Resources to vmware 2v0-620

VMware is definitely an company who has attained world-wide acceptance on the earth. It is very renowned in buying it discipline. VMware relates to laptop or computer accessories that is included in software and hardware. It can be dominant on the market because proficiency and excellence of perform. VMware gives you numerous VMware such as quiz 2V0-620 which are incredibly greatly regarded plus needed because of it authorities and also by This market.

2016 Sep 2v0-620 pdf:

Q71. Which two options would allow a database administrator, with no access to the vSphere infrastructure, to connect to a virtual machine? (Choose two.) 

A. Use the Virtual Machine Remote Console (VMRC). 

B. Use Remote Desktop Protocol (RDP) to connect. 

C. Ask the vSphere administrator to grant permission to access the console through vCenter Server. 

D. Ask the vSphere administrator to grant permission to access with the Horizon View Direct Connect Client. 

Answer: B,C 


Q72. An administrator is only able to see the Health Badge when using the vRealize Operations user interface. 

What is the likely cause of this behavior? 

A. The vRealize Operations Foundation License is in use. 

B. The vmware-sps service failed to start. 

C. The vRealize Operations Standard License is in use. 

D. The vmware-rbd-watchdog service failed to start. 

Answer: A 


Q73. What is the default load balancing policy for a newly created VMkernel port on a vSphere Distributed Switch? 

A. Route based on orginating virtual port ID 

B. Route based on IP Hash 

C. Route based on source mac address 

D. Route based on physical NIC load 

Answer: A 


Q74. Refer to the Exhibit. 


An administrator has configured a host profile so that ESXi 6.x hosts will point to the corporate NTP server for time synchronization. The NTP server is located at 10.0.30.213, but time has not been synchronized properly across the ESXi hosts. 

The administrator reviews Host Profile settings as shown in the Exhibit. 

Which two steps are required to resolve the issue? (Choose two.) 

A. Correct the NTP server IP address. 

B. Check the host for host profile compliance. 

C. Remediate the host based on the updated host profile. 

D. Change the NTP server to the FQDN as IP Addresses are not supported. 

Answer: A,C 


Q75. When attempting to access a virtual machine, an administrator is unable to login using the vSphere credentials. 

What two options are probable causes of the authentication failure? (Choose two.) 

A. The vSphere credentials have not been granted permissions. 

B. The vSphere credentials are granted read-only permissions. 

C. The vSphere credentials are granted no-access permissions. 

D. The vSphere credentials are not a member of the local administrator group. 

Answer: A,B 


2passeasy.com

Replace 2v0-620 free:

Q76. In order for a company to meet regulatory requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. 

What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) 

A. Use the esxcli system syslog command. 

B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. 

C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. 

D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. 

Answer: A,B 


Q77. Which three traffic types are available services options when configuring a vmkernel port? (Choose three.) 

A. Provisioning Traffic 

B. Virtual Volumes Traffic 

C. vSphere Replication NFC Traffic 

D. Virtual SAN Traffic 

E. FCoE Traffic 

Answer: A,C,D 


Q78. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator is analyzing a virtual machine as shown in the Exhibit. 

What is the current long term risk for this virtual machine? 

A. The virtual machine may run out of memory before April 27. 

B. The virtual machine may continue to function after April 27. 

C. The virtual machine has adequate memory configured for operation for the next 120 days. 

D. The virtual machine has adequate memory reservation configured for operation for the next 120 days. 

Answer: A 


Q79. Which two Identity Sources are available to add for vCenter Single Sign-On authentication? (Choose two.) 

A. LocalOS 

B. OpenLDAP 

C. NIS as an LDAP Server 

D. VCMSDS 

Answer: A,B 


Q80. A vSphere administrator needs to backup a virtual machine that has a Microsoft SQL Server Database installed. 

Which solution allows for an application quiesce to occur during backup? 

A. VMware vCenter Converter 

B. VMware vCenter Site Recovery Manager 

C. VMware vSphere Replication 

D. VMware vSphere Data Protection Advanced 

Answer: D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/