Sep 2016 updated: 2v0-620 dump

Learn the particular VMware VMware practice materials from your basic and lay a solid foundation for the great achievement in real work. You will enjoy the high status in the planet of This. If you are the job hunter thats eager to have the VMware VMware 2V0-620 certification, please look zero further. Theres time to get rid of! Take measures at once and you will become on the highway to a bright future soon.

2016 Sep 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q91. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing. 

What is a likely cause of this behavior? 

A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server. 

B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations. 

C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed. 

D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed. 

Answer: A 


Q92. An administrator is migrating a virtual machine from a Test cluster to a Production cluster. The two environments do not have any shared storage. 

What is the easiest way to accomplish this task? 

A. Perform a Storage vMotion. 

B. Perform a regular vMotion. 

C. Perform a Virtual to Virtual migration. 

D. Perform a backup and restore using VMware Data Protection. 

Answer: B 


Q93. What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x? 

A. vCenter Identity Services 

B. Platform Services Controller 

C. vCenter Single Sign-On 

D. Client Integration Plug-In 

Answer: B 


Q94. Which two badges are major badges in vRealize Operations? (Choose two.) 

A. Risk 

B. Efficency 

C. Workload 

D. Faults 

Answer: A,B 


Q95. Which two Virtual SAN related actions might start resynchronization of virtual machine objects? (Choose two.) 

A. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of replicas. 

B. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of replicas. 

C. Editing a virtual machine storage policy to increase the number of disk stripes. 

D. Editing a virtual machine storage policy to reduce the number of disk stripes. 

Answer: A,C 


2passeasy.com

Refresh 2v0-620 pdf:

Q96. You need to add an object to an existing vApp using the vSphere Web Client. How is this accomplished? 

A. Create an Object Inside the vApp. 

B. Add an Object to a vApp. 

C. Add an Object to the Datastore the vApp is located in. 

D. Move all Objects to a new Datastore folder. 

Answer: A,B 


Q97. A vApp named Sales has a Memory Limit of 32 GB and a CPU Limit of 12,000 MHz. There are three virtual machines within the vApp: 

Sales-DB -- Has a memory reservation of 20 GB. 

Sales-DC -- Has a memory reservation of 8 GB. 

Sales-Web -- Has a memory reservation of 8 GB. 

Which statement is correct? 

A. All three virtual machines can power on, but will have memory contention. 

B. All three virtual machines can power on without memory contention. 

C. Only two of the three virtual machines can power on. 

D. Only one of the virtual machines can power on. 

Answer: C 


Q98. What is a benefit of using VMware Data Protection (VDP)? 

A. Provides support for guest-level backups and restores of Microsoft SQL Servers, Exchange Servers, and Share Point Servers. 

B. Provides support for advanced storage services including replication, encryption, deduplication, and compression. 

C. Provides direct access to VDP configuration integrated into the vSphere Client. 

D. Reduces disk space consumed by virtual machine data using deduplication. 

Answer: D 


Q99. An administrator is virtualizing a physical application server and adding it to an existing multi-tiered vApp. The application license is currently tied to the physical NIC's MAC address, so the administrator needs to ensure the license will function properly in the virtual machine. 

Which two actions can the administrator take to satisfy this task? (Choose two.) 

A. Set the MAC address for the vNIC in the guest operating system. 

B. Install the physical server's NIC into the ESXi host. 

C. Configure the MAC address for the vNIC using the vSphere Web Client. 

D. Assign the physical server NIC's MAC address in the vSphere Distributed Switch. 

Answer: A,C 


Q100. An administrator is creating a new vSphere Distributed Switch that will be utilized with a specific vSphere Cluster. The cluster itself contains a mix of ESXi 5.x and 6.x Hosts. 

Which Distributed Switch version should be created to support this configuration? 

A. Distributed Switch: 6.0.0 

B. Distributed Switch: 5.0.0 

C. Distributed Switch: 5.1.0 

D. Distributed Switch: 5.5.0 

Answer: B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/