how to use 2v0 621d vce


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-621D-test is very comprehensive.

Q1. An administrator created a six node Virtual SAN cluster, created a fault domain, and moved three of the six nodes into that domain.

A node that is a member of the fault domain fails.

What is the expected result?

A. The remaining two fault domain members are treated as failed.

B. The remaining two fault domain members stay protected by the domain.

C. One