How to win with 220 901 practice test

Want to know Pass4sure 220 901 exam Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (901) certification experience? Study Refined CompTIA 220 901 practice test answers to Up to date 220 901 pdf questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA 220 901 practice test free (CompTIA A+ Certification Exam (901)) test on your first attempt.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/220-901-test is very comprehensive.

Q31. A laptop is setup at a podium for a presentation but is set to extended desktop. The presenter would like it to show exactly what the laptop screen is showing. Which of the following would be the QUICKEST way to accomplish this?

A. Look for the setting in control panel

B. Toggle the dual display function key

C. Change the screen orientation

D. Reboot the laptop

Answer: B


Q32. A customer has left a computer monitor on over the weekend and now notices slight discoloration of the screen. This is an example of:

A. a failing backlight.

B. burn in.

C. a bad inverter.

D. dead pixels.

E. EMI.

Answer: B


Q33. DRAG DROP

Answer:


Q34. A video projector shows the image from a laptop, but everything is colored blue. Which of the following is the MOST likely the cause?

A. Dead pixels

B. Video resolution

C. Failing lamp

D. VGA connection

Answer: D


Q35. DRAG DROP

Drag and drop the characteristics to the correct printer types. Options may be used once.

Answer:


Q36. A user reports the inability to access a company server using the FTP protocol. A technician finds other ports to the server seem to work normally. The technician has determined the problem is an incorrectly configured software firewall on the user’s machine. Which of the following is MOST likely the cause?

A. Incoming connections on port 445 are blocked.

B. Outgoing connections on port 443 are blocked.

C. Incoming connections on port 143 are blocked.

D. Outgoing connections on port 80 are blocked.

E. Outgoing connections on port 21 are blocked.

Answer: E


Q37. A technician is building a new PC and notices that it has 8 DIMM sockets labeled 0 through 7. Four are white and four are blue. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Install the memory in the four white slots

B. Install the memory in the four blue slots

C. Consult the motherboard documentation

D. Install the memory in slots 0 through 3

E. Fill all slots with memory

Answer: C


Q38. Which of the following RAID types uses a drive mirroring algorithm? (Select TWO).

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 6

E. RAID 10

Answer: B,E


Q39. When installing multiple SCSI drives in a system, which of the following is correct?

A. All drives must have the same SCSI ID.

B. Drives will be automatically assigned an ID by the controller.

C. Drives in the same RAID array must have the same SCSI ID.

D. Each drive must have a different SCSI ID.

Answer: D


Q40. Which of the following devices requires 12V of power from the power supply?

A. Serial Port Card

B. CD-ROM Drive

C. Parallel Port

D. Audio Jack

Answer: B