[Down to date] 2v0-621 pdf

Cause all that matters here is passing the VMware 2V0-621 exam. Cause all that you need is a high score of 2V0-621 VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 2V0-621 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jun vmware 2v0-621 exam:

Q1. An administrator is creating a new Platform Service Controller Password Policy with the following requirements: 

. Minimum length: Minimum of 8 characters. 

. Restrict use: 6 

. Character requirements: At least one upper-case letter, one number, and one special character. . Identical adjacent characters: 0 

When trying to assign the password "P@$$w0rd", the administrator receives an error that the password does not meet the Password Policy requirements. 

Which part of the Password Policy does this password violate? 

A. Minimum length 

B. Restrict use 

C. Character requirements 

D. Identical adjacent characters 

Answer: D 


Q2. An administrator is configuring resource pools for a vSphere 6.x cluster. The cluster has these characteristics: 

Five ESXi 6.x hosts 

Six cores per host 

70 virtual machines with 1 vCPU each 

The administrator configures three resource pools and places the virtual machines into the pools, as follows: 

Production pool - High Share value with 40 virtual machines 

Infrastructure pool - Medium Share value with 20 virtual machines 

Development pool - Low Share value with 10 virtual machines 

Given this configuration, what is the expected performance for each group of virtual machines during contention? 

A. Virtual machines in the Production pool will perform two times as well as those in the Infrastructure pool. 

B. Virtual machines in the Infrastructure pool will perform four times as well as those in the Development pool. 

C. Virtual machines in all resource pools will perform equally. 

D. Virtual machines in the Development pool will perform two times as well as those in the Infrastructure pool. 

Answer: C 


Q3. When attempting to connect to a vCenter Server, an administrator observes the following at the top of the vSphere Web Client: 

Could not connect to one or more vCenter Server Systems:https://vCenter.corp.com:443/sdk 

What three reasons could be preventing the vSphere Web Client from communicating with this vCenter Server? (Choose three.) 

A. The vCenter Server machine is not responding via the network. 

B. An incorrect entry for this vCenter Server exists in the Single Sign-On service. 

C. The SSL certificates do not match the FQDN address for the server. 

D. The Platform Services Controller is external to this vCenter Server. 

E. The DNS entry for the vCenter Server is incorrect. 

Answer: A,B,C 


Q4. Which three connection types are supported between a remote site and vCloud Air? (Choose three.) 

A. Secure Internet Connectivity 

B. Private Connect 

C. Direct Connect 

D. Internet Connectivity 

E. Secure VPN 

Answer: A,C,E 


Q5. Refer to the Exhibit. 


An administrator has configured Distributed Resource Scheduler (DRS) groups and Affinity Rules as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.) 

A. If ESXi-A and ESXi-D failed, VM-A and VM-B would not failover. 

B. A new conflicting affinity rule will be disabled by default. 

C. VM-B and VM-D can run on the same hosts. 

D. The administrator must disable Rule3 in order to enable Rule4. 

Answer: B,D 


Q6. What will occur if the .nvram file is deleted from a powered off virtual machine? 

A. The .nvram file will get created the next time the virtual machine is powered on. 

B. Restoring the file from backup is needed to allow the virtual machine to power on. 

C. The virtual machine will fail to power on and enter an Orphaned state. 

D. The virtual machine will fail to power on and enter an Inaccessible state. 

Answer: A 


Q7. Which three Authorization types are valid in vSphere? (Choose three.) 

A. Group Membership in vsphere.local 

B. Global 

C. Forest 

D. vCenter Server 

E. Group Membership in system-domain 

Answer: A,B,D 


Q8. An administrator has a virtual machine configured with the following settings: 

ESXi version: 5.1 

CPU: vCPUs 6 

Memory: 48GB 

Hardware version: 7 

VMware Tools: Installed 

Which two actions must the administrator take in order to utilize vNUMA? (Choose two.) 

