Surprising 2v0 621d pdf


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-621D-test is very comprehensive.

Q11. Which three connection types are supported between a remote site and vCloud Air? (Choose three.)

A. Secure Internet Connectivity

B. Private Connect

C. Direct Connect

D. Internet Connectivity

E. Secure VPN

Answer: A,C,E


Q12. Which condition would cause a vCenter Server installation to fail when installing on a Windows virtual machine?

A. The virtual machine does not have at least four vCPUs.

B. The virtual machine is running Windows Server 2008.

C. The virtual machine has an E1000 network device.

D. The virtual machine does not have 16GB of RAM.

Answer: B


Q13. An administrator is troubleshooting a virtual machine performance issue using vRealize Operations.

Which two badges would help to identify possible resource contention concerns? (Choose two.)

A. Health > Workload

B. Health > Faults

C. Risk > Time Remaining

D. Risk > Stress

Answer: A,D


Q14. An administrator is performing a silent automatic update of VMware Tools on a Windows

virtual machine.

What syntax needs to be entered into the Advanced Options box?

A. /s /v "/qn" /l "c:\Windows\filename.log"

B. --prefix=/usr/local,/usr/lib,/usr/doc --silent

C. --prefix=c:\Windows,c:\VMtools --silent

D. /fs /v "/qn+" /l "c:\Windows\filename.log"

Answer: A


Q15. An administrator with global administrator privileges creates a custom role but fails to assign any privileges to it.

Which two privileges would the custom role have? (Choose two.)

A. System.View

B. System.Anonymous

C. System.User

D. System.ReadOnly

Answer: A,B


Q16. An administrator is able to manage an ESXi 6.x host connected to vCenter Server using the vSphere Web Client but is unable to connect to the host directly.

Which action should the administrator take to correct this behavior?

A. Restart management agents on the ESXi host.

B. Disable Lockdown Mode on the ESXi host through vCenter Server.

C. Disable the ESXi firewall with the command esxcli network firewall unload.

D. Reboot the ESXi host.

Answer: B


Q17. An administrator needs two vCenter Servers to be visibile within a single vSphere Web Client session.

Which two vCenter Server and Platform Services Controller (PSC) configurations would accomplish this? (Choose two.)

A. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it.

B. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC.

C. Install a single PSC with two vCenter Servers registered to it and configure Linked Mode.

D. Install two PSCs in the same Single Sign-On domain with one vCenter Server registered to each PSC and configure Linked Mode.

Answer: A,B


Q18. What three supported methods can be used to upgrade a host from ESXi 5.x to ESXi 6.x? (Choose three.)

A. vSphere Update Manager

B. vihostupdate

C. esxcli

D. vSphere Auto Deploy

E. esxupdate

Answer: A,C,D


Q19. An administrator has recently audited the environment and found numerous virtual machines with sensitive data written to the configuration files.

To prevent this in the future, which advanced parameter should be applied to the virtual machines?

A. isolation.tools.setinfo.disable = true

B. isolation.tools.setinfo.enable = true

C. isolation.tools.setinfo.disable = false

D. isolation.tools.setinfo.enable = false

Answer: A


Q20. Refer to the Exhibit.

An administrator is adding an Active Directory over LDAP Identity Source for vCenter

Single Sign-On, as indicated in the Exhibit.

What is the correct value to configure for the Domain alias?

A. The domain's NetBIOS name.

B. The fully qualified domain name.

C. vsphere.local

D. A user defined label.

Answer: A