All About 220-901 pdf exam Mar 2017

It is more faster and easier to pass the CompTIA 220-901 exam by using Vivid CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) questuins and answers. Immediate access to the Renew 220-901 Exam and find the same core area 220-901 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/220-901-test is very comprehensive.

2017 Mar 220-901 free practice exam

Q121. Which of the following is an advantage of using DHCP for network addressing?

A. Simplified configuration

B. More addresses are available

C. Faster connection speeds

D. Lower latency times

Answer: A


Q122. Which of the following cable connection types is an example of a mini DIN?

A. BNC

B. PS/2

C. RCA

D. DB9

Answer: B


Q123. DRAG DROP

Answer:


Q124. A technician is tasked with setting up a workstation in a new location. The technician realizes there is no network connectivity and the workstation’s NIC does not have a link light. Given the connection in the wall is correctly labeled, which of the following would be BEST for the technician to use NEXT?

A. A multimeter

B. A tone generator

C. A cable tester

D. A punchdown tool

Answer: C


Q125. A user wants pages 1-5 separated from 6-8 when they are retrieved from the printer. Which of the following settings would the user change in the print job to ensure the pages are separated?

A. Duplex

B. Collate

C. Orientation

D. Quality

Answer: B


Renovate 220-901 test:

Q126. A technician has just installed a new SOHO router. There are four people sharing the Internet connection, and whenever one specific user comes online and begins streaming media, browsing slows down for the other users. Which of the following settings can the technician adjust so the experience is universal for all users?

A. DSL

B. QoS

C. VNC

D. WAN

Answer:: B


Q127. A user is watching streaming video on a home network, but experiences buffering and delays when there are too many people on the network. Which of the following is MOST likely to resolve the issue?

A. Disable SSID broadcast

B. Setup UPnP

C. Enable QoS

D. Configure DMZ

Answer: C


Q128. A client’s computer is not connecting to a website. Which of the following commands will allow the technician to view the route/number of hops between the host and remote systems?

A. nbtstat

B. tracert

C. nslookup

D. netstat

Answer: B


Q129. A technician needs to set up a VPN for a small office. To ensure the network traffic is routed to the correct machine, which of the following MUST the technician do on the router to accommodate this?

A. Port forwarding

B. Port redundancy

C. Port triggering

D. Port selection

Answer: A


Q130. A technician is tasked with improving the speed at which a system boots and loads applications as well as improving data availability. Which of the following should the technician implement?

A. Upgrade external storage to USB 3.0

B. Upgrade non RAID hard drives to SSD

C. Configure software RAID 5

D. Install additional eSATA drives

Answer: C