2v0-620 dump [Sep 2016]

It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-620 exam by using High quality VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam questuins and answers. Immediate access to the Updated 2V0-620 Exam and find the same core area 2V0-620 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Sep vmware 2v0-620:

Q11. When you add an ESXi 6.x host to a new Cluster, which vSphere object owns the CPU and Memory resources of the hosts? 

A. vCenter Server 

B. Datacenter 

C. Cluster 

D. Host 

Answer: C 


Q12. Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer: A 


Q13. An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines. 

Which database would meet the minimal requirements needed for this task? 

A. vFabric Postgres 

B. Microsoft SQL Express 2008 

C. Microsoft SQL Server 2014 

D. Oracle 11g 

Answer: A 


Q14. By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority? 

A. RedHat Certificate Authority 

B. VMware Certificate Authority 

C. DigiCert Certificate Authority 

D. Verisign Certificate Authority 

Answer: B 


Q15. During an upgrade, the ESXi 6.x installer finds an existing version of ESXi and a VMFS3 volume. No virtual machines exist on the host or VMFS3 volume. The requirement is to upgrade to VMFS5. 

Which option should be chosen to meet this requirement? 

A. Upgrade ESXi and preserve the VMFS datastore 

B. Install ESXi and preserve the VMFS datastore 

C. Install ESXi and overwrite the VMFS datastore 

D. Upgrade ESXi and overwrite the VMFS datastore 

Answer: C 


2V0-620  practice question

Renewal 2v0-620 pdf:

Q16. The vSphere administrator is configuring directory services for an ESXi host: -- Exhibit --

-- Exhibit --


What should the vSphere administrator do to configure the host to use CAM services? 

A. Check the Use vSphere Authentication Proxy checkbox. 

B. Set Select Directory Service Type to CAM services. 

C. Specify CAM$ for the Domain. 

D. Set Trusted Domains to cam\name.tld where name.tld is the domain that the host is joining. 

Answer: A 


Q17. An administrator attempts to migrate a suspended virtual machine to a newly deployed vSphere 6.x cluster. The compatibility check fails. 

What condition could cause this behavior? 

A. The new vSphere 6.x cluster is running Intel CPUs instead of AMD CPUs. 

B. A suspended virtual machine cannot be migrated. 

C. The hardware virtualization feature of the CPU is not enabled on the new hosts. 

D. A vSphere Distributed Switch is required to migrate a suspended virtual machine. 

Answer: A 


Q18. An organization has an ESXi 6.x host that contains two resource pools. The host is being relocated to a DRS cluster. 

What two actions can be taken to integrate the host into the cluster, and what would happen to the existing ESXi resource pool hierarchy as a result? (Choose two.) 

A. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be deleted. 

B. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be deleted. 

C. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be preserved. 

D. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be preserved. 

Answer: A,D 


Q19. Refer to the Exhibit. 


A storage administrator has reported that full utilization of all bandwidth from an ESXi 6.x host is not being seen. In troubleshooting the issue, the Adapter details are shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, what is cause of the issue? 

A. The array is not setup to use the correct multipathing policy. 

B. There are no virtual machines on the ESXi host. 

C. Not all links are used because a path is disabled. 

D. Another path needs to be configured. 

Answer: C 


Q20. An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster. 

Which network is used for HA Network Heatbeat configuration? 

A. The Management network. 

B. The vMotion network. 

C. The Virtual SAN network. 

D. The Provisioning Traffic network. 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/