16 tips on 2v0-621 vce

Validated of 2V0-621 exam answers materials and testing engine for VMware certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!

2016 Apr 2V0-621 Study Guide Questions:

Q145. An administrator suspects that the MTU value for a vSphere Standard Switch is misconfigured. 

Which two commands can determine the value? (Choose two.) 

A. esxcfg-vswitch -l 

B. esxcli network vswitch standard list 

C. esxcfg-vss -l 

D. esxcli network standard vswitch list 

Answer: A,B 


Q146. Which two scenarios would cause a Fault Tolerance-enabled virtual machine to fail to power the Secondary virtual machine? (Choose two.) 

A. The host has entered a Network Partitioned state. 

B. vSphere High Availability (HA) is disabled on the host cluster. 

C. Enhanced vMotion Compatibility (EVC) is enabled on the host cluster. 

D. vSphere Distributed Power Management (DPM) is enabled on the host cluster. 

Answer: A,B 


Q147. An administrator is creating a new Content Library. It will subscribe to another remote Content Library without authentication enabled. 

What information from the published library will they need in order to complete the subscription? 

A. Subscription URL 

B. A security password from the publishing Content Library 

C. Publisher's Items.json file 

D. Username from the publishing Content Library 

Answer: A 


Q148. Where is a Virtual SAN Fault Domain configured? 

A. VMware Virtual SAN Cluster configuration 

B. VMware High Availability Cluster configuration 

C. Distributed Resource Scheduler configuration 

D. Datacenter Advanced Settings configuration 

Answer: A 


Q149. A vSphere Replication user needs to connect a source site to a target site. 

What privilege is needed at both sites? 

A. VRM remote.Manage VRM 

B. VRM datastore mapper.Manage 

C. Host.vSphere Replication.Manage replication 

D. Virtual machine.vSphere Replication.Manage replication 

Answer: A 


2V0-621 exam cost

Replace 2v0-621 pdf:

Q150. Which two features are deprecated in Network I/O Control 3 (NIOC3)? (Choose two.) 

A. Class Of Service (COS) Tagging 

B. Bandwidth Allocation 

C. User-defined network resource pools 

D. Admission control 

Answer: A,C 


Q151. An administrator needs two vCenter Servers to be visibile within a single vSphere Web Client session. 

Which two vCenter Server and Platform Services Controller (PSC) configurations would accomplish this? (Choose two.) 

A. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it. 

B. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC. 

C. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it and configure Linked Mode. 

D. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC and configure Linked Mode. 

Answer: A,B 


Q152. Which three troubleshooting actions should an administrator take to address slow performance when deploying a virtual machine template? (Choose three.) 

A. Increase network throughput by adding additional uplinks to the vSwitch. 

B. Change the destination datastore or volume for the virtual machine template. 

C. Configure a Provisioning Traffic vmkernel port to perform the deployment operation. 

D. Reduce the size of the virtual machine template's virtual disk. 

E. Deploy the virtual machine template to the cluster and allow Distributed Resource Scheduler to register the virtual machine. 

Answer: A,B,C 


Q153. An administrator is writing a kickstart script to upgrade an ESXi 6.x host. 

In which three locations can the script reside? (Choose three.) 

A. NFS 

B. USB 

C. HTTP 

D. TFTP 

E. PXE 

Answer: A,B,C 


Q154. Which two are valid compliance results that indicate the need to apply a Host Profile? (Choose two.) 

A. Non-compliant 

B. Inconsistent 

C. Unknown 

D. Disconnected 

Answer: A,C 


2V0-621 rapidshare

High quality 2v0-621 dump:

Q155. An administrator plans to use VMware Converter Standalone to convert a virtual machine to a vSphere environment. The source virtual machine has these properties: 

. Running Windows 2008 R2 

. Contains one NTFS formatted volume 

During conversion, how many virtual disks can the administrator add to the destination virtual machine? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

Answer: A 


Q156. Refer to the Exhibit. 


An administrator has configured a vSphere 6.x DRS cluster as shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which statement is true? 

A. A virtual machine can be powered on in the Test Resource Pool with a 6 GB Memory Reservation. 

B. A virtual machine can be powered on in the Dev Resource Pool with a 8 GB Memory Reservation. 

C. A virtual machine from both the Test Resource Pool and the Dev Resource Pool can be powered on with a 4 GB Memory Reservation. 

D. No more virtual machines can be powered on due to insufficient resources. 

Answer: A 


Q157. An administrator wants to prevent a priority virtual machine that resides in a vSphere DRS 

cluster from migrating to other hosts in the cluster. 

What configuration step will accomplish this without affecting other virtual machines? 

A. Set VM Overrides to Partially Automated. 

B. Set VM Overrides to Manual. 

C. Configure a VM/Host Rule with the setting Must run on hosts in group. 

D. Configure a VM/Host Rule with the setting Should run on hosts in group. 

Answer: B 


Q158. What is the compression algorithm used by vSphere Replication to compress data at the source? 

A. FastLZ 

B. Lz4 

C. Lzr 

D. Lzx 

Answer: A 


Q159. Which Advanced Setting should be created for the vCenter Server to change the expiration policy of the vpxuser password? 

A. VimPasswordExpirationInDays 

B. VimExpirationPasswordDays 

C. VimPassExpirationInDays 

D. VimPasswordRefreshDays 

Answer: A 


Q160. An administrator is concerned about possible vCPU over-commitment for an ESXi 6.x host. 

Which two Performance Counters should be reviewed in the vSphere Web Client Performance Charts to confirm if there is contention on the host? (Choose two.) 

A. Wait 

B. Ready 

C. Core Utilization 

D. Co-Stop 

Answer: B,D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/2V0-621/