Where to find 2v0-620 vce

Actualtests provides the particular examinees with the free of charge downloadable 2V0-620 exam questions. You can please take a quiz to take a look at the questions as well as answers quality associated with ourVMware VMware training materials before you purchase this. It is furthermore helpful for you to seek out your current VMware exam weakness, you then should perform harder on this particular in your later on study. Each of the VMware certification study items can be available at Actualtests website. You are able to download them regarding free according to your personal needs.

2016 Oct 2v0-620 pdf:

Q31. Immediately after installing ESXi, an administrator observes that the Configure Lockdown Mode option is grayed out in the Direct Console User Interface (DCUI). 

What is the most likely explanation? 

A. The host has not yet been added to a vCenter Server. 

B. The BIOS on the host does not have NX/XD enabled. 

C. The ESXi host is running in evaluation mode. 

D. The host requires a reboot before this feature is available. 

Answer: A 


Q32. Which three features can be enabled for a new host cluster? (Choose three.) 

A. Storage Distributed Resource Scheduling 

B. High Availability 

C. Fault Tolerance 

D. Distributed Resource Scheduling 

E. Virtual SAN 

Answer: B,D,E 


Q33. An administrator needs to verify that vMotion operations can be performed in a vSphere data center. 

What round trip time (RTT) latency is the maximum value that will allow vMotion operations to succeed? 

A. 50ms RTT 

B. 100ms RTT 

C. 150ms RTT 

D. 200ms RTT 

Answer: B 


Q34. You are editing the management network configuration of an ESXi 6.x Host from the vSphere Web Client. You mistakenly put the incorrect VLAN in place for the management network. 

What action do you need to take to correct this? 

A. You need to manually edit the configuration on the host with command line utilities. 

B. No action is required. By default ESXi rolls back configuration changes that disconnect the host. 

C. The ESXi host system configuration will need to be restored to the factory configuration to fix the issue. 

D. The change can be reverted in the vSphere Web Client by simply editing the switch again. 

Answer: B 


Q35. An administrator wants to add a web server to an existing multi-tier application consisting of three virtual machines: A web server A database server An application server 

The web server should be added to the application when the primary web server reaches: 

70% vCPU utilization 55% active memory 

Which option will achieve this result? 

A. Create a virtual machine alarm with an action to run a script that starts a new instance of the web server. 

B. Create a host cpu and memory alarm with an action to run a script that starts a new instance of the webserver. 

C. Configure HA application monitoring for the web server and set it to trigger deployment of a new instance of the web server. 

D. Configure Fault Tolerance on the virtual machine and leave the secondary machine disabled until needed. 

Answer: A 


2V0-620  test questions

Most up-to-date vmware 2v0-620:

Q36. A virtual machine has been renamed and an administrator is unable to find files with the new virtual machine name in the datastore. 

What is the reason for this? 

A. The names of the files on the datastore do not change. 

B. The names of the files on the datastore have been corrupted. 

C. The virtual machine needs to be re-added to the inventory. 

D. The Distributed Resource Scheduler moved the virtual machine to another host. 

Answer: A 


Q37. When configuring vSphere Replication for a virtual machine, what is the lowest Recovery Point Objective (RPO) that can be selected? 

A. 1 min 

B. 5 min 

C. 10 min 

D. 15min 

Answer: B 


Q38. To comply with security requirements, an administrator with a vCenter Server Appliance needs to force logoff of the vSphere web client after 10 minutes of inactivity. 

What should the administrator do to meet the requirement? 

A. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

B. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=600 

C. Edit: /var/lib/vmware/vsphere-client/webclient.properties modify session.timeout=600 

D. Edit: /opt/vmware/vsphere-client/webclient.properties, modify session.timeout=10 

Answer: A 


Q39. A virtual machine template is accidently removed from the vCenter Server Inventory. Which method would be used to recover the template back into the environment? 

A. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmtx file to inventory. 

B. Use the datastore browser to locate the template, then right click and add the .vmx file to inventory. 

C. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:GuestFileManager object. 

D. Using the Managed Object Browser and adding the template from the ManagedObjectReference:VirtualDiskManager object. 

Answer: A 


Q40. What is required when changing a virtual machine name using the vSphere Web Client? 

A. Verify connectivity to the ESXi host where the virtual machine is running and its inventory list is accessible. 

B. Verify in which datastore the virtual machine resides and that you have access and its inventory list is accessible. 

C. Verify that virtual machine files are stored in the same datastore and can be accessed in the datastore browser list. 

D. Verify the virtual machine is not running in Fault Tolerant mode and that it is not in a Distributed Resource Scheduler cluster. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/