2v0-621 vce : Jun 2016 Edition

Exam Code: 2V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621 Exam.

2016 Jun 2V0-621 Study Guide Questions:

Q113. An administrator needs to migrate a legacy physical application server to a virtual machine within a vSphere 6 cluster. As part of the conversion, the administrator must reduce the size of the virtual disks. 

What action should the administrator take to create a virtual machine with smaller virtual disks than the original physical server? 

A. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume-based cloning at the disk level. 

B. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the block level. 

C. Shut down the physical server and use VMware Converter cold cloning with volume-based cloning at the file level. 

D. Use VMware Converter hot cloning with volume-based cloning at the file level. 

Answer: D 


Q114. An administrator is troubleshooting network communications between the vCenter Server and the ESXi 6.x host. 

Which log shows the interaction events between these components? 

A. /var/log/syslog.log 

B. /var/log/hostd.log 

C. /var/log/vpxa.log 

D. /var/log/fdm.log 

Answer: C 


Q115. Which two identification sources can a vSphere Auto Deploy rule use to identify target hosts? (Choose two.) 

A. Processor Serial Number 

B. Security Identifier 

C. SMBIOS information 

D. BIOS UUID 

Answer: C,D 


Q116. An administrator tries to connect the vSphere 5.5 Client to an ESXi 6.x host. 

What will happen when this takes place? 

A. The operation will fail, since the vSphere Client is deprecated in vSphere 6.x. 

B. The operation will fail and the administrator will need to delete the client and install the 6.x version. 

C. The operation will prompt the administrator to run a script to upgrade the vSphere Client. 

D. The operation will update the vSphere Client silently in the background, then connect. 

Answer: C 


Q117. An administrator is attempting to enable Fault Tolerance on a virtual machine with 4 vCPUs 

and observes the following in the vSphere Web Client: 

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>. 

What is the minimum licensed edition that supports this configuration? 

A. Enterprise 

B. Enterprise Plus 

C. Standard 

D. Essentials Plus 

Answer: A 


2V0-621  exam fees

Abreast of the times 2v0-621 pdf:

Q118. A user notifies an administrator that Content Libraries are not visible. 

What is a possible solution? 

A. Assign the user the read-only role at the global permission level. 

B. Assign the user the read-only role at the vCenter Server root level. 

C. Assign the user the read-only role at the vCenter Server data center level. 

D. Assign the user the read-only role at the vCenter Server cluster level. 

Answer: A 


Q119. What three supported methods can be used to upgrade a host from ESXi 5.x to ESXi 6.x? (Choose three.) 

A. vSphere Update Manager 

B. vihostupdate 

C. esxcli 

D. vSphere Auto Deploy 

E. esxupdate 

Answer: A,C,D 


Q120. VMware vSphere Replication protects virtual machines from partial or complete site failures by replicating the virtual machines between which three sites? (Choose three.) 

A. From a source site to a target site. 

B. From within a single site from one cluster to another. 

C. From multiple source sites to a shared remote target site. 

D. From a single source site to multiple remote target sites. 

E. From multiple source sites to multiple remote target sites. 

Answer: A,B,C 


Q121. Which two statements are true regarding upgrading from a Distributed vCenter Server 5.x to vCenter Server 6.x? (Choose two.) 

A. vCenter Single Sign-on becomes part of the Platform Services Controller. 

B. vCenter Inventory Service becomes part of the Platform Services Controller. 

C. The vCenter Server service is not migrated during the upgrade process. 

D. The vSphere License Service is migrated to the new vCenter Server 6.x instance. 

Answer: A,C 


Q122. An administrator is troubleshooting a performance problem with a virtual machine (VM). The VM and ESXi host configuration is as follows: 

. The application which runs within the virtual machine is highly sensitive to memory latency, but has low processor utilization. 

. The virtual machine has 6 vCPUs. 

. The ESXi host CPU topology has 2 Physical CPU Sockets, each with 8 Logical CPUs. 

. The ESXi host CPU has Hyper Threading enabled. 

The administrator would like to improve CPU performance for this VM. Other VMs on the host have no performance issues. Which action should the administrator take to resolve the issue? 

A. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = TRUE in the virtual machine configuration file. 

B. Set the Advanced Parameter numa.vcpu.preferHT = FALSE in the virtual machine configuration file. 

C. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 1 in the ESXi host configuration file. 

D. Set the Advanced Parameter numa.PreferHT = 0 in the ESXi host configuration file. 

Answer: A 


2passeasy.com

Accurate 2v0-621 vce:

Q123. An administrator is unable to patch an ESXi 6.x host using VMware Update Manager. 

What is an alternative option for patching a host? 

A. Upload the offline bundle to a datastore and execute the command esxcli software vib install -d to apply it manually. 

B. Upload the vib to a datastore and execute the command esxcli software vib install -d to apply it manually. 

C. Upload the offline bundle to a datastore and execute the command esxupdate install -v to apply it manually. 

D. Upload the vib to a datastore and execute the command esxupdate install -v to apply it manually. 

Answer: A 


Q124. After successfully adding a new ESXi 6.x host to vCenter Server, an administrator sees it as Not Responding in the vSphere Web Client interface a few minutes later. 

If the issue is caused by a network firewall blocking traffic, which port must be opened to correct this specific problem? 

A. 443 (TCP) 

B. 443 (UDP) 

C. 902 (TCP) 

D. 902 (UDP) 

Answer: D 


Q125. After deploying a vSphere Platform Services Controller (PSC), an administrator is unable to install vCenter Server. The error displayed is: 

Could not contact Lookup Service. Please check VM_ssoreg.log. 

Which two actions can be taken to correct this problem? (Choose two.) 

A. Verify that the clocks on the host machines running the PSC, vCenter Server, and the vSphere Web Client are synchronized. 

B. Configure a valid Identity Source for the Platform Services Controller in the vSphere Web Client. 

C. Ensure that there is no firewall blocking port 7444 between the PSC and vCenter Server. 

D. Uninstall and reinstall the Platform Services Controller software. 

Answer: A,C 


Q126. An administrator wants to provide users restricted access. The users should only be able to perform the following tasks: 

Create and consolidate virtual machine snapshots 

Add/Remove virtual disks 

Snapshot Management 

Which default role in vCenter Server would meet the administrator's requirements for the users? 

A. Virtual machine user 

B. Virtual machine power user 

C. Virtual Datacenter administrator 

D. VMware Consolidated Backup user 

Answer: B 


Q127. A vSphere Web Client task fails while creating a VMFS datastore on a disk with these characteristics: 

The disk was formatted with an Master Boot Record (MBR) partition table 

The disk was not erased 

The disk is visible in the vSphere Web Client 

What action needs to be performed to resolve the issue? 

A. Delete the partitions manually with partedUtil. 

B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it. 

C. Create a VMFS5 file system with the command esxcli storage filesystem add. 

D. Delete the data with the vmkfstools command. 

Answer: A 


Q128. An administrator is configuring the clock tolerance for the Single Sign-On token configuration policy and wants to define the time skew tolerance between a client and the domain controller clock. 

Which time measurement is used for the value? 

A. Milliseconds 

B. Seconds 

C. Minutes 

D. Hours 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/