Apr 2016 updated: 2v0-621 dump

Refined of 2V0-621 exam price materials and training materials for VMware certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!

2016 Apr 2V0-621 Study Guide Questions:

Q129. Which two roles can be modified? (Choose two.) 

A. Administrator 

B. Network Administrator 

C. Datastore Consumer 

D. Read-Only 

Answer: B,C 


Q130. An administrator decides to change the root password for an ESXi 6.x host to comply with the company's security policies. 

What are two ways that this can be accomplished? (Choose two.) 

A. Use the Direct Console User Interface to change the password. 

B. Use the passwd command in the ESXi Shell. 

C. Use the password command in the ESXi Shell. 

D. Use the vSphere client to update local users. 

Answer: A,B 


Q131. An administrator tries to run esxtop to troubleshoot CPU performance issues, but no output is displayed. 

How can the issue be resolved? 

A. esxtop is deprecated in vSphere 6.x, resxtop must be used to produce the desired output. 

B. In esxtop, press f and place an asterisk next to each field that should be displayed. 

C. sudo should be run in front of esxtop to give the administrator the proper permissions. 

D. The esxtop command must be run from the /proc directory to produce output. 

Answer: B 


Q132. What is the name of the command line utility that checks for VMFS5 metadata corruption? 

A. vmkfstools --check 

B. voma 

C. vmfsanalyzer 

D. esxcli vmfs check 

Answer: B 


Q133. An administrator is unable to start the vCenter Server service. The vpxd.log file shows this service failure: 

[13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump [13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough space on the disk. 

What is preventing the start of the service? 

A. Insufficient space on the vCenter Server 

B. Insufficient space on the Database Server 

C. Insufficient space on the VMFS volume 

D. Insufficient space on the ESXi ramdisk 

Answer: A 


2V0-621 testing engine

Most recent 2v0-621 dump:

Q134. An administrator is upgrading a vCenter Server Appliance and wants to ensure that all the prerequisites are met. 

What action must be taken before upgrading the vCenter Server Appliance? 

A. Install the Client Integration Plug-in. 

B. Install the database client. 

C. Install the ODBC connector. 

D. Install the Update Manager Plug-in. 

Answer: A 


Q135. Refer to the Exhibit. 


A vSphere 6.x DRS cluster is configured as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which statement is true? 

A. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation. 

B. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation. 

C. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation. 

D. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation. 

Answer: C 


Q136. When attempting to log in with the vSphere Web Client, users have reported the error: 

Incorrect Username/Password 

The administrator has configured the Platform Services Controller Identity Source as: 

Type. Active Directory as an LDAP Server 

Domain: vmware.com 

Alias: VMWARE 

Default Domain: Yes 

Which two statements would explain why users cannot login to the vSphere Web Client? (Choose two.) 

A. Users are typing the password incorrectly. 

B. Users are in a forest that has 1-way trust. 

C. Users are in a forest that has 2-way trust. 

D. Users are logging into vCenter Server with incorrect permissions. 

Answer: A,B 


Q137. Which two statements are correct regarding vSphere certificates? (Choose two.) 

A. ESXi host upgrades do not preserve the SSL certificate and reissue one from the VMware Certificate Authority (VMCA). 

B. ESXi host upgrades preserve the existing SSL certificate. 

C. ESXi hosts have assigned SSL certificates from the VMware Certificate Authority (VMCA) during install. 

D. ESXi hosts have self-signed SSL certificates by default. 

Answer: B,C 


Q138. Which two conditions would prevent an administrator from upgrading an existing vCenter Server Appliance to vSphere 6.x? (Choose two.) 

A. The appliance has been configured to use an external Single Sign-On server. 

B. The administrator did not export the appliance configuration. 

C. The administrator is using an appliance with an embedded Platform Services Controller. 

D. The ESXi Host that the appliance will run on has not been placed into Maintenance Mode. 

Answer: A,B 


2V0-621 free draindumps

Realistic vmware 2v0-621 exam:

Q139. Which condition would cause a vCenter Server installation to fail when installing on a Windows virtual machine? 

A. The virtual machine does not have at least four vCPUs. 

B. The virtual machine is running Windows Server 2008. 

C. The virtual machine has an E1000 network device. 

D. The virtual machine does not have 16GB of RAM. 

Answer: B 


Q140. Which two statements are true regarding upgrading ESXi 6.x hosts using a USB flash drive? (Choose two.) 

A. The ks.cfg file must be available to the ESXi 6.x host during bootup on a TFTP server. 

B. The USB flash drive must be formatted using Fat32. 

C. A partition table must be manually created on the USB flash device. 

D. The USB flash drive must be mounted from a Windows device with sysconfig installed. 

Answer: B,C 


Q141. An administrator has noticed that virtual machine VM2 in the vApp show in the Exhibit is demonstrating poor performance. 


Which three changes, if performed separately, would improve the performance of VM2? (Choose three.) 

A. Remove the CPU limit on the vApp. 

B. Remove the CPU limit on the resource pool. 

C. Increase the CPU reservation on virtual machine VM1. 

D. Power off virtual machine VM1. 

E. Increase the CPU reservation on virtual machine VM2. 

Answer: A,D,E 


Q142. An administrator wishes to give a user the ability to manage snapshots for virtual machines. 

Which privilege does the administrator need to assign to the user? 

A. Datastore.Allocate Space 

B. Virtual machine.Configuration.create snapshot 

C. Virtual machine.Configuration.manage snapshot 

D. Datastore.Browse Datastore 

Answer: A 


Q143. An administrator wants to clone a virtual machine using the vSphere Client. 

Which explains why the Clone option is missing? 

A. The vSphere Client is directly connected to the ESXi host. 

B. The virtual machine is configured with a thin-provisioned virtual disk. 

C. The virtual machine is configured with outdated Virtual Hardware. 

D. Cloning can only be performed with vRealize Orchestrator. 

Answer: A 


Q144. Refer to the Exhibit. 


An administrator receives an error on a vSphere cluster as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which three configuration changes can resolve the error? (Choose three.) 

A. Change the Admission Control policy for the cluster. 

B. Adjust CPU and Memory reservations of the virtual machines. 

C. Increase the amount of failover resources in the cluster. 

D. Reconfigure the ESXi host cluster for High Availability. 

E. Disable Virtual Machine Monitoring. 

Answer: A,B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/