[Replace] 2v0-620 free

Exact of 2V0-620 testing engine materials and software for VMware certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 May 2V0-620 Study Guide Questions:

Q1. An administrator is using the Host Failures to Tolerate Admission Control Policy for a vSphere High Availability (HA) cluster. When configuring this setting on the cluster, the administrator sees this error message: 

Insufficient resources to satisfy HA failover level on cluster 

What are two likely causes for the error? (Choose two.) 

A. The hosts in the cluster are disconnected. 

B. A host in the cluster is displaying an HA error. 

C. Distributed Resource Scheduler has not been configured on the cluster. 

D. Virtual Machine Component Protection has not been turned on. 

Answer: A,B 


Q2. An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster. 

Which network is used for HA Network Heatbeat configuration? 

A. The Management network. 

B. The vMotion network. 

C. The Virtual SAN network. 

D. The Provisioning Traffic network. 

Answer: C 


Q3. An administrator is upgrading a vSphere Distributed Switch. The existing switch is version 

6.0 and the administrator wants to upgrade to the latest version possible. The environment contains several ESXi 6.1 hosts. 

Which two options are available to ensure that the upgraded switch will be compatible with these hosts? (Choose two.) 

A. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 6.0 

B. Upgrade the ESXi 5.5 hosts to version 6.0, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.5 

C. Upgrade the vSphere Distributed Switch to 5.1 

D. Upgrade the ESXi host switches to 5.5, then upgrade the vSphere Distributed Switch to 

Answer: B,C 


Q4. Refer to the Exhibit. 


An administrator is migrating a powered-on virtual machine, as shown in the exhibit. 

Which option should be selected to perform a Storage vMotion of the VM? 

A. Change storage only 

B. Change VM compute resource only 

C. Change both compute resource and storage, changing the compute resource first. 

D. Change both compute resource and storage, changing the storage resource first. 

Answer: A 


Q5. An administrator is moving a virtual machine into a resource pool. The VM and resource pool are configured as shown: 

VM configuration: 

.. 

2GHz CPU reservation 1GB Memory limit 

Resource Pool configuration: 

... 

6GHz CPU reservation 1GB Memory reservation No limit to memory 

What happens to the virtual machine's resource settings when it is moved into the pool? 

A. The VM inherits the resource settings of the resource pool if expandable reservations is enabled. 

B. The VM's reservations and limits are ignored and removed. 

C. The VM keeps the 2GHz CPU reservation but receives the 1GB memory reservation. 

D. The VM keeps the 2GHz CPU reservation and the 1GB Memory limit. 

Answer: D 


2passeasy.com

Leading vmware 2v0-620:

Q6. Which three actions can be taken as a result of executing the vSphere Update Manager 6.x scan and remediation wizards? (Choose three.) 

A. Install and upgrade software in virtual machines. 

B. Upgrade the firmware on ESXi host devices. 

C. Upgrade and Patch ESXi hosts. 

D. Install and update third-party software on hosts. 

E. Upgrade virtual machine hardware. 

Answer: C,D,E 


Q7. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.) 

A. Networks 

B. Applications 

C. Storage 

D. Management 

Answer: A,C 

Explanation: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-vSphere-4-Essentials-Editions-DS-EN.pdf 


Q8. An administrator attempts to migrate a suspended virtual machine to a newly deployed vSphere 6.x cluster. The compatibility check fails. 

What condition could cause this behavior? 

A. The new vSphere 6.x cluster is running Intel CPUs instead of AMD CPUs. 

B. A suspended virtual machine cannot be migrated. 

C. The hardware virtualization feature of the CPU is not enabled on the new hosts. 

D. A vSphere Distributed Switch is required to migrate a suspended virtual machine. 

Answer: A 


Q9. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q10. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator is analyzing a virtual machine as shown in the Exhibit. 

What is the current long term risk for this virtual machine? 

A. The virtual machine may run out of memory before April 27. 

B. The virtual machine may continue to function after April 27. 

C. The virtual machine has adequate memory configured for operation for the next 120 days. 

D. The virtual machine has adequate memory reservation configured for operation for the next 120 days. 

Answer: A 


2passeasy.com

Approved 2v0-620 vce:

Q11. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 


Q12. An administrator is unable to create the first group in a new vRealize Operations environment. 

What is the likely cause of the problem? 

A. There are no group types defined. 

B. The group is not defined in SSO. 

C. There are more than 32 group types defined. 

D. The description for the group is not provided. 

Answer: A 


Q13. Refer to the Exhibit. 

-- Exhibit --


An administrator attempts to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC) on a cluster. The operation results in a compatibility error, as shown in the exhibit. 

What is the likely cause of this error? 

A. The CPUs in the ESXi host are not AMD CPUs. 

B. The CPUs in the ESXi host do not support hardware virtualization capabilities. 

C. The XD/NX CPU features have not been enabled in the BIOS of the server. 

D. There is no shared storage between the hosts in the cluster. 

Answer: A 


Q14. A vApp is running out of compute resources when overall activity is high within the resource pool. At other times, everything is fine. 

What should be done to resolve this issue? 

A. Increase the size of the resource pool Shares. 

B. Set the vApp's CPU and Memory Reservation Type to Expandable. 

C. Set the vApp's CPU and Memory Limit to Unlimited. 

D. Create a new resource pool with the existing hardware configuration. 

Answer: B 


Q15. An administrator attempts to install vCenter Single Sign-On Server. The installer returns an error message indicating that the installation failed. Prior to the installation, all setup prerequisites were met. The administrator has generated a vCenter Server Single Sign-On support bundle. 

Which two files should the administrator analyze to determine the cause of the failure? (Choose two.) 

A. Server\utils\logs\imsTrace.log 

B. Server\utils\logs\install.txt 

C. %TEMP%\utils\logs\vminst.log 

D. %TEMP%\vminst.log 

Answer: A,D 

Explanation: 

http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC &externalId=2033880 https://www.vmware.com/support/ws5/doc/intro_techsup_ws.html 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/