Amazing 2v0-621 vce To Try

Exambible mature VMware lecturers and specialists can easily approve that Exambible VMware 2V0-621 examination questions are usually practically proper. The move rate associated with VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization had been practically 95 %. Previously mentioned s, we might demonstrate that the 2V0-621 research supplies produced beneficial guide regarding VMware candidates. Our 2V0-621 pdf worth the examinees sparing without trying to study. It is possible to wager your own boot you will have a optimistic result from the Exambible VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization apply tests.

2016 Jun 2v0-621 pdf:

Q81. Which three statements are correct regarding Fibre Channel over Ethernet (FCOE)? (Choose three.) 

A. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to AUTO. 

B. The network switch must have Priority-based Flow Control (PFC) set to ON. 

C. Each port on the FCoE card must reside on the same vSwitch. 

D. Each port on the FCoE card must reside on a separate vSwitch. 

E. The ESXi host will require a reboot after moving an FCoE card to a different vSwitch. 

Answer: A,D,E 


Q82. Which three ports are used by the vSphere Web Client when connecting directly to an ESXi 6.x host? (Choose three.) 

A. 443 TCP 

B. 902 TCP and UDP 

C. 903 TCP 

D. 5480 TCP 

E. 9443 TCP and UDP 

Answer: A,B,C 


Q83. A common root user account has been configured for a group of ESXi 6.x hosts. 

Which two steps should be taken to mitigate security risks associated with this configuration? (Choose two.) 

A. Remove the root user account from the ESXi host. 

B. Set a complex password for the root account and limit its use. 

C. Use ESXi Active Directory capabilities to assign users the administrator role. 

D. Use Lockdown mode to restrict root account access. 

Answer: B,C 


Q84. Which two solutions require Physical Mode Raw Device Mapping (RDM)? (Choose two.) 

A. Direct access to the storage array device 

B. Virtual Machine Snapshots 

C. Hardware Acceleration 

D. Guest Clustering across ESXi hosts 

Answer: A,D 


Q85. An administrator has decided to create 10 ESXi 6.x hosts via Auto Deploy for a new Test/Dev cluster. The hosts are configured to obtain their networking configuration via DHCP. 

Which condition would explain why none of the hosts are able to receive a valid DHCP address? 

A. The BIOS DHCP File Name was incorrectly entered on the DHCP server. 

B. The DHCP scope was set too small. 

C. The DHCP lease duration is set too short. 

D. The Boot Server Host Name has been set to the TFTP server. 

Answer: A 


Q86. An object has inherited permissions from two parent objects. 

What is true about the permissions on the object? 

A. The common permissions between the two are applied and the rest are discarded. 

B. The permissions are combined from both parent objects. 

C. No permissions are applied from the parent objects. 

D. The permission is randomly selected from either of the two parent objects. 

Answer: B 


Q87. An administrator needs to configure a storage solution for a vSphere 6.x implementation with these characteristics: 

Snapshot support 

vMotion Capability 

Clustering across multiple ESXi hosts 

Database application with high transaction count 

vFlash Read Cache 

Which solution meets all of the stated requirements? 

A. A vmdk located on a Shared VMFS datastore 

B. A Physical Mode Raw Device Mapped LUN 

C. A Virtual Mode Raw Device Mapped LUN 

D. A Virtual SAN-based vmdk 

Answer: C 


Q88. Which keystore would a vSphere Replication administrator use to manually add an additional Certificate Authority certificate? 

A. hms-truststore.jks 

B. hms-keystore.jks 

C. certificates.ks 

D. cacerts.ks 

Answer: A 


2passeasy.com

Rebirth 2v0-621 exam:

Q89. An administrator wants to configure an ESXi 6.x host to use Active Directory (AD) to manage users and groups. The AD domain group ESX Admins is planned for administrative access to the host. 

Which two conditions should be considered when planning this configuration? (Choose two.) 

A. If administrative access for ESX Admins is not required, this setting can be altered. 

B. The users in ESX Admins are not restricted by Lockdown Mode. 

C. An ESXi host provisioned with Auto Deploy cannot store AD credentials. 

D. The users in ESX Admins are granted administrative privileges in vCenter Server. 

Answer: A,C 


Q90. Which two capabilities does the vSphere Replication Client Plug-in provide? (Choose two.) 

A. Configure connections between vSphere Replication Sites. 

B. Deploy and register additional vSphere Replication Servers. 

C. Reconfigure the vSphere Replication Server. 

D. Configure an external database for a vSphere Replication Site. 

Answer: A,B 


Q91. An administrator is building a large virtual machine that will require as many vCPUs as the host can support. An ESXi 6.x host has these specifications: 

Four 24-core Intel Xeon Processors 

256 GB of Memory 

512 GB Local disk space using VMFS5 

What is the maximum number of virtual CPUs that the virtual machine can be allocated? 

A. 64 

B. 96 

C. 128 

D. 192 

Answer: B 


Q92. An administrator is unable to see performance statistics for only the Past Week performance data. The vCenter Server is using a Microsoft SQL Server Database. 

What are three likely causes contributing to this issue? (Choose three.) 

A. Performance statistics are turned off. 

B. The Past Day rollup job is not present. 

C. The stats_rollup_1_proc is not present. 

D. The VMware Performance Charts Service is stopped. 

E. The JDBC URL is incorrect in the vcdb.properties file. 

Answer: A,B,C 


Q93. A task fails while creating a VMFS5 datastore on a disk with these characteristics: 

Was previously used by a Linux server 

Was not erased 

Is visible with the vSphere Web Client 

Which action can be performed to resolve the issue? 

A. Delete the partitions on the disk manually with partedUtil first. 

B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it. 

C. Create the VMFS5 file system manually using vmkfstools. 

D. Delete the data with the vmkfstools command. 

Answer: A 


Q94. What is the minimum Virtual Hardware version required for vFlash Read Cache? 

A. Version 8 

B. Version 9 

C. Version 10 

D. Version 11 

Answer: C 


Q95. When a Content Library is deleted, what happens to the files contained on the backing storage? 

A. The files will be unchanged. 

B. The files will be deleted. 

C. The files will remain and be marked as orphaned. 

D. The containing folder will be marked as orphaned. 

Answer: B 


Q96. An administrator has configured Network I/O Control to support bandwidth allocation to a group of virtual machines running on a vSphere 6.x HA/DRS Cluster. 

Which two conditions would cause DRS to migrate one of these virtual machines to another host in the cluster? (Choose two.) 

A. The reservation is changed to a value that the initial host can no longer satisfy. 

B. A physical adapter that carries traffic from the virtual machine is offline. 

C. A physical adapter cannot supply the minimum bandwidth in accordance with the teaming policy. 

D. A reservation for a VM network adapter is less than the free quota in the network resource pool. 

Answer: A,B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/