Where to find 2v0 621d pdf


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-621D-test is very comprehensive.

Q31. Refer to the Exhibit.

A vSphere 6.x environment is configured with VMware Virtual Volumes (VVOLs). An administrator accesses the cluster Actions menu, as shown in the Exhibit.

Which option is used to create a VVOL on an existing VVOL container?

A. Storage

B. Deploy OVF Template

C. New vApp

D. Settings

Answer: A


Q32. Which two roles can be modified? (Choose two.)

A. Administrator

B. Network Administrator

C. Datastore Consumer

D. Read-Only

Answer: B,C


Q33. An administrator has recently configured HA on a cluster. After reviewing the summary tab on one of the hosts, the warning in Exhibit 1 is displayed:

The administrator proceeds to view the management network port group data shown in Exhibit 2:

The administrator then views the management network vSwitch as shown in Exhibit 3:

Based on the exhibits, which two steps should be taken to ensure redundancy on the management network? (Choose two.)

A. Move vmnic1 to Standby adapters.

B. Add an additional vmknic to the Network Adapters and move it to Active adapters.

C. Set the advanced HA configuration parameter das.ignoreRedundantNetWarning to True.

D. Uncheck the Override Failover Checkbox on the management network port group.

Answer: A,D


Q34. What are two reasons why a local flash device would be unavailable for use with Virtual SAN? (Choose two.)

A. It has a VMFS datastore present.

B. It is in use by the vFlash Read Cache feature.

C. It is smaller than the minimum capacity required for Virtual SAN usage.

D. It does not have any partitions created.

Answer: A,B


Q35. An administrator is unable to patch an ESXi 6.x host using VMware Update Manager. What is an alternative option for patching a host?

A. Upload the offline bundle to a datastore and execute the command esxcli software vib install -d to apply it manually.

B. Upload the vib to a datastore and execute the command esxcli software vib install -d to apply it manually.

C. Upload the offline bundle to a datastore and execute the command esxupdate install -v to apply it manually.

D. Upload the vib to a datastore and execute the command esxupdate install -v to apply it manually.

Answer: A


Q36. An administrator has created a resource pool named Marketing HTTP with a Memory Limit of 24 GB and a CPU Limit of 10,000 MHz.

The Marketing HTTP resource pool contains three virtual machines:

✑ Mktg-SQL has a memory reservation of 16 GB.

✑ Mktg-App has a memory reservation of 6 GB.

✑ Mktg-Web has a memory reservation of 4 GB.

What would happen if all three virtual machines are powered on?

A. All three virtual machines can power on, but will have memory contention.

B. All three virtual machines can power on without memory contention.

C. Only two of the three virtual machines can power on.

D. Only one of the virtual machines can power on.

Answer: C


Q37. An administrator has configured three vCenter Servers and vRealize Orchestrator within a Platform Services Controller domain, and needs to grant a user privileges that span all environments.

Which statement best describes how the administrator would accomplish this?

A. Assign a Global Permission to the user.

B. Assign a vCenter Permission to the user.

C. Assign vsphere.local membership to the user.

D. Assign an ESXi Permission to the user.

Answer: A


Q38. What are three reasons why a virtual machine might fail to power on? (Choose three.)

A. The virtual machine is running on an ESXi host which has an expired license.

B. The virtual machine is running on a datastore which has insufficient disk space for the .vswp file.

C. The virtual machine is in a cluster with vSphere HA Admission control enabled.

D. The virtual machine has a disconnected network adapter.

E. The virtual machine does not have a Virtual Hard Disk assigned.

Answer: A,B,C


Q39. An administrator is having a problem configuring Storage I/O Control on a Datastore. Which two conditions could explain the issue? (Choose two.)

A. A host is running ESXi 4.0.

B. An ESXi host does not have appropriate licensing.

C. The vCenter Server version is 5.0.

D. The vCenter Server License is Standard.

Answer: A,B


Q40. Refer to the Exhibit.

Refer to the Exhibit. The list of devices attached to vmhba1 will be the basis for configuring a VMware Virtual SAN using Manual Mode.

Based on the exhibit, which two combinations of devices should be used to create Disk Group(s)? (Choose two.)

A. One Disk Group with one Flash Drive and three HDDs

B. Two Disk Groups with one Flash Drive and two HDDs each

C. One Disk Group with one Flash Drive and four HDDs

D. Two Disk Groups with two Flash Drives and four HDDs each

Answer: A,B