Why You Need To 2v0-620 vsphere 6 foundations beta?

Proper study guides for Up to date VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam certified begins with VMware 2V0-620 preparation products which designed to deliver the Downloadable 2V0-620 questions by making you pass the 2V0-620 test at your first time. Try the free 2V0-620 demo right now.

2016 Jun 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q31. An administrator is troubleshooting basic network connectivity issues. 

Which two scenarios are potential issues that this administrator might face? (Choose two.) 

A. The vSwitch is not attached to the correct physical network. 

B. The portgroup is not configured to use correct VLAN. 

C. Traffic shaping is configured incorrectly. 

D. Jumbo frames is configured incorrectly. 

Answer: A,B 


Q32. You are creating a virtual machine in the Web Client using the New Virtual Machine wizard. 

Which two steps are required? (Choose two.) 

A. Select a valid name. 

B. Select a cluster for the compute resource. 

C. Select a network adapter. 

D. Select the virtual machine compatibility. 

Answer: A,D 


Q33. An administrator is attempting to enable Storage I/O Control on a datastore, but it is failing. What is the likely reason for this failure? 

A. The host is connected to a datastore is running on ESX 4.0. 

B. The host is connected to a Fibre Channel storage array. 

C. The datastore has multiple extents. 

D. The datastore is managed by a single vCenter Server. 

Answer: A 


Q34. An application running in a virtual machine is experiencing performance issues. When utilizing performance monitoring utilities, it is noted that the CPU Utilization of the application is at 100%. 

Which two scenarios are probable causes of the CPU contention for the application? (Choose two.) 

A. There is a network I/O constraint. 

B. There is a storage I/O constraint. 

C. There is insufficient disk space assigned to the virtual machine. 

D. The application is not virtualization aware. 

Answer: A,B 


Q35. How are ports scaled on vSphere Standard Switches (vSS)? 

A. Ports on a vSS can be dynamically scaled up and down. 

B. Ports on a vSS can only be statically scaled up or down. 

C. Ports on a vSS can only be dynamically scaled down. 

D. Ports on a vSS can only be dynamically scaled up. 

Answer: A 


Q36. An administrator needs to verify that vMotion operations can be performed in a vSphere data center. 

What round trip time (RTT) latency is the maximum value that will allow vMotion operations to succeed? 

A. 50ms RTT 

B. 100ms RTT 

C. 150ms RTT 

D. 200ms RTT 

Answer: B 


Q37. A virtual machine template is accidently removed from the vCenter Server Inventory. Which method would be used to recover the template back into the environment? 

A. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmtx file to inventory. 

B. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmx file to inventory. 

C. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:GuestFileManager object. 

D. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:VirtualDiskManager object. 

Answer: A 


2V0-620  exam prep

Up to the minute 2v0-620 dump:

Q38. What is required when changing a virtual machine name using the vSphere Web Client? 

A. Verify connectivity to the ESXi host where the virtual machine is running and its inventory list is accessible. 

B. Verify in which datastore the virtual machine resides and that you have access and its inventory list is accessible. 

C. Verify that virtual machine files are stored in the same datastore and can be accessed in the datastore browser list. 

D. Verify the virtual machine is not running in Fault Tolerant mode and that it is not in a Distributed Resource Scheduler cluster. 

Answer: A 


Q39. An administrator attempts to create a Thick Provisioned Virtual Disk (VMDK) on an NFS datastore; but it fails. 

Which two reasons would explain the failure? (Choose two.) 

A. Datastore is on an NFS 3 storage server that does not support Hardware Acceleration 

B. Datastore is on an NFS 4.1 storage server 

C. Only VMFS datastores support "Thick Provisioned" VMDK 

D. The NFS datastore was not created on a "Thick Provisioned" device 

Answer: A,B 


Q40. A user is trying to retrieve objects from a SharePoint server and finds the request is taking an excessive amount of time. An administrator tries to isolate the issue and notes the following: 

. Application performance is poor when compared to virtual machines on other 

hosts. 

. Performance improves when the virtual machine is moved to another host. 

. The virtual machine encounters higher than expected CPU %Ready times. 

What conclusion can be reached regarding the performance issues for this virtual machine? 

A. Host Power Management is directly impacting virtual machine performance. 

B. The virtual machine has a large number of snapshots. 

C. The Path Selection Policy for the storage device is set differently on the affected host. 

D. Network I/O control is configured for the portgroup. 

Answer: A 


Q41. A virtual machine is experiencing performance issues. The following performance metrics are observed: 

. CPU usage value for the virtual machine is above 90% 

. CPU ready value for the virtual machine is above 20% 

Which two activities will likely resolve the performance issues? (Choose two.) 

A. Set a CPU reservation for the virtual machine. 

B. Increase the CPU limit on the virtual machine. 

C. Decrease CPU shares equally for all virtual machines on the host. 

D. Increase CPU shares equally for all virtual machines on the host. 

Answer: A,B 


Q42. What are two possible causes of Storage Distributed Resource Scheduler (SDRS) being disabled on one or more virtual machine disks in a datastore cluster? (Choose two.) 

A. The virtual machine has vSphere Fault Tolerance disabled. 

B. The virtual machine is a template. 

C. The virtual machine swap file is on a shared datastore. 

D. The disk is a CD-ROM/ISO file. 

Answer: B,D 


Q43. Which three statements are true regarding Fault Tolerance? (Choose three.) 

A. Applications need to be continuously available to users. 

B. Applications without native clustering capabilities can be protected. 

C. Custom clustering solutions are complicated to configure and maintain. 

D. Applications that have 16 vCPUs are supported. 

E. Prevents application crashes by analyzing the workload and correcting problems. 

Answer: A,B,C 


Q44. A vSphere administrator has been using vSphere in evaluation mode and now wants to deploy an environment that provides the same features. 

Which edition of vSphere provides similar functionality to evaluation mode? 

A. Enterprise Plus 

B. Enterprise 

C. Standard 

D. Essentials 

Answer: A 


Q45. What are three goals of resource management within a cluster? (Choose three.) 

A. To prevent virtual machines from monopolizing resources and to guarantee predictable service rates. 

B. To exploit undercommitted resources and overcommit with graceful degradation. 

C. To provide solutions to potential problems that you might encounter when using vCenter Server. 

D. To control the relative importance of virtual machines and provide flexible dynamic partitioning. 

E. To provide additional network administration capabilities. 

Answer: A,B,D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/