[Up to the minute] 2v0-621 dump

Our VMware technicians are always searching for a way to decipher the most recent 2V0-621 on the internet questions and answers. It is possible to download the most recent 2V0-621 puts on the Pass4sure web site. We all not necessarily just offer 2V0-621 pdf file tests but the software edition. Pass4sure 2V0-621 examination motor results in a simulation with the atmosphere once the 2V0-621 pops up, offers a great opportunity to exercise the actual VMware examination communicative atmosphere. According to the examination preparing, you can pick any 2V0-621 edition to study versatility. Passing 2V0-621 examination can become more simple faster through learning VMware 2V0-621 exercise tests.

2016 Jun 2V0-621 training

Q65. Which command shows the Physical Uplink status for a vmnic? 

A. esxcli network ip get 

B. esxcli network nic list 

C. esxcli network vmnic list 

D. esxcli network ifconfig get 

Answer: B 


Q66. After configuring a Virtual SAN cluster, an administrator using the vSphere Web Client notices that the Virtual SAN datastore is smaller than expected. The cluster contains: 

Three ESXi hosts 

Each host has one 10GB SDD 

Each host has one 100GB HDD 

Why would the Virtual SAN datastore show as 100GB instead of 300GB? 

A. There is a network problem with the Virtual SAN vmkernel ports. 

B. The Virtual SAN VASA provider is disabled. 

C. vSphere High Availability is enabled on the Virtual SAN cluster. 

D. The Virtual SAN cluster must be managed using the vSphere Web Client. 

Answer: A 


Q67. An administrator needs to recover disk space on a previously-used thin provisioned virtual disk. The volumes where the administrator needs to recover the disk blocks are on VAAI-compliant storage arrays. 

Which two actions should the administrator take accomplish this task? (Choose two.) 

A. Perform a Storage vMotion to another volume in order to force free space recovery to occur. This recreates the volume in a new location and recovers all unused space. 

B. Use VMware Converter to migrate the virtual machine to a new datastore. This will recreate the volumes and recover all unused space. 

C. Issue the vmkfstools -vmfs unmap command within the VMFS volume directory on the ESXi host console. 

D. Execute the esxcli storage vmfs unmap command. 

Answer: B,D 


Q68. Which two advanced features should be disabled for virtual machines that are only hosted on a vSphere system? (Choose two.) 

A. isolation.tools.unity.push.update.disable 

B. isolation.tools.ghi.launchmenu.change 

C. isolation.tools.bbs.disable 

D. isolation.tools.hgfsServerSet.enable 

Answer: A,B 


Q69. An administrator is deploying ESXi 6.x hosts using Auto Deploy and wants the image profile to be available, even after closing and opening a new PowerCLI window. 

Which command can be used to ensure that image profiles are preserved across PowerCLI sessions? 

A. Set-EsxImageProfile 

B. Export-EsxImageProfile 

C. Save-EsxImageProfile 

D. Preserve-EsxImageProfile 

Answer: B 


Q70. Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.) 

A. Issue Events 

B. Power off and restart virtual machines 

C. Reset virtual machines 

D. Leave Powered On 

Answer: A,B 


Q71. Refer to the Exhibit. 


An administrator receives vRealize Operations alerts for the Health of the virtual machine PVMAPP_0 as shown in Exhibit 1: 

The administrator clicks on the Analysis pane, as shown in Exhibit 2: 


Based on the exhibits, what action would correctly address the performance problems observed? 

A. Increase the number of vCPUs for PVMAPP_0. 

B. Increase the allocation of memory for PVMAPP_0. 

C. Increase the Memory limit for PVMAPP_0. 

D. Increase the reservation in MHz for vCPUs for PVMAPP_0. 

Answer: A 


Q72. An administrator has decided to create 10 ESXi 6.x hosts via Auto Deploy for a new Test/Dev cluster. The hosts are configured to obtain their networking configuration via DHCP. 

Which Direct Console User Interface option should the administrator use to renew the DHCP lease for the hosts? 

A. Restore Network Settings 

B. Test Management Network 

C. Restart Management Network 

D. Network Restore Options 

Answer: C 


2passeasy.com

Down to date 2v0-621 dump:

Q73. An administrator has configured three vCenter Servers and vRealize Orchestrator within a Platform Services Controller domain, and needs to grant a user privileges that span all environments. 

Which statement best describes how the administrator would accomplish this? 

A. Assign a Global Permission to the user. 

B. Assign a vCenter Permission to the user. 

C. Assign vsphere.local membership to the user. 

D. Assign an ESXi Permission to the user. 

Answer: A 


Q74. An administrator has a virtual machine (VM) that uses a shared USB device. 

Which option will allow the VM to utilize vMotion while retaining the maximum possible functionality? 

A. Disable the USB device from the VM. 

B. Configure the VM to support vMotion while the device is connected. 

C. Enable migration support for the individual USB device. 

D. Remove the device from the VM. 

Answer: B 


Q75. Refer to the Exhibit. 


An administrator is changing the settings on a vSphere Distributed Switch (vDS). During this process, the ESXi Management IP address is set to an address which can no longer communicate with the vCenter Server. 

What is the most likely outcome of this action? 

A. The host will disconnect from the vCenter Server and remain disconnected. 

B. The host will automatically detect the communication issue and revert the change. 

C. The host will stay connected with the change, but show an alert. 

D. The host will disconnect and migrate the vDS portgroup to a standard switch. 

Answer: B 


Q76. An administrator observes a warning on the vSphere High Availability (HA) cluster: 

This host currently has no management network redundancy 

Which two actions would address the warning? (Choose two.) 

A. Add an additional uplink to the management vmknic. 

B. Include the advanced HA parameter das.ignoreRedundantNetWarning. 

C. Add an additional management vmknic to the vSwitch. 

D. Include the advanced HA parameter das.ignoreNetWarningRedundancy. 

Answer: A,B 


Q77. A failed upgrade from vCenter Server version 5.x to version 6.0 produces the following error: 

[00800 error 'Default'] Database version id '600' is incompatible with this release of VirtualCenter. 

What is the cause of the upgrade failure? 

A. There was a database schema upgrade failure during the installation. 

B. The VMWAREVCMSDS service was upgraded before the vCenter Server service. 

C. The VMware Directory Service database failed during the installation. 

D. There was an incompatible ODBC driver version for the database. 

Answer: A 


Q78. An administrator attempts to place a Storage DRS enabled Datastore into Maintenance Mode. The task never completes, and the Entering Maintenance Mode status remains at 1%. 

Which two actions should the administrator take to resolve this problem? (Choose two.) 

A. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 1. 

B. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 0. 

C. Disable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

D. Enable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster. 

Answer: A,C 


Q79. An administrator tries to capture network traffic for a virtual machine, but cannot see the expected traffic in the packet capture tool. 

Which step can resolve the problem? 

A. Migrate the virtual machine to a Distributed Virtual Switch. 

B. Enable Promiscous Mode on the relevant port group. 

C. Modify the default value of MAC Address changes. 

D. Enable Forged Transmits on the virtual machine. 

Answer: B 


Q80. Which VMware Single Sign-On component issues Security Assertion Markup Language (SAML) tokens? 

A. VMware Security Token Service 

B. Administration Server 

C. VMware Directory Service 

D. Identity Management Service 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/