A. Upgrade the ESXi host to vSphere 5.5 or later. 

B. Upgrade to Virtual Hardware version 8. 

C. Configure numa.vcpu.min to 5 

D. Configure numa.vcpu.min to 6 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Latest vmware 2v0-621:

Q9. An administrator is observing slow performance of the vCenter Inventory Service and observes the entries from the wrapper.log file: 

Exception in thread "tomcat-exec-2" java.lang.OutOfMemoryError: Java heap spaceException in thread "http-bio-0.0.0.0-10443-Acceptor-0" java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space 

What should the administrator do to resolve the problem? 

A. Increase the memory resources of the vCenter Server. 

B. Increase the values using cloudvm-ram-size. 

C. Increase the memory resouces of the Platform Services Controller. 

D. Increase the wrapper.java.maxmemory value in wrapper.conf. 

Answer: A 


Q10. The command esxcli network vm list displays four virtual machines connected to the Production vSwitch. Within the vSphere Web Client, five virtual machines are seen. 

What explains this behavior? 

A. The fifth virtual machine is currently powered off. 

B. The fifth virtual machine has two vnics. 

C. The fifth virtual machine has an invalid IP address. 

D. The fifth virtual machine has an invalid MAC address. 

Answer: A 


Q11. An administrator needs to create an Integrated Windows Authentication (IWA) Identity Source on a newly deployed vCenter Server Appliance (VCSA). 

Which two actions will accomplish this? (Choose two.) 

A. Use a Service Principal Name (SPN) to configure the Identity Source. 

B. Use a Domain administrator to configure the Identity Source. 

C. Join the VCSA to Active Directory and configure the Identity Source with a Machine Account. 

D. Create a computer account in Active Directory for the VCSA and configure the Identity Source. 

Answer: A,C 


Q12. An administrator has created a resource pool named Marketing HTTP with a Memory Limit of 24 GB and a CPU Limit of 10,000 MHz. 

The Marketing HTTP resource pool contains three virtual machines: 

Mktg-SQL has a memory reservation of 16 GB. 

Mktg-App has a memory reservation of 6 GB. 

Mktg-Web has a memory reservation of 4 GB. 

What would happen if all three virtual machines are powered on? 

A. All three virtual machines can power on, but will have memory contention. 

B. All three virtual machines can power on without memory contention. 

C. Only two of the three virtual machines can power on. 

D. Only one of the virtual machines can power on. 

Answer: C 


Q13. What are two likely causes for a DRS cluster to become unbalanced? (Choose two.) 

A. Migration threshold is too low. 

B. Affinity rules are preventing virtual machines from being moved. 

C. A device is mounted to a virtual machine preventing vMotion. 

D. Migration cost is too low. 

Answer: B,C 


Q14. Refer to the Exhibit. 


An administrator has configured a firewall rule as shown in the Exhibit. 

Which statement best describes the ESXi 6.x firewall rule? 

A. Connections from the ESXi host to all devices on the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are allowed. 

B. Connections coming from IP addresses from the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are allowed. 

C. TCP Connections coming from IP addresses from the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are not allowed. 

D. TCP Connections from the ESXi host to all devices on the 192.168.1.0 network and 192.168.2.220 on port 22 are not allowed. 

Answer: B 


Q15. An administrator is configuring Storage I/O Control. After enabling, the administrator notices high device latency and poor storage performance. 

Which two actions would likely reduce latency and improve functionality? (Choose two.) 

A. Set the congestion threshold to 15ms 

B. Set the congestion threshold value to 5ms 

C. Ensure that each datastore has independent spindles 

D. Ensure that each datastore uses shared spindles 

Answer: A,C 


Q16. An ESXi 6.x host in the vCenter Server inventory has disconnected due to an All Paths Down (APD) situation. An administrator has corrected the APD issue on the host, but it still remains disconnected. 

What action should the administrator take next? 

A. Select Restart Management Agents from the DCUI. 

B. Execute esxcli system settings advanced set -d /Scsi/FailVMIOonAPD. 

C. Modify the advanced parameter /Disk/ApdTokenRetryCount. 

D. Enable the advanced parameter /Misc/APDHandlingEnable. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/