Foolproof 2v0-620 free tips

Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2016 Sep 2v0-620 vce:

Q41. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.) 

A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode. 

B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain. 

C. Time must be synchronized. 

D. Duplicate VM MAC addresses must be configured. 

E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters. 

Answer: A,B,C 


Q42. Which scenario shows a reason for VMware Tools failing to install? 

A. Virtual machine has a CD-ROM configured. 

B. Guest OS Antivirus is blocking the VMware Tools installation. 

C. Guest OS has 64-bit ldd (list dynamic dependencies) utility installed. 

D. Virtual machine is powered on. 

Answer: B 

64. An administrator is evaluating whether to deploy vCenter Server on a Windows server or on a vCenter Server appliance. The administrator has the following requirements: 

. A web browser will be utilized to manage the vSphere environment. 

. 16 ESXi hosts will be deployed. 

. Licenses must be shared with a vCenter Server at another site. 

. An external Oracle 10g database server will be used to host the vCenter Server database. 

Why will the administrator need to deploy vCenter Server on a Windows server? 

A. Linked Mode is a requirement for the solution. 

B. Oracle 10g is a requirement for the solution. 

C. The vSphere web client is a requirement for the solution. 

D. Management of more than 5 hosts is a requirement for the solution. 

Answer: A 


Q43. Which two Fibre Channel zoning options are supported with vSphere 6.x? (Choose two.) 

A. Single-Initiator 

B. Single-Initiator-Single-Target 

C. Multiple-Initiators-Single-Target 

D. Multiple-Initiators-Multiple-Targets 

Answer: A,B 


Q44. What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation? 

A. Keyboard layout 

B. IP Address 

C. Root password 

D. DNS information 

Answer: A 


Q45. What is a benefit of using Enhanced vMotion Compatibility for an environment? 

A. EVC masks CPU features to allow compatibility between hosts that are dissimilar. 

B. EVC allows for cross platform vMotion to occur. 

C. EVC enables Long Distance vMotion. 

D. EVC enables Storage vMotion functionality. 

Answer: A 


2V0-620  latest exam

Renovate 2v0-620 pdf:

Q46. An administrator is using the Host Failures to Tolerate Admission Control Policy for a vSphere High Availability (HA) cluster. When configuring this setting on the cluster, the administrator sees this error message: 

Insufficient resources to satisfy HA failover level on cluster 

What are two likely causes for the error? (Choose two.) 

A. The hosts in the cluster are disconnected. 

B. A host in the cluster is displaying an HA error. 

C. Distributed Resource Scheduler has not been configured on the cluster. 

D. Virtual Machine Component Protection has not been turned on. 

Answer: A,B 


Q47. An administrator is re-provisioning an ESXi host and moving it to another datacenter. 

Which DCUI option should the administrator use to revert the system configuration to the default settings? 

A. Reset System Configuration 

B. Rebuild Default System Configuration 

C. Revert System Configuration 

D. Renew Default System Configuration 

Answer: A 


Q48. A Fault Tolerance (FT) virtual machine with four vCPUs is experiencing high latency when performing ICMP and Application tests. 

What are three potential causes that may be attributing to this latency? (Choose three.) 

A. The FT network has insufficient bandwidth and is running on a 1GB Link. 

B. The FT network is on a particularly high latency link. 

C. The FT network has been configured with Network I/O Control. 

D. The FT virtual machine is running an e1000 network adapter. 

E. The FT virtual machine is running on poor performing network-based storage. 

Answer: A,B,C 


Q49. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D 


Q50. A user is trying to retrieve objects from a SharePoint server and finds the request is taking an excessive amount of time. An administrator tries to isolate the issue and notes the following: 

. Application performance is poor when compared to virtual machines on other 

hosts. 

. Performance improves when the virtual machine is moved to another host. 

. The virtual machine encounters higher than expected CPU %Ready times. 

What conclusion can be reached regarding the performance issues for this virtual machine? 

A. Host Power Management is directly impacting virtual machine performance. 

B. The virtual machine has a large number of snapshots. 

C. The Path Selection Policy for the storage device is set differently on the affected host. 

D. Network I/O control is configured for the portgroup. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/