[Apr 2016] vmware 2v0-621

Approved of 2V0-621 exam answers materials and courses for VMware certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!

2016 Apr 2V0-621 Study Guide Questions:

Q177. A virtual machine is exhibiting these symptoms: 

. Memory usage is constantly high (94% or greater) or constantly low (24% or less). 

. Free memory is consistently 6% or less and swapping frequently occurs 

Which three solutions could correct this problem? (Choose three.) 

A. Verify that VMware Tools is installed on each virtual machine. 

B. Decrease the memory reservation setting, if higher than active memory. 

C. Add physical memory to the host. 

D. Disable the balloon driver in each virtual machine. 

E. Create a memory limit for each virtual machine. 

Answer: A,B,C 


Q178. An administrator wants to clone the configuration of an existing ESXi 6.x host to a new group of hosts, but does not want to clone storage specific settings. 

Which action would accomplish this? 

A. Uncheck sub-profile 

B. Remove sub-profile 

C. Revert profile 

D. Disable VM Storage Profile 

Answer: B 


Q179. What is the name of the High Availability agent log? 

A. fdm.log 

B. ha.log 

C. vpxa.log 

D. aam.log 

Answer: A 


Q180. An administrator is configuring an identity source for Single Sign-On. The administrator will use the machine that Single Sign-On is running on, but does not want all users on the machine to be visible to SSO. 

Which Identity Source meets this requirement? 

A. Active Directory (Integrated Windows Authentication) 

B. Active Directory as an LDAP Service 

C. OpenLDAP 

D. LocalOS 

Answer: A 


Q181. An administrator uses the df -h command and notices that an NFS datastore is reporting a 

capacity of 0 Bytes. 

What condition would cause this to occur? 

A. The NFS server on which the datastore resides is down. 

B. The datastore was mounted as Read/Write. 

C. The datastore was mounted as Read-Only. 

D. The datastore was created with NFS version 4.1. 

Answer: A 


2V0-621 vce

Regenerate vmware 2v0-621:

Q182. Which group in the vsphere.local domain will have administrator privileges for the VMware Certificate Authority (VMCA)? 

A. SolutionUsers 

B. CAAdmins 

C. DCAAdmins 

D. SystemConfiguration.Administrators 

Answer: B 


Q183. An administrator notices that there is an all paths down (APD) event occurring for the software FCoE storage. 

What is a likely cause? 

A. Spanning Tree Protocol is enabled on the network ports. 

B. Spanning Tree Protocol is disabled on the network ports. 

C. Spanning Tree Protocol is enabled on the storage processors. 

D. Spanning Tree Protocol is disabled on the storage processors. 

Answer: A 


Q184. An administrator observes that virtual machine storage activity on an ESXi 6.x host is negatively affecting virtual machine storage activity on another host that is accessing the same VMFS Datastore. 

Which action would mitigate the issue? 

A. Enable Storage IO Control. 

B. Configure Storage DRS. 

C. Enable the Dynamic Queue Depth Throttling option. 

D. Configure the Disk.SchedNumReqOutstanding parameter. 

Answer: A 


Q185. Refer to the Exhibit. 


Review the Exhibit. An administrator has configured permissions for a group called VMGroup and a user named VMUser. A new Role has been created called PowerVM. The group and role have these charecteristics: 

PowerVM role can power on VMs 

VMGroup granted PowerVM role on VMFolder 

VMUser is a member of VMGroup 

VMUser granted No Access on VMFolder 

Based on the exhibit, which statement best explains why VMUser is denied access to the VMFolder? 

A. The VMUser permission overrides the VMGroup permission. 

B. The No Access role overrides the PowerVM role. 

C. The VMGroup permission overrides the VMUser permission. 

D. The PowerVM role overrides the No Access role. 

Answer: A 


Q186. Refer to the Exhibit. 


Examine the esxtop command output shown in the Exhibit. 

Which option would improve application performance for the SlowVM virtual machine? 

A. Increase the number of vCPUs provided to SlowVM. 

B. Decrease the number of vCPUs provided to SlowVM. 

C. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available. 

D. Increase the CPU limit assigned to SlowVM. 

Answer: D 


2V0-621 practice test

Free vmware 2v0-621 exam:

Q187. Refer to the Exhibit. 


An administrator is reviewing a vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) enabled Cluster and observes unexpected behavior as shown in the Exhibit. 

What are three potential causes of the cluster imbalance? (Choose three.) 

A. A local device is mounted to one or more virtual machines. 

B. DRS rules prevent virtual machines from being moved. 

C. vMotion is not configured and enabled. 

D. There are insufficient cluster resources to perform the migration. 

E. DRS has been configured for a conservative migration threshold. 

Answer: A,B,C 


Q188. An administrator wants to allow users to login to the vSphere Web Client using the Use Windows session authentication check box for faster authentication. 

Which three requirements must be met for this feature to be available and functional? (Choose three.) 

A. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on the vCenter Server and Platform Services Controller machines. 

B. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on each workstation from where a user will sign in. 

C. The users must be signed into Windows using Active Directory user accounts. 

D. The administrator must create a valid Identity Source in Single Sign-On for the users domain. 

E. The administrator must create a valid Single Sign-On Identity Source using Integrated Windows Authentication. 

Answer: B,C,D 


Q189. An administrator is troubleshooting a virtual machine that has unexpectedly powered off. Which two logs should be used to troubleshoot the issue? (Choose two.) 

A. vmware.log 

B. hostd.log 

C. syslog.log 

D. shell.log 

Answer: A,B 


Q190. An administrator runs the command esxcli storage core device list and sees the following output: 

mpx.vmhba1:C0:T0:L0 Display Name: RAID 5 (mpx.vmhba1:C0:T0:L0) Has Settable Display Name: false SizE. 40960 Device Type: Direct-Access Multipath Plugin: NMP Devfs Path: /vmfs/devices/disks/mpx.vmhba1:C0:T0:L0 Status: off Is Local: true 

What can be determined by this output? 

A. The device is a being used for vFlash Read Cache. 

B. The device is in a Permanent Device Loss (PDL) state. 

C. The device is a local Solid State Device (SSD). 

D. The device is in an All Paths Down (APD) state. 

Answer: B 


Q191. Refer to the Exhibit. 


An administrator is using the esxtop command to troubleshoot storage performance issues on a virtual machine. The esxtop capture is shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.) 

A. The iSCSI device is experiencing high latency. 

B. The ESXi kernel is experiencing high latency. 

C. The Guest OS is experiencing high latency and response time. 

D. The NFS device is experiencing high latency. 

Answer: A,C 


Q192. Which three parameters should be considered when calculating the bandwidth for vSphere Replication? (Choose three.) 

A. Data change rate 

B. Traffic rates 

C. Link speed 

D. Application type 

E. Hardware type 

Answer: A,B,C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/