Apr 2016 updated: 2v0-620 vsphere 6 foundations beta

Actual of 2V0-620 book materials and prep for VMware certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 Apr 2V0-620 Study Guide Questions:

Q106. An ESXi 6.x host consists of 24 logical cores. Hyperthreading is enabled on the host. 

What is the maximum number of vCPUs that can be assigned to a virtual machine on this host? 

A. 24 

B. 48 

C. 64 

D. 128 

Answer: A 


Q107. Which three steps must be taken to use vSphere Update Manager 6.x to upgrade an ESXi 

5.5 host to vSphere 6.x? (Choose three.) 

A. Download an ESXi Image. 

B. Configure the vSphere Update Manager Download Service. 

C. Create a baseline and attach it to the ESXi Host. 

D. Scan the vCenter Content Library for the ESXi Image. 

E. Remediate the ESXi Host. 

Answer: A,C,E 


Q108. What is a benefit of using VMware Data Protection (VDP)? 

A. Provides support for guest-level backups and restores of Microsoft SQL Servers, Exchange Servers, and Share Point Servers. 

B. Provides support for advanced storage services including replication, encryption, deduplication, and compression. 

C. Provides direct access to VDP configuration integrated into the vSphere Client. 

D. Reduces disk space consumed by virtual machine data using deduplication. 

Answer: D 


Q109. When attempting to power on a Virtual Machine you observe the following error: 

Cannot open the disk '/vmfs/volumes/volume/vm/vm-000002.vmdk' or one of the snapshot disks it depends on. 

Which three actions will be the best solutions to address this problem? (Choose three.) 

A. Verify that the virtual machine's disk files are present. 

B. Investigate the host and virtual machine log files. 

C. Verify the vmdk descriptor files and if required, recreate them. 

D. Delete the disk file preventing the power on operation. 

E. Migrate or register the virtual machine to a different host. 

Answer: A,B,C 


Q110. In order for a company to meet regulatory requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. 

What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) 

A. Use the esxcli system syslog command. 

B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. 

C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. 

D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. 

Answer: A,B 


2V0-620 question

Up to the minute 2v0-620 free:

Q111. What is the default load balancing policy for a newly created VMkernel port on a vSphere Distributed Switch? 

A. Route based on orginating virtual port ID 

B. Route based on IP Hash 

C. Route based on source mac address 

D. Route based on physical NIC load 

Answer: A 


Q112. An organization has an ESXi 6.x host that contains two resource pools. The host is being relocated to a DRS cluster. 

What two actions can be taken to integrate the host into the cluster, and what would happen to the existing ESXi resource pool hierarchy as a result? (Choose two.) 

A. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be deleted. 

B. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be deleted. 

C. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be preserved. 

D. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be preserved. 

Answer: A,D 


Q113. VMware tools is failing to install on a Microsoft Windows virtual machine. 

What are two possible situations that would prevent the installation? (Choose two.) 

A. The VMware tools installation media is corrupt. 

B. The incorrect Operating System was selected in the virtual machine options. 

C. The software prerequisites have not been installed. 

D. The prerequisite services have not been started. 

Answer: A,B 


Q114. During the installation of ESXi 6.0, the following error message is reported: Hardware Virtualization is not a feature of the CPU, or is not enabled in the BIOS. 

Which condition would generate this message? 

A. LAHF/SAHF is not enabled in the BIOS. 

B. NX/XD is not enabled in the BIOS. 

C. SSE3 is not enabled in the BIOS. 

D. Hyperthreading is not enabled in the BIOS. 

Answer: A 


Q115. An administrator is unable to remove an ESXi 6.x host from a vSphere Distributed Switch. 

What are two likely reasons for this issue? (Choose two.) 

A. Vmkernel interfaces on the switch are still in use. 

B. VM Network port group adapters are connected to different switch. 

C. Physical NICs are migrated to different switch. 

D. VM Network adapters are connected to this switch. 

Answer: A,D 


2V0-620 download

Precise 2v0-620 vsphere 6 foundations beta:

Q116. Which vSphere 6.x feature will allow an organization to utilize native snapshots? 

A. Virtual Volumes 

B. Virtual SAN 

C. VMFS3 

D. VMFS5 

Answer: A 


Q117. An administrator deploys vCenter Server using the embedded Platform Services Controller. After testing the deployment for a couple of months, it is determined that the environment would be better served with an external Platform Services Controller. 

What should the administrator do to meet this new requirement? 

A. Deploy a fresh instance of vCenter Server with an external Platform Services Controller. 

B. Perform a fresh install of an external Platform Services Controller. 

C. Migrate the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. 

D. Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller. 

Answer: A 


Q118. Which scenario shows a reason for VMware Tools failing to install? 

A. Virtual machine has a CD-ROM configured. 

B. Guest OS Antivirus is blocking the VMware Tools installation. 

C. Guest OS has 64-bit ldd (list dynamic dependencies) utility installed. 

D. Virtual machine is powered on. 

Answer: B 

64. An administrator is evaluating whether to deploy vCenter Server on a Windows server or on a vCenter Server appliance. The administrator has the following requirements: 

. A web browser will be utilized to manage the vSphere environment. 

. 16 ESXi hosts will be deployed. 

. Licenses must be shared with a vCenter Server at another site. 

. An external Oracle 10g database server will be used to host the vCenter Server database. 

Why will the administrator need to deploy vCenter Server on a Windows server? 

A. Linked Mode is a requirement for the solution. 

B. Oracle 10g is a requirement for the solution. 

C. The vSphere web client is a requirement for the solution. 

D. Management of more than 5 hosts is a requirement for the solution. 

Answer: A 


Q119. Refer to the Exhibit. 


A storage administrator is not seeing full utilization of all bandwidth from an ESXi host. The vSphere administrator observes the adapter details, as shown in the Exhibit. 

What is the probable cause of this issue? 

A. Another path needs to be used to allow full utilization of the bandwidth. 

B. The array is not setup to use the correct multipathing policy. 

C. There are no virtual machines on the host. 

D. No traffic is being sent across it because a path failed. 

Answer: D 


Q120. What are two ways to identify TCP/IP stack information? (Choose two.) 

A. Using the vSphere Web Client 

B. Using esxcli network ip netstack 

C. Using esxcfg-netstack 

D. Using the vSphere Client 

Answer: A,B