2v0 621d dumps [Mar 2017]

Research the official certifications specifications to discover exactly what is predicted. For example, VMware official certifications demonstrates that you may have entire time with working hard expertise. Using a VMware test analyze information, you can begin to understand how the actual test-writers assume to check out just how questions are usually requested. Visiting The idea official certifications boards continues to be become a very good on your 2V0-621D test preparation. Do you possess quite a few fascinating accounts around an individuals analyze, or maybe quite a few troubles, and also quite a few alternatives? Reveal these folks in the message board. Individuals to whom moment can be a consideration runs designed for training lessons. Its suitable for candidates whove just a couple of weeks or a four weeks to consider the actual VMware test.The ultimate way to have the expertise you require is to consider online exercise assessments designed for VMware test. That permits you to perform when you have moment (so long as you do not set an individuals mastering off of). VMware dealer web pages help you stay up to date with the hottest announcement data regarding goings with in the i . t . planet. Take a look at that typically.

2017 Mar vcp6 delta exam dump:

Q101. Refer to the Exhibit.

An administrator is configuring a storage device as shown in the Exhibit.

What is the expected effect on the stated device after running the command?

A. I/O will rotate on all storage targets regardless of port group state.

B. I/O will rotate on all storage targets that are Active Optimized state only.

C. I/O will rotate on all storage targets that are Active Unoptimized state only.

D. I/O will rotate on all storage targets that are on Available Nodes only.

Answer: B


Q102. What is the command to list multipathing modules on an ESXi 6.x host?

A. esxcli storage core list plugin --plugin-class=MP

B. esxcli storage core list plugin --class-plugin=MP

C. esxcli storage core plugin list --plugin-class=MP

D. esxcli storage core plugin list --class-plugin=MP

Answer: C


Q103. Which two groups of settings should be reviewed when attempting to increase the security of virtual machines (VMs)? (Choose two.)

A. Disable hardware devices

B. Disable unexposed features

C. Disable VMtools devices

D. Disable VM Template features

Answer: A,B


Q104. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements:

• The ability to shape inbound (RX) traffic

• Support for Private VLANs (PVLANs)

• Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol)

What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?

A. vSphere Essentials Plus

B. vSphere Standard

C. vSphere Enterprise

D. vSphere Enterprise Plus

Answer: D


Q105. Refer to the Exhibit.

An administrator wishes to provide Load Balanced I/O for the device shown in the Exhibit. To meet this requirement, which setting should be changed?

A. Storage Array Type Policy = VMW_NMP_RR

B. Path Selection Policy = Round Robin (VMware)

C. Storage Array Type Policy = VMW_SATP_RR

D. Path Selection Policy = MRU (VMware)

Answer: B


Refresh vcp6 delta exam dump:

Q106. An administrator is attempting to enable Legacy Fault Tolerance (FT) on a virtual machine and observes the following in the vSphere Web Client:

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>.

What is the minimum licensed edition that supports this configuration?

A. Standard

B. Enterprise

C. Enterprise Plus

D. Essentials Plus

Answer: A


Q107. What is the compression algorithm used by vSphere Replication to compress data at the source?

A. FastLZ

B. Lz4

C. Lzr

D. Lzx

Answer: A


Q108. When upgrading vCenter Server, an administrator notices that the upgrade fails at the vCenter Single Sign-On installation.

What must be done to allow the upgrade to complete?

A. Verify that the VMware Directory service can stop by manually restarting it.

B. Verify that the vCenter Single Sign-On service can stop by manually restarting it.

C. Uninstall vCenter Single Sign-On service.

D. Uninstall the VMware Directory service.

Answer: A


Q109. An administrator is unable to start the vCenter Server service. The vpxd.log file shows this service failure:

[13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump [13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough

space on the disk.

What is preventing the start of the service?

A. Insufficient space on the vCenter Server

B. Insufficient space on the Database Server

C. Insufficient space on the VMFS volume

D. Insufficient space on the ESXi ramdisk

Answer: A


Q110. An administrator wants to allow users to login to the vSphere Web Client using the Use Windows session authentication check box for faster authentication.

Which three requirements must be met for this feature to be available and functional? (Choose three.)

A. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on the vCenter Server and Platform Services Controller machines.

B. Install the vSphere Web Client Integration browser plug-in on each workstation from where a user will sign in.

C. The users must be signed into Windows using Active Directory user accounts.

D. The administrator must create a valid Identity Source in Single Sign-On for the users domain.

E. The administrator must create a valid Single Sign-On Identity Source using Integrated Windows Authentication.

Answer:: B,C,D