2v0-621 vce : Jun 2016 Edition

Exam Code: 2V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621 Exam.

2016 Jun 2V0-621 Study Guide Questions:

Q33. Which two scenarios could cause Storage DRS to be disabled on a Virtual Disk (VMDK)? (Choose two.) 

A. The VMDK is an independent disk. 

B. The virtual machine has vSphere Fault Tolerance enabled. 

C. The VMDK is hosted on NFS storage. 

D. The virtual machine has a CD-ROM/ISO image connected. 

Answer: A,B 


Q34. An administrator wants to ensure that all datastores defined on an ALUA-based storage array have load balancing enabled by default. The storage configuration is: 

. Storage Array Type = VMW_SATP_DEFAULT_AA 

. Path Selection Policy = VMW_PSP_FIXED 

Which configuration would support the stated requirements? 

A. Change the Storage Array Type Policy to = VMW_SATP_ALUA and the Path Selection Policy = VMW_PSP_RR. 

B. Change the Path Selection Policy = VMW_PSP_RR and leave the Storage Array Type Policy as is. 

C. Change the Storage Array Type Policy to = VMW_SATP_ALUA and leave the Path Selection Policy as is. 

D. Change the Path Selection Policy = NMP and leave the Storage Array Type Policy as is. 

Answer: A 


Q35. Which three statements are true when restoring a Resource Pool Tree? (Choose three.) 

A. Distributed Resource Scheduler must be set to manual. 

B. Restoring a snapshot can only be done on the same cluster from which it was taken. 

C. No other resource pools can be present in the cluster. 

D. Restoring a resource pool tree must be done in the vSphere Web Client. 

E. Enabling Enhanced vMotion Compatibility on the cluster is required. 

Answer: B,C,D 


Q36. An administrator notices that the time on an ESXi 6.x host is incorrect. 

Which two actions should the administrator take to correct this issue? (Choose two.) 

A. Modify the time for the host using the vSphere client. 

B. Correct the NTP settings in the /etc/ntp.conf file. 

C. Configure NTP from the Direct Console User Interface. 

D. Use the vicfg-ntp command from the vSphere Management Appliance. 

Answer: A,B 


Q37. An administrator is troubleshooting a virtual machine performance issue using vRealize Operations. 

Which two badges would help to identify possible resource contention concerns? (Choose two.) 

A. Health > Workload 

B. Health > Faults 

C. Risk > Time Remaining 

D. Risk > Stress 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Far out 2v0-621 dump:

Q38. An administrator is troubleshooting a CPU performance issue for a virtual machine. 

Which three esxtop counters may demonstrate CPU contention? (Choose three.) 

A. %RDY 

B. %RUN 

C. %MLMTD 

D. %WAIT 

E. %CSTP 

Answer: A,C,E 


Q39. Which file determines the location of the installation script during a scripted upgrade? 

A. boot.cfg 

B. ks.cfg 

C. script.cfg 

D. upgrade.cfg 

Answer: A 


Q40. An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a 10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident. 

What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.) 

A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10. 

B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600. 

C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs. 

D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs. 

Answer: B,C 


Q41. When operating with Distributed Resource Scheduler (DRS) and Distributed Power Management (DPM), what two statements explain the impact of disabling vSphere High Availability admission control? (Choose two.) 

A. VMware DPM does not place hosts in standby mode if doing so would violate failover requirements. 

B. DRS does not evacuate virtual machines from a host for the purpose of placing it in maintenance or standby modes if placing the host in this state would violate failover requirements. 

C. DRS will evacuate virtual machines from hosts and places hosts in maintenance or standby modes regardless of the impact this might have on failover requirements. 

D. VMware DPM will place hosts in standby mode even if doing so violates failover requirements. 

Answer: C,D 


Q42. Refer to the Exhibit. 


What will be the result of selecting the highlighted device? 

A. Datastore will grow up to 200.01GB using the remaining free space on the device. 

B. Datastore will add 200.01GB by adding the device as a second extent. 

C. The device size can be expanded to be larger than 200.01 GB in size. 

D. The device is not suitable for this operation. 

Answer: A 


2passeasy.com

Precise vmware 2v0-621 exam:

Q43. Strict Lockdown Mode has been enabled on an ESXi host. 

Which action should an administrator perform to allow ESXi Shell or SSH access for users with administrator privileges? 

A. Grant the users the administrator role and enable the service. 

B. Add the users to Exception Users and enable the service. 

C. No action can be taken, Strict Lockdown Mode prevents direct access. 

D. Add the users to vsphere.local and enable the service. 

Answer: B 


Q44. Refer to the Exhibit. 


An administrator is attempting to enable Enhanced vMotion Compatibility (EVC), but receives the error shown in the Exhibit. 

Which condition would explain the error? 

A. The ESXi hosts are not licensed for EVC. 

B. The administrator does not have privileges to enable EVC. 

C. The ESXi host CPU has the Intel No-Execute feature disabled. 

D. The administrator has turned on Intel Virtualization Technology. 

Answer: C 


Q45. When troubleshooting a performance related issue, an administrator sees the following warning message on an ESXi Console: 

Significant imbalance between NUMA nodes detected. Performance may be impacted. 

Which action should the administrator take to correct this problem? 

A. Ensure that the RAM modules are evenly balanced between processor sockets in the physical server. 

B. Ensure that all memory banks associated with CPU Socket 0 in the physical server are completely filled. 

C. Ensure that the physical server has the maximum amount of RAM modules that it can support. 

D. Ensure that all RAM modules in the host are Error-correcting code (ECC) modules. 

Answer: A 


Q46. Deletion of an NFS datastore generates the following error: 

Sysinfo error on operation returned the following status: Busy 

Which step can be performed that will allow the deletion to complete successfully? 

A. Storage vMotion any virtual machines on the datastore to another location. 

B. Remove the datastore from the Storage DRS cluster in which it resides. 

C. Verify the value of the NFS.HeartbeatDelta is not set to 0. 

D. Suspend any running virtual machines and unmount the NFS datstore. 

Answer: A 


Q47. What are three recommended prerequisites before upgrading virtual machine hardware? (Choose three.) 

A. Create a backup or snapshot of the virtual machine. 

B. Upgrade VMware Tools to the latest version. 

C. Verify that the virtual machine is stored on VMFS3, VMFS5, or NFS datastores. 

D. Detach all CD-ROM/ISO images from the virtual machines. 

E. Set the Advanced Parameter virtualHW.version = 11 

Answer: A,B,C 


Q48. An administrator wants to monitor virtual machines on a host and send notifications when memory usage reaches 80%. 

What should the administrator create in vCenter Server to accomplish this? 

A. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification. 

B. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification. 

C. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification. 

D. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification. 

Answer: B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/