Getting Smart with: 2v0-620 pdf

We guarantee that you may also certainly pass the genuine exam without any difficulties. 100% passing ensure is not hollow phrases. However, in the event you really dont obtain through the VMware genuine certification exam, no matter what? purpose, we offer you full money back from the paying fees. Simply no questions asked!

2016 Sep 2v0-620 vce:

Q101. A vApp template recently added to a Content Library is not displayed. 

Which two actions could correct this problem? (Choose two.) 

A. Manually synchronize the library 

B. Select the Download all library content immediately option 

C. Select the Sync subscribed library option 

D. Manually download the vApp template 

Answer: A,B 


Q102. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: 

. The ability to shape inbound (RX) traffic 

. Support for Private VLANs (PVLANs) 

. Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) 

What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements? 

A. vSphere Essentials Plus 

B. vSphere Standard 

C. vSphere Enterprise 

D. vSphere Enterprise Plus 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.vmware.com/products/vsphere/compare http://www.vmware.com/products/vsphere/features/distributed-switch.html 


Q103. Refer to the Exhibit. 


An administrator is configuring an ESXi 6.x host to use multiple NICs to resolve a management network redundancy error. After configuring a second NIC, the server is not able to communicate when the primary connection is taken down. The administrator analyzes the Exhibit shown here. 

Based on the exhibit, what is the likely cause of the issue? 

A. vmnic4 is not attached to a vSwitch. 

B. vmnic2 is not connected to a physical switch. 

C. E1000 is the incorrect NIC Driver for this card. 

D. There is a MAC address conflict on the network. 

Answer: B 


Q104. As part of a multisite Single Sign-On (SSO) deployment what two steps are required to ensure that a change to one Single Sign-On instance is propagated to the other instances? (Choose two.) 

A. Schedule a Replication Task on the primary instance 

B. Select the first instance during the installation of subsequent instances 

C. During the installation of each instance choose Linked-Mode 

D. Enable Synchronize to Active Directory on each instance 

Answer: A,C 


Q105. An administrator is creating a new Virtual SAN cluster on a Layer 2 network. There is an existing Virtual SAN cluster on the same Layer 2 network. 

Which two actions would allow the new Virtual SAN cluster to coexist with the older cluster? (Choose two.) 

A. Change the default Multicast Address on the new Virtual SAN cluster. 

B. Change the default Unicast Address on the new Virtual SAN Cluster. 

C. Create a separate VLAN for each cluster. 

D. Create an ARP Alias for the Virtual SAN VMkernel Network Adapter. 

Answer: A,C 


2V0-620  exam topics

Abreast of the times vmware 2v0-620:

Q106. Which two statements are true about deploying and using vSphere Replication? (Choose two.) 

A. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

B. Sites managed by different vCenter Server instances require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

C. Sites managed by different vCenter Server instances require the use of Site Recovery Manager and a connection between the two vSphere Replication appliances. 

D. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a single vSphere Replication appliance. 

Answer: B,D 


Q107. Which two parameters are required when adding an iSCSI target to an iSCSI Software Adapter using Dynamic Discovery? (Choose two.) 

A. The iSCSI device's IP Address or Fully Qualified Domain Name 

B. The Port Number 

C. The iSCSI device's iSCSI Qualified Name (IQN) 

D. The Default Gateway IP Address 

Answer: A,B 


Q108. You want to deploy a vApp and dynamically assign IP addresses without a DHCP server on the network. 

Which action would you take to accomplish this task? 

A. Enable IP pools. 

B. Configure a local DHCP server in the vApp. 

C. Enable NAT on the vApp router. 

D. Configure the guest OS for workgroup and WINS. 

Answer: A 


Q109. An administrator is performing an interactive installation of ESXi 6.x. 

Which three options are available for installation? (Choose three.) 

A. DVD 

B. USB 

C. PXE 

D. Scripted 

E. Auto Deploy 

Answer: A,B,C 


Q110. What are two possible causes of Storage Distributed Resource Scheduler (SDRS) being disabled on one or more virtual machine disks in a datastore cluster? (Choose two.) 

A. The virtual machine has vSphere Fault Tolerance disabled. 

B. The virtual machine is a template. 

C. The virtual machine swap file is on a shared datastore. 

D. The disk is a CD-ROM/ISO file. 

Answer: B,D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/