Get Smart with 2v0 621d vce

It is impossible to pass VMware 2V0-621D exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed VMware 2V0-621D practice questions. You will get a surprising result by our Renovate VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta practice guides.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-621D-test is very comprehensive.

2017 Mar vcp6 delta exam:

Q121. Which two statements regarding Distributed Resource Scheduler (DRS) affinity rules are true? (Choose two.)

A. When two VM-VM affinity rules conflict, the older one takes precedence and the newer rule is disabled.

B. Using Specify Failover Hosts admission control policy, VM-VM affinity rules are not supported.

C. DRS gives higher precedence to preventing violations of anti-affinity rules than violations of affinity rules.

D. It is not possible to create an affinity rule that conflicts with the other rules being used.

Answer: A,C


Q122. Which two statements are true regarding VMFS3 volumes in ESXi 6.x? (Choose two.)

A. Creation of VMFS3 volumes is unsupported.

B. Upgrading VMFS3 volumes to VMFS5 is supported.

C. Existing VMFS3 volumes are unsupported.

D. Upgrading VMFS3 volumes to VMFS5 is unsupported.

Answer: A,B


Q123. An ESXi 6.x host in the vCenter Server inventory has disconnected due to an All Paths Down (APD) situation. An administrator has corrected the APD issue on the host, but it still remains disconnected.

What action should the administrator take next?

A. Select Restart Management Agents from the DCUI.

B. Execute esxcli system settings advanced set -d /Scsi/FailVMIOonAPD.

C. Modify the advanced parameter /Disk/ApdTokenRetryCount.

D. Enable the advanced parameter /Misc/APDHandlingEnable.

Answer: A


Q124. An administrator tries to connect the vSphere 5.5 Client to an ESXi 6.x host. What will happen when this takes place?

A. The operation will fail, since the vSphere Client is deprecated in vSphere 6.x.

B. The operation will fail and the administrator will need to delete the client and install the

6.x version.

C. The operation will prompt the administrator to run a script to upgrade the vSphere Client.

D. The operation will update the vSphere Client silently in the background, then connect.

Answer: C


Q125. An administrator is deploying ESXi 6.x hosts using Auto Deploy and wants the image profile to be available, even after closing and opening a new PowerCLI window.

Which command can be used to ensure that image profiles are preserved across PowerCLI sessions?

A. Set-EsxImageProfile

B. Export-EsxImageProfile

C. Save-EsxImageProfile

D. Preserve-EsxImageProfile

Answer: B


Up to date vcp6 delta exam dump:

Q126. Which three components should an administrator select when configuring vSphere permissions? (Choose three.)

A. Inventory Object

B. Role

C. User/Group

D. Privilege

E. Password

Answer: A,B,C


Q127. Refer to the Exhibit.

An administrator receives the error message shown in the Exhibit. Which two actions can be taken to clear the warning? (Choose two.)

A. Add a Virtual SAN datastore and configure it for High Availability heartbeating.

B. Set the advanced High Availability parameter Das.heartbeatdsperhost to 1.

C. Set the advanced High Availability parameter Das.ignoreInsufficientHbDatastore to true.

D. Add a shared datastore and reconfigure High Availability.

Answer: C,D


Q128. Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.)

A. Issue Events

B. Power off and restart virtual machines

C. Reset virtual machines

D. Leave Powered On

Answer: A,B


Q129. After deploying a vSphere Platform Services Controller (PSC), an administrator is unable to install vCenter Server. The error displayed is:

Could not contact Lookup Service. Please check VM_ssoreg.log. Which two actions can be taken to correct this problem? (Choose two.)

A. Verify that the clocks on the host machines running the PSC, vCenter Server, and the vSphere Web Client are synchronized.

B. Configure a valid Identity Source for the Platform Services Controller in the vSphere Web Client.

C. Ensure that there is no firewall blocking port 7444 between the PSC and vCenter Server.

D. Uninstall and reinstall the Platform Services Controller software.

Answer: A,C


Q130. An administrator is unable to upgrade a vCenter Server Appliance from version 5.1 Update 2 to version 6.0.

What is a likely reason for this?

A. vCenter Server Appliance 6.0 does not support upgrades from version 5.1 Update 2.

B. vCenter Server Appliance must be joined to an Active Directory domain before upgrading to version 6.0.

C. vCenter Server Appliance 5.1 Update 2 uses an incompatible database for upgrading to version 6.0.

D. vCenter Server Appliance 6.0 must be upgraded using the vSphere Web Client.

Answer: A