15 tips on 2v0-620 free

Exam Code: 2V0-620 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-620 Exam.

2016 Apr 2V0-620 Study Guide Questions:

Q46. Which vSphere 6 Standard Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? 

A. Fault Tolerance 

B. High Availability 

C. Distributed Resource Scheduler 

D. App HA 

Answer: B 


Q47. Which two statements are true about deploying and using vSphere Replication? (Choose two.) 

A. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

B. Sites managed by different vCenter Server instances require a connection between the two vSphere Replication appliances. 

C. Sites managed by different vCenter Server instances require the use of Site Recovery Manager and a connection between the two vSphere Replication appliances. 

D. ESXi hosts managed by a single vCenter Server instance require a single vSphere Replication appliance. 

Answer: B,D 


Q48. Which two badges are major badges in vRealize Operations? (Choose two.) 

A. Risk 

B. Efficency 

C. Workload 

D. Faults 

Answer: A,B 


Q49. Which Single Sign-On deployment mode should an administrator use for two 6.x vCenter Servers configured with linked mode? 

A. Basic Single Sign-On with vCenter Server Heartbeat 

B. Multisite Single Sign-On 

C. Basic Single Sign-On 

D. Single Sign-On with Linked Mode 

Answer: B 


Q50. vMotion can be performed between which three physical boundaries? (Choose three.) 

A. Between two vCenter Server Systems 

B. Between two vSphere Distributed Virtual Switches 

C. Between two vCenter Server Datacenter objects 

D. Between two VMware NSX Layer 4 segments 

E. Between two NFS datastores 

Answer: A,B,C 


2V0-620 exam

Avant-garde 2v0-620 free:

Q51. A virtual machine has been renamed and an administrator is unable to find files with the new virtual machine name in the datastore. 

What is the reason for this? 

A. The names of the files on the datastore do not change. 

B. The names of the files on the datastore have been corrupted. 

C. The virtual machine needs to be re-added to the inventory. 

D. The Distributed Resource Scheduler moved the virtual machine to another host. 

Answer: A 


Q52. An organization has configured Distributed Power Management (DPM) on a vSphere 6 cluster. The organization wants to be alerted when an ESXi host has been powered down by DPM. 

Which two options represent the type and name of the alarm that would accomplish this? (Choose two.) 

A. DrsEnteringStandbyModeEvent 

B. DrsEnteredStandbyModeEvent 

C. Event-based 

D. Condition-based 

Answer: B,C 


Q53. A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab. 

Which vSphere product will support the architecture required for the least software cost? 

A. vSphere Hypervisor 

B. vSphere Essentials 

C. VMware Player 

D. VMware Workstation 

Answer: A 


Q54. An administrator has just completed performing an interactive installation of ESXi 6.x and is booting the host. 

How is the network initially configured? 

A. The network is configured by Automatic Private IP Addressing (APIPA). 

B. The network is configured based on the settings detected in DNS. 

C. The network is configured with the address as specified in the installer. 

D. The network is automatically configured by DHCP. 

Answer: D 


Q55. Which two Identity Sources are available to add for vCenter Single Sign-On authentication? (Choose two.) 

A. LocalOS 

B. OpenLDAP 

C. NIS as an LDAP Server 

D. VCMSDS 

Answer: A,B 


2V0-620 exam question

High value 2v0-620 pdf:

Q56. An administrator reports that the System Event log data is only available for 24 hours when reviewing the Hardware Status tab. 

Which condition could be responsible for the loss of data? 

A. A Reset event log was executed. 

B. The statistical collection level was set to a value of 1. 

C. The boot disk of the host is corrupt. 

D. Syslog has been configured at the vCenter Server level. 

Answer: A 


Q57. What may be a cause for failure to unmount an NFS datastore? 

A. It has active snapshot files. 

B. It is being used for High Availability (HA) heartbeat. 

C. It is part of a Cluster. 

D. It is managed by Distributed Resource Scheduler (DRS). 

Answer: A 


Q58. You need to add an object to an existing vApp using the vSphere Web Client. How is this accomplished? 

A. Create an Object Inside the vApp. 

B. Add an Object to a vApp. 

C. Add an Object to the Datastore the vApp is located in. 

D. Move all Objects to a new Datastore folder. 

Answer: A,B 


Q59. What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation? 

A. Keyboard layout 

B. IP Address 

C. Root password 

D. DNS information 

Answer: A 


Q60. Which two are true about the Risk badge in vRealize Operations? (Choose two.) 

A. The Risk badge indicates potential future problems that may degrade the performance of the system. 

B. Risks may require attention in the near future. 

C. The Risk badge indicates problems that are degrading performance of the system. 

D. Risks require attention now to correct system performance problems. 

Answer: A,B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-620/