15 tips on 2v0-620 exam

Realistic of 2V0-620 exam price materials and testing engine for VMware certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 May 2V0-620 Study Guide Questions:

Q61. Which three actions can be executed when an alarm is triggered? (Choose three.) 

A. Send an email. 

B. Send an SNMP trap. 

C. Run a script or command. 

D. Run an Orchestrator workflow. 

E. Send a trigger to syslog. 

Answer: A,B,C 


Q62. What is the optimal configuration when building a virtual machine for a single-threaded Windows application? 

A. Deploy single-threaded applications on uniprocessor virtual machines. 

B. Deploy single-threaded applications on symmetric multi-processor virtual machines. 

C. Tune single-threaded applications to take advantage of symmetric multi-processor resources. 

D. Tune Single-threaded applications at the hypervisor level. 

Answer: A 


Q63. An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been configured. 

Where is the ESXi host IP address configured? 

A. RVC console 

B. Direct Console User Interface 

C. vSphere Web Client 

D. vSphere Client 

Answer: B 


Q64. What must be enabled to ensure that VM Component Protection (VMCP) works in a High Availability cluster? 

A. VMware Tools Virtual Machine Communication Interface (VMCI) 

B. Fault Tolerance 

C. Atomic Test and Set (ATS) 

D. All Paths Down (APD) Timeout 

Answer: D 


Q65. When you add an ESXi 6.x host to a new Cluster, which vSphere object owns the CPU and Memory resources of the hosts? 

A. vCenter Server 

B. Datacenter 

C. Cluster 

D. Host 

Answer: C 


2passeasy.com

Improve 2v0-620 dump:

Q66. An administrator is unable to login to vCenter Server when using the vSphere web client. The administrator successfully accessed vCenter Server using the client earlier the same day. 

What is the most appropriate first step the administrator should take to resolve this issue? 

A. Verify the web browser being used has Adobe Flash plugin version 11.5 or later 

B. Verify the vCenter Single Sign-On service is running on the vCenter Server 

C. Verify the vSphere Web Server service is running on the vCenter Server 

D. Verify the administrator has permissions configured in vCenter Server 

Answer: B 


Q67. An administrator is migrating a virtual machine from a Test cluster to a Production cluster. The two environments do not have any shared storage. 

What is the easiest way to accomplish this task? 

A. Perform a Storage vMotion. 

B. Perform a regular vMotion. 

C. Perform a Virtual to Virtual migration. 

D. Perform a backup and restore using VMware Data Protection. 

Answer: B 


Q68. Which two configurable options apply to both virtual machine CPU and memory allocation? (Choose two.) 

A. Reservation 

B. Shares 

C. Resource Pool 

D. Reserve All 

Answer: A,B 


Q69. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing. 

What is a likely cause of this behavior? 

A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server. 

B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations. 

C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed. 

D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed. 

Answer: A 


Q70. By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority? 

A. RedHat Certificate Authority 

B. VMware Certificate Authority 

C. DigiCert Certificate Authority 

D. Verisign Certificate Authority 

Answer: B 


2passeasy.com

Realistic 2v0-620 dump:

Q71. A company has decided to implement Virtual SAN within their vSphere 6.x environment. The Virtual SAN cluster will be composed of three ESXi 6.x hosts that are on the Virtual SAN Ready Node list. 

Each ESXi host includes: 

Two SAS Controllers that support Passthrough Mode Four Solid State Drives (SSDs) 1TB in size each 20 SAS Magnetic Disks (MDs) 1TB in size each The SSDs and MDs are evenly split between the two SAS controllers 

The company will pilot a Virtual SAN cluster utilizing VMware best practices while maximizing storage capacity. The Virtual SAN cluster will use Manual Mode. 

Which two Disk Group configurations would meet the stated configuration requirements? (Choose two.) 

.... 

A. 4 disk groups with 1 SSD and 5 MDs each 

B. 2 disk groups with 1 SSD and 7 MDs each 

C. 2 disk groups with 2 SSDs and 7 MDs each 

D. 2 disk groups with 1 SSD and 10 MDs each 

Answer: A,B 


Q72. An administrator has been tasked with enabling High Availability (HA) on a cluster in a vSphere 6.x environment with default settings. The cluster configures properly and there are no errors. The next day when powering on a virtual machine, an error is presented: 

Not Enough Failover Resources 

Which three scenarios are likely causes of this error message? (Choose three.) 

A. The default VM Monitoring Sensitivity is set too high. 

B. There are not enough datastore heartbeat datastores configured by default. 

C. The default slot size in the cluster is set too high. 

D. There are virtual machines with large CPU reservations. 

E. A host is in maintenance mode for a replacement of a failed Hard Drive. 

Answer: C,D,E 


Q73. Which three features are not supported when using Fault Tolerance in vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. Virtual Volumes (VVOLS) 

B. Storage vMotion 

C. Virtual Machine Component Protection 

D. vMotion 

E. vSphere Distributed Switches 

Answer: A,B,C 


Q74. An attempt to enable vSphere Fault Tolerance for a powered-on virtual machine fails. 

Which two scenarios would result in this failure? (Choose two.) 

A. The virtual machine has three vCPUs configured. 

B. The host on which the virtual machine is running has insufficient memory resources. 

C. The virtual machine has insufficient resources to accommodate full reservation plus the overhead memory. 

D. VMware High Availability is enabled on the cluster of which this host is a member. 

Answer: B,C 


Q75. Which two events happen when Distributed Resource Scheduler (DRS) is disabled? (Choose two.) 

A. The cluster's resource pool heirarchy and affinity rules are re-established when DRS is turned back on. 

B. The cluster's resource pool hierarchy and affinity rules are not re-established when DRS is turned back on. 

C. The cluster's resource pools are removed from the cluster. 

D. The cluster's resource pools are removed from the cluster and assigned to the hosts. 

Answer: B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/