[Jul 2017] comptia 220 901

Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 220 901 dumps study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the CompTIA 220 901 pdf exam in just one try? I am currently studying for the CompTIA 220 901 practice test exam. Latest CompTIA 220 901 practice test Test exam practice questions and answers, Try CompTIA 220 901 pdf Brain Dumps First.

Q141. A technician has upgraded the BIOS of a system that is running with multiple hard drives. Afterward, the system will not boot and displays an error message “Operating system not found”. Which of the following is the FIRST thing the technician should inspect?

A. The hard drive type settings in the BIOS

B. The power supply connections to the hard drives

C. The boot sequence settings in the BIOS

D. The motherboard SATA connectors

Answer: C


Q142. A technician has just installed a wireless access point in a customer’s home office. While testing the network and browsing the Internet, the technician finds that the connection is not stable, speeds are slow, and websites sometimes do not load. Which of the following should the technician do FIRST?

A. Re-enable the broadcasting of the access point’s SSID so it is visible to mobile devices.

B. Use a WiFi analyzer to ensure neighboring networks are not using the same channel.

C. Reconfigure network devices to use static IPs instead of DHCP-assigned addresses.

D. Change the signal encryption from WPA2 to WEP to ease transmission overhead.

Answer: B


Q143. A printer on the second floor is not printing for anyone. However, the printer has power and displays ready on the LCD display. There is paper in the trays and the toner was recently changed. The system administrator goes to the location with a laptop and tests the network port and is able to connect. Jobs are being queued on the local machines. Which of the following should the system administrator do to get the printer functioning again?

A. Move the printer to a known good port and connect to the network

B. Replace the network cable to the printer

C. Verify the server’s print spooler service is running

D. Attach the printer directly to the laptop and print a test page

Answer: C


Q144. A technician is building a gaming PC for a user. The user wants to dual boot between Windows XP 32-bit and a 64-bit version of Windows 7 as some of the games require XP. The user requests the following specifications:

64-bit i7 processor, (consisting of 6 cores @ 3.0GHz) 16 GB of RAM (consisting of two 8 GB modules) One 200 GB SSD

RAID 1 (consisting of two 1TB SATA Drives) Two 2 GB SLI Video Cards

Which of the following components should the technician warn the user will be reported differently depending on the operating system that is currently booted?

A. RAID

B. RAM

C. Processor

D. SSD Drive

E. Video Card

Answer: B


Q145. A customer is building a high-end gaming PC and is seeking an appropriate power supply unit. Which of the following feature-sets of a power supply should be installed? (Select THREE).

A. Mini-ITX form factor

B. High number of connectors

C. 24-pin main connector

D. 20-pin main connector

E. 350-450 watts of power

F. Dual 12v rails

Answer: B,C,F


Q146. A client, Ann, is having issues with a PC shutting down. There are no error messages displayed before the system powers off. Ann reports that this started after she installed and began using CAD software. The hard drive, video card, and RAM all meet the software requirements and have passed diagnostics. Which of the following is MOST likely the issue?

A. The video card has 3D acceleration disabled.

B. The hard drive is IDE instead of SATA.

C. The hard drive needs to be repartitioned.

D. The PSU is underpowered for the system.

Answer: D


Q147. To configure two drives for MAXIMUM performance, which of the following RAID types should be used?

A. RAID 0

B. RAID 1

C. RAID 5

D. RAID 10

Answer: A


Q148. DRAG DROP

Answer:


Q149. A technician is installing Hyper-V and is getting an error that the software is not able to be installed. Which of the following processor characteristics should be checked?

A. Cache size

B. Virtualization support

C. Number of cores

D. Hyperthreading

Answer: B


Q150. A customer wants the thinnest laptop possible. Which of the following display technologies typically allows for thinner devices?

A. IPS

B. OLED

C. LCD

D. DisplayPort

Answer: B