The Only Tip You Need: 2v0-620 pdf

Want to know Testking 2V0-620 Exam practice test features? Want to lear more about VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam certification experience? Study Download VMware 2V0-620 answers to Improved 2V0-620 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 2V0-620 (vSphere 6 Foundations Beta Exam) test on your first attempt.

2016 Sep 2v0-620 exam:

Q61. What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.) 

A. Networks 

B. Applications 

C. Storage 

D. Management 

Answer: A,C 

Explanation: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-vSphere-4-Essentials-Editions-DS-EN.pdf 


Q62. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --


An administrator has been given requirements to configure vMotion for a new virtual machine. The configuration should: 

Provide Network Redundancy 

Use VLAN 550 

Be secured against anyone trying to spoof communication 

The vSwitch1 configuration is shown in the Exhibit. 

Which three changes should be made to meet the stated requirements? (Choose three.) 

A. The VLAN ID must be set appropriately. 

B. The default values for MAC Address Changes and Forged Transmits must be altered. 

C. The teaming and failover adapters must be set appropriately. 

D. The Traffic Shaping configuration must be altered. 

E. The Load Balancing Policy must be set appropriately. 

Answer: A,B,C 


Q63. Which three VLAN Tagging modes are available in vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. External Switch Tagging 

B. Private VLAN Tagging 

C. Virtual Switch Tagging 

D. VXLAN Tagging 

E. Virtual Guest Tagging 

Answer: A,C,E 


Q64. An administrator has configured an alarm to be notified when a virtual machine meets two 

conditions: 

. high virtual CPU 

. high active memory consumption 

The alarm is malfunctioning and triggering when either condition is met instead of both. 

What can be done to correct the issue? 

A. Edit the alarm and select Trigger if ALL of the following conditions are satisfied. 

B. Edit the alarm and select Trigger if ANY of the following conditions are satisfied. 

C. Create two separate alarms, one for CPU and one for memory. 

D. Delete the existing alarm and create a new event based alarm. 

Answer: A 


Q65. Which vSphere 6 Standard Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer: B 


2V0-620  pdf exam

Refresh 2v0-620 vce:

Q66. An administrator enables vSphere High Availability (HA) on an existing cluster with a large number of hosts and virtual machines. The administrator notices that the setup of vSphere HA on some of the hosts is failing. 

What step, if taken, might resolve this issue? 

A. Increase the value of the config.vpxd.das.electionWaitTimeSec setting. 

B. Set the value of vpxd.das.aamMemoryLimit to 256. 

C. Set the value of the das.useDefaultIsolationAddress setting to False. 

D. Increase the value of the das.iostatsinterval setting. 

Answer: A 


Q67. Refer to the Exhibit. 


An administrator is migrating a powered-on virtual machine, as shown in the exhibit. 

Which option should be selected to perform a Storage vMotion of the VM? 

A. Change storage only 

B. Change VM compute resource only 

C. Change both compute resource and storage, changing the compute resource first. 

D. Change both compute resource and storage, changing the storage resource first. 

Answer: A 


Q68. An administrator is deploying multiple Windows 2003 Virtual Machines from the same template. 

What two steps should be taken to avoid network conflicts? (Choose two.) 

A. Customize the guest operating system. 

B. Install VMware Tools into the new virtual machines. 

C. Copy the Microsoft Sysprep tools onto the vCenter Server system. 

D. Ensure the e1000 vmnic is selected for each new virtual machine. 

Answer: A,C 


Q69. An administrator configures vSphere Replication for a virtual machine and enables multiple point in time (PIT) instances under the recovery settings in the Configure Replication wizard. 

Which two statements are correct for vSphere Replication with multiple point in time instances enabled? (Choose two.) 

A. vSphere Replication retains a number of snapshot instances of the virtual machine on the target site based on the retention policy that you specify. 

B. vSphere Replication uses the virtual machine's snapshot instances to define the target site Point in Time instance based on the retention policy that you specify. 

C. vSphere Replication does not support virtual machines with snapshots. 

D. vSphere Replication supports virtual machines with snapshots. 

Answer: A,C 


Q70. A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab. 

Which vSphere product will support the architecture required for the least software cost? 

A. vSphere Hypervisor 

B. vSphere Essentials 

C. VMware Player 

D. VMware Workstation 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/