2v0-620 free : Apr 2016 Edition

Guaranteed of 2V0-620 exam cram materials and training tools for VMware certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-620 pdf dumps vce Materials. 100% PASS vSphere 6 Foundations Beta Exam exam Today!

2016 Apr 2V0-620 Study Guide Questions:

Q121. Immediately after installing ESXi, an administrator observes that the Configure Lockdown Mode option is grayed out in the Direct Console User Interface (DCUI). 

What is the most likely explanation? 

A. The host has not yet been added to a vCenter Server. 

B. The BIOS on the host does not have NX/XD enabled. 

C. The ESXi host is running in evaluation mode. 

D. The host requires a reboot before this feature is available. 

Answer: A 


Q122. An organization has a number of virtual machines that would benefit from Fault Tolerance. These include: 

A single vCPU Apache Server 

A dual vCPU vCenter Server 

A quad vCPU SQL Server 

An eight vCPU Hadoop Server 

Which two virtual machines can be configured to use VMware Fault Tolerance? (Choose two.) 

A. Apache Server 

B. vCenter Server 

C. SQL Server 

D. Hadoop Server 

Answer: A,C 


Q123. Which three are architecture components of vRealize Operations? (Choose three.) 

A. Identity Server 

B. Administrative Server 

C. Analytics Server 

D. Database Server 

E. Connection Broker 

Answer: B,C,D 


Q124. Refer to the Exhibit. 


A storage administrator has reported that full utilization of all bandwidth from an ESXi 6.x host is not being seen. In troubleshooting the issue, the Adapter details are shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, what is cause of the issue? 

A. The array is not setup to use the correct multipathing policy. 

B. There are no virtual machines on the ESXi host. 

C. Not all links are used because a path is disabled. 

D. Another path needs to be configured. 

Answer: C 


Q125. What is the effective vSphere licensing level during the 60 day evaluation period? 

A. vSphere Foundation Essentials Plus 

B. vSphere Standard 

C. vSphere Enterprise 

D. vSphere Enterprise Plus 

Answer: D 


2V0-620 exam answers

Up to date 2v0-620 vce:

Q126. An administrator is only able to see the Health Badge when using the vRealize Operations user interface. 

What is the likely cause of this behavior? 

A. The vRealize Operations Foundation License is in use. 

B. The vmware-sps service failed to start. 

C. The vRealize Operations Standard License is in use. 

D. The vmware-rbd-watchdog service failed to start. 

Answer: A 


Q127. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but the task is hanging at 95%. 

What three scenarios best explain why this problem is happening? (Choose three.) 

A. A virtual machine question is currently being posed to the administrator. 

B. Another task for the virtual machine or other component is already in progress. 

C. The VMware High Availability cluster has insufficient resources to guarantee failover. 

D. The host has lost access to the storage device containing the virtual machine files. 

E. The host is under resource contention and unable to power on the virtual machine. 

Answer: A,B,C 


Q128. Refer to the Exhibit. 


An administrator logs into the vSphere Web Client and sees the warning shown in the Exhibit. 

During a change control window, the warning was addressed. 

What should be done to verify that the host is no longer showing the warning? 

A. Run a Remediate host operation. 

B. Recheck the compliance of the host. 

C. Restart the host to get rid of the warning. 

D. Install VMware tools to clear the warning. 

Answer: B 


Q129. Which two actions are required when enabling vFlash Read Cache for a virtual machine's virtual disk? (Choose two.) 

A. A value in the Virtual Flash Read Cache text box must be entered. 

B. A Flash Resource Pool for Cache size reservation must be entered. 

C. The Device backing and the block size must be configured. 

D. The Enable virtual flash host swap cache check box must be selected. 

Answer: A,D 


Q130. Which two allow for the disabling of Network Rollback operations? (Choose two.) 

A. Modifying the vpxd advanded configuration options and adding the config.vpxd.network.rollback key 

B. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the<rollback> xml tag 

C. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the <networkrollback> xml tag 

D. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\firstboot\vpxd-service-spec.prop file and adjusting the <rollback> xml tag 

Answer: A,B 


2V0-620 download

Approved 2v0-620 exam:

Q131. Which two SMTP Notification Event Details are specific to alarms triggered by events? (Choose two.) 

A. User Name 

B. Summary 

C. Old Status 

D. Target 

Answer: A,B 


Q132. What are three valid disk configurations for the vSphere Data Protection 6.x Appliance? (Choose three.) 

A. 500GB 

B. 1TB 

C. 1.5TB 

D. 2TB 

E. 4TB 

Answer: A,B,C 


Q133. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs 

to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease? 

A. Restart Management Network 

B. Restore Network Settings 

C. Test Management Network 

D. Configure Management Network 

Answer: A 


Q134. Why are some virtual machines orphaned after rebooting a High Availability (HA) enabled host? 

A. The Orphaned virtual machines have HA restart disabled. 

B. The Orphaned virtual machines moved recently and the change did not persist. 

C. The host is attached to failed storage. 

D. The host just came out of maintenance mode. 

Answer: A 


Q135. vSphere Update Manager allows which two virtual machine attributes to be upgraded? (Choose two.) 

A. Virtual machine firewall policies for NSX. 

B. Software Packages in the virtual machine. 

C. Virtual machine Hardware Version. 

D. VMware Tools Upgrade. 

Answer: C,D