Getting Smart with: 2v0-620 pdf

Act now and download your VMware 2V0-620 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-620 tutorials. Download Updated VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-620 with a classic professional.

2016 Oct vmware 2v0-620:

Q81. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 


Q82. An administrator logs into the vSphere Web Client, but is unable to see any hosts and clusters. 

Which two options could fix the problem? (Choose two.) 

A. Verify that the client web browser and vCenter Server are in the same broadcast domain. 

B. Verify that the vCenter Server system is registered with the same Platform Services Controller as the vSphere Web Client. 

C. Log in to the vCenter Server as a user within the Active Directory domain. 

D. Log in to the vSphere Web Client as a user with permissions on the vCenter Server system. 

Answer: B,D 


Q83. An administrator is performing a scripted installation of ESXi 6.x. 

In which three locations does the script need to be? (Choose three.) 

A. PXE Server 

B. HTTPS 

C. FTP 

D. NFS 

E. VVOLs Datastore 

Answer: B,C,D 


Q84. After installation of a host in your test environment, you need to move it to production. The only major change that needs to be made is that the hostname of the server needs to change. 

What are two ways that an administrator can change the host name without editing configuration files on the host directly? (Choose two.) 

A. Login to the Direct Console User Interface and change it from here. 

B. Edit the Default TCP/IP Configuration from the vSphere Web Client. 

C. Use the Ruby vSphere Client to send a script to the ESXi host that updates the hostname. 

D. Update the information in DNS and the ESXi host will automatically update with these changes. 

Answer: A,B 


Q85. An administrator has just completed performing an interactive installation of ESXi 6.x and is booting the host. 

How is the network initially configured? 

A. The network is configured by Automatic Private IP Addressing (APIPA). 

B. The network is configured based on the settings detected in DNS. 

C. The network is configured with the address as specified in the installer. 

D. The network is automatically configured by DHCP. 

Answer: D 


2V0-620  download

Down to date 2v0-620 vce:

Q86. A High Availability (HA) cluster is configured to respond to a given number of host failures. The cluster contains virtual machines configured with these settings: 

VM1 has a 1GHz CPU reservation and no Memory reservation 

VM2 has a 2GHz CPU reservation and no Memory reservation 

VM3 has no CPU reservation and no Memory reservation 

Given this information, what is the correct slot size for the cluster? 

A. The CPU Reservation should be set to 32MHz and the memory reservation should be set to 32MB plus memory overhead. 

B. The CPU reservation should be set to 1 GHz and the memory reservation should be set to 0MB plus memory overhead. 

C. The CPU reservation should be set to 2 GHz, and the memory reservation should be set to 0MB plus the virtual machine memory overhead. 

D. The CPU reservation should be set to 2 GHz, and the memory reservation should be set to 32MB, plus the virtual machine memory overhead. 

Answer: C 


Q87. When modifying a vApp, which two vSphere entities can be added? (Choose two.) 

A. A resource pool 

B. A network pool 

C. A vApp 

D. A folder 

Answer: A,C 


Q88. An attempt to enable vSphere Fault Tolerance for a powered-on virtual machine fails. 

Which two scenarios would result in this failure? (Choose two.) 

A. The virtual machine has three vCPUs configured. 

B. The host on which the virtual machine is running has insufficient memory resources. 

C. The virtual machine has insufficient resources to accommodate full reservation plus the overhead memory. 

D. VMware High Availability is enabled on the cluster of which this host is a member. 

Answer: B,C 


Q89. Refer to the Exhibit. 


A vSphere 6.x Standard Switch is configured with 4 virtual machine portgroups, as shown in the exhibit. 

Which portgroup would be utilized by default when creating a new virtual machine? 

A. Access Network 

B. DMZ Network 

C. VM Network 

D. Virtual Machine Network 

Answer: A 


Q90. What are three valid disk configurations for the vSphere Data Protection 6.x Appliance? (Choose three.) 

A. 500GB 

B. 1TB 

C. 1.5TB 

D. 2TB 

E. 4TB 

Answer: A,B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/