Jun 2016 updated: 2v0-620 exam

Exambible mature VMware teachers as well as experts can easily accept which Exambible VMware 2V0-620 test answers and questions are practically correct. The particular pass fee of vSphere 6 Foundations Beta Exam has been practically 95 %. Previously mentioned al, we might prove the 2V0-620 research components made beneficial reference for VMware prospects. Our own 2V0-620 pdf file worth the examinees sparing no effort to study. You are able to bet your own boot you will have a positive end result through the Exambible vSphere 6 Foundations Beta Exam practice tests.

2016 Jun 2V0-620 vce

Q136. Refer to the Exhibit. 


An administrator is configuring an ESXi 6.x host to use multiple NICs to resolve a management network redundancy error. After configuring a second NIC, the server is not able to communicate when the primary connection is taken down. The administrator analyzes the Exhibit shown here. 

Based on the exhibit, what is the likely cause of the issue? 

A. vmnic4 is not attached to a vSwitch. 

B. vmnic2 is not connected to a physical switch. 

C. E1000 is the incorrect NIC Driver for this card. 

D. There is a MAC address conflict on the network. 

Answer: B 


Q137. An administrator is virtualizing a physical application server and adding it to an existing multi-tiered vApp. The application license is currently tied to the physical NIC's MAC address, so the administrator needs to ensure the license will function properly in the virtual machine. 

Which two actions can the administrator take to satisfy this task? (Choose two.) 

A. Set the MAC address for the vNIC in the guest operating system. 

B. Install the physical server's NIC into the ESXi host. 

C. Configure the MAC address for the vNIC using the vSphere Web Client. 

D. Assign the physical server NIC's MAC address in the vSphere Distributed Switch. 

Answer: A,C 


Q138. Which three items should be validated prior to installing ESXi 6.x? (Choose three.) 

A. Remote Storage has been disconnected. 

B. Installation media is available. 

C. Server hardware clock is set to UTC. 

D. Storage has been partitioned with a VMFS volume. 

E. Network cards have been setup to use Jumbo Frames. 

Answer: A,B,C 


Q139. An administrator has configured an alarm to be notified when a virtual machine meets two 

conditions: 

. high virtual CPU 

. high active memory consumption 

The alarm is malfunctioning and triggering when either condition is met instead of both. 

What can be done to correct the issue? 

A. Edit the alarm and select Trigger if ALL of the following conditions are satisfied. 

B. Edit the alarm and select Trigger if ANY of the following conditions are satisfied. 

C. Create two separate alarms, one for CPU and one for memory. 

D. Delete the existing alarm and create a new event based alarm. 

Answer: A 


Q140. An administrator is attempting to migrate a large Hadoop virtual machine using vMotion. The administrator notices a delay when the machine is quiesced. The Hadoop virtual machine is processing many transactions a second to an in-memory database. 

Which two actions would help reduce the amount of time needed to perform a vMotion on this virtual machine? (Choose two.) 

A. Use multiple NICs for the vMotion vmkernel port. 

B. Use a 10Gbps Network card for the vMotion vmkernel port. 

C. Add an additional management network to help transmit the data quicker. 

D. Disable Fault Tolerance before performing the vMotion. 

Answer: A,B 


Q141. Users of an application are reporting performance issues. The following performance values are observed in the vSphere Web Client: 

Host CPU utilization is 90% 

Virtual Machine memory utilization is consistently greater than 90% 

CPU Ready values are higher than 20% 

What could be the cause of the application performance issue? 

A. The host is lacking the CPU resources required to meet the demand. 

B. The host is lacking the memory resources required to meet the demand. 

C. The virtual machine is lacking the CPU resources required to meet the demand. 

D. The virtual machine is lacking the memory resources required to meet the demand. 

Answer: A 


Q142. What is a requirement when enabling a Virtual SAN cluster in an existing High Availability (HA) and Distributed Resource Scheduler (DRS) Cluster? 

A. Disable DRS and HA before enabling Virtual SAN 

B. Enable DRS before enabling Virtual SAN 

C. Disable HA before enabling Virtual SAN 

D. Enable Storage DRS before enabling Virtual SAN 

Answer: C 


2V0-620  free practice questions

Up to the minute 2v0-620 exam:

Q143. An administrator needs to monitor traffic on vSwitches in a vSphere 6.x environment. 

Which option, if configured, would accomplish this task? 

A. Forged Transmits 

B. MAC Address Changes 

C. Promiscuous Mode 

D. Notify Switches 

Answer: C 


Q144. To comply with security requirements, an administrator with a vCenter Server Appliance needs to force logoff of the vSphere web client after 10 minutes of inactivity. 

What should the administrator do to meet the requirement? 

A. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

B. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=600 

C. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties modify session.timeout=600 

D. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

Answer: A 


Q145. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.) 

A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode. 

B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain. 

C. Time must be synchronized. 

D. Duplicate VM MAC addresses must be configured. 

E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters. 

Answer: A,B,C 


Q146. An administrator has recently installed a new ESXi 6.x Host, and during the configuration notices sporadic network problems. To check whether the issue occurred sometime during the configuration, the administrator would like to reset the system. 

How can this be accomplished in the shortest amount of time? 

A. Run the ESXi installer again and reinstall the host. 

B. Select the Reset System Configuration option from the vSphere Client when connected directly to the host. 

C. From the Direct Console User Interface, select Reset System Configuration. 

D. Use a host profile to reset the configuration to a default state. 

Answer: C 


Q147. Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.) 

A. vCenter Server Appliance 

B. vRealize Operations Manager 

C. vSphere Management Appliance 

D. vCenter Server for Windows 

Answer: A,D 


Q148. What is a valid plug-in status for a plug-in that has been added to a vSphere client? 

A. Disabled 

B. Unknown 

C. Stopped 

D. Installed 

Answer: A 


Q149. During an upgrade, the ESXi 6.x installer finds an existing version of ESXi and a VMFS3 volume. No virtual machines exist on the host or VMFS3 volume. The requirement is to upgrade to VMFS5. 

Which option should be chosen to meet this requirement? 

A. Upgrade ESXi and preserve the VMFS datastore 

B. Install ESXi and preserve the VMFS datastore 

C. Install ESXi and overwrite the VMFS datastore 

D. Upgrade ESXi and overwrite the VMFS datastore 

Answer: C 


Q150. Which three connection types are available when configuring a vSwitch in the vSphere Web Client? (Choose three.) 

A. VMkernel Network Adapter 

B. Physical Network Adapter 

C. Virtual Machine Port Group for a Standard Switch 

D. vMotion Network Adapter 

E. vSAN Network Adapter 

Answer: A,B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/