[Most recent] 2v0-621 exam

Exam Code: 2V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621 Exam.

2016 Jun 2V0-621 Study Guide Questions:

Q49. Which two tasks does the Pluggable Storage Architecture (PSA) perform? (Choose two.) 

A. Handles I/O queueing to the logical devices. 

B. Handles physical path discovery, but is not involved in the removal. 

C. Handles physical path discovery and removal. 

D. Handles I/O queueing to FC storage HBAs. 

Answer: A,C 


Q50. What is the command to list multipathing modules on an ESXi 6.x host? 

A. esxcli storage core list plugin --plugin-class=MP 

B. esxcli storage core list plugin --class-plugin=MP 

C. esxcli storage core plugin list --plugin-class=MP 

D. esxcli storage core plugin list --class-plugin=MP 

Answer: C 


Q51. An administrator has been instructed to secure existing virtual machines in vCenter Server. 

Which two actions should the administrator take to secure these virtual machines? (Choose two.) 

A. Disable native remote management services 

B. Restrict Remote Console access 

C. Use Independent Non-Persistent virtual disks 

D. Prevent use of Independent Non-Persistent virtual disks 

Answer: B,D 


Q52. An administrator is using Auto Deploy to create several ESXi 6.x hosts that will be connected to a vSphere Distributed Switch. After the hosts are deployed, the administrator notices that LACP packets are not being sent between them. 

Which statement best describes why this issue is occuring? 

A. LACP is not enabled on the vCenter Server. 

B. The LACP support settings do not exist in the host profile. 

C. The LACP installation bundle is not included in the image profile. 

D. LACP has not been configured on the Auto Deploy server. 

Answer: B 


Q53. An administrator wants to set a non-default isolation address of 192.168.1.2 for High Availability. 

Which advanced setting would accomplish this task? 

A. Das.isolationaddress0=192.168.1.2 

B. Das.useisolationaddress0=192.168.1.2 

C. Das.defaultisolationaddress0=192.168.1.2 

D. Das.haisolationaddress0=192.168.1.2 

Answer: A 


2V0-621  exam engine

Renovate 2v0-621 exam:

Q54. What are two sample roles that are provided with vCenter Server by default? (Choose two.) 

A. Virtual machine User 

B. Network Administrator 

C. Content Library Administrator 

D. Storage Administrator 

Answer: A,B 


Q55. In which two vsphere.local groups should an administrator avoid adding members? (Choose two.) 

A. SolutionUsers 

B. Administrators 

C. DCAdmins 

D. ExternalPDUsers 

Answer: A,B 


Q56. To reduce the attack vectors for a virtual machine, which two settings should an administrator set to false? (Choose two.) 

A. ideX:Y.present 

B. serial.present 

C. ideX:Y.enabled 

D. serial.enabled 

Answer: A,B 


Q57. What are two use cases for Fibre Channel Zoning in a vSphere environment? (Choose two.) 

A. Increases the number of targets presented to an ESXi host. 

B. Controls and isolates paths in a fabric. 

C. Controls and isolates paths to an NFS share. 

D. Can be used to separate different environments. 

Answer: B,D 


Q58. An administrator has migrated a vCenter Server Appliance from version 5.5 to version 6.x. During the migration, the administrator selected DHCP for the appliance and obtained a hostname from the DHCP server. The administrator adjusts the hostname after the migration and uses a static IP and hostname. 

What should the administrator do immediately after this change to prevent service failures? 

A. Regenerate the SSL certificates. 

B. Re-register components to Single Sign-On. 

C. Update the /etc/hosts file. 

D. Execute the command services.restart vmware-vpxd. 

Answer: A 


2passeasy.com

Approved 2v0-621 exam:

Q59. Which two statements are true regarding Storage Multipathing Plug-Ins? (Choose two.) A. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_MRU for iSCSI or FC devices. 

B. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_FIXED for iSCSI or FC devices. 

C. VMW_PSP_MRU is typically selected for ALUA arrays by default. 

D. VMW_PSP_FIXED is typically selected for ALUA arrays by default. 

Answer: B,C 


Q60. Refer to the Exhibit. 


Which tab shows the Hardware Acceleration support status? 

A. Devices 

B. Properties 

C. Paths 

D. Advanced Options 

Answer: A 


Q61. An administrator is creating a new Content Library. It will subscribe to another remote Content Library without authentication enabled. Optimal performance is desired for the configuration. 

What two steps should be taken to set up the library? (Choose two.) 

A. The Subscription URL should be provided. 

B. The library should be published externally. 

C. A file system should be used for this library. 

D. A datastore should be used for this library. 

Answer: A,D 


Q62. Which two vCenter Server services are migrated automatically as part of an upgrade from a Distributed vCenter Server running 5.x? (Choose two.) 

A. vCenter Single Sign-on Service 

B. vSphere Web Client 

C. vSphere Inventory Service 

D. Storage Policy Based Management 

Answer: B,C 


Q63. Refer to the Exhibit. 


An administrator is troubleshooting intermittent poor performance of virtual machines in a vSphere 6.x cluster. Investigating esxtop data shows that the only statistic that stands out is %CSTP as depicted in Exhibit 1: 


The administrator proceeds to switch to the Power Management screen and observes the data depicted in Exhibit 2: 


Based on the information in the exhibits, which two configurations are probable causes of the poor performance? (Choose two.) 

A. The active power policy is set to Low Power. 

B. The host has active Sleep States configured in the BIOS. 

C. The active power policy is set to High Performance. 

D. The host has active Power States configured in the BIOS. 

Answer: A,B 


Q64. Users are reporting CPU related performance problems on the virtual machine Email-Prod 

throughout the day. 

The resource settings for the VM and the ESXi host the VM is running on are shown below: 

VM: 

Email-Prod 

vCPUs: 4 

Memory: 96GB 

ESXi host: 

CPU: 2 x 8 Core Processors 

Memory: 128GB 

NUMA architecturE. 2 Nodes 

Which two options would alleviate the observed performance problem for Email-Prod? (Choose two.) 

A. Enable the advanced parameter Numa.PageMigEnable. 

B. Enable the advanced parameter Numa.AutoMemAffinity. 

C. Enable CPU affinity to separate 2 vCPUs for each NUMA node. 

D. Enable CPU affinity to bind all vCPUs to one NUMA node. 

Answer: B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/