. A technician is dispatched to install additional RAM in a computer. The technician unplugs the system from the power source, and removes the cover of the PC. Which of the following should the technician do NEXT?

A. Update the BIOS for compatibility.

B. Put on an ESD strap.

C. Use an anti-static bag to hold the RAM while installing.

D. Clean out the PC with compressed air.

Answer: B


Q83. Ann, a user, boots her laptop and notices the screen flashes then turns black. It was working during her presentation yesterday. Which of the following troubleshooting steps should be completed?

A. Use a multimeter to test voltage.

B. Replace the laptop with a new one.

C. Replace the battery.

D. Connect an external display device.

Answer: D


Q84. A customer asks a technician for a device that has the capability to easily connect a laptop to an external monitor, keyboard, mouse, and charge the battery. Which of the following devices should the technician recommend to the customer?

A. Lightning

B. KVM switch

C. USB 3.0

D. Docking station

Answer: D


Q85. A technician needs to run a cable for a new computer and the requirement is CAT6. Which of the following wiring connectors should the technician use when terminating the cable?

A. BNC

B. RJ-12

C. RJ-45

D. ST

E. F-connector

Answer:: C


Leading 220-901 free question:

Q86. CORRECT TEXT

A small ISP has hired a new technician. Joe, the new technician, is being trained to configure customers' home networks. The training instructor gives the technician a starter kit with cables, cable ends, and other network equipment and asks him to build a working network. The computer should be connected to have Internet connectivity and the phone should be connected to have dial tone.

Instructions: Use the appropriate cables, cable ends, tools and equipment to configure the network and connect all components accordingly. When you have completed the simulation, please select the Done button to submit. Once the simulation is submitted, please select the Next button to continue.

Answer: 


Q87. Legacy software needs to be installed on a netbook. Which of the following is MOST likely needed in order to install the software?

A. Lightning port

B. Bluetooth adapter

C. USB optical drive

D. NFC chip

Answer: C


Q88. For which of the following types of printers should a technician obtain a maintenance kit containing a fuser, transfer roller, and pickup rollers?

A. Thermal

B. Impact

C. Inkjet

D. Laser

Answer: D


Q89. Which of the following expansion slots is MOST commonly used for high-end video cards?

A. PCI

B. PCIe

C. CNR

D. AGP

Answer: B


Q90. DRAG DROP

Drag and drop the IP address next to the appropriate description.

Answer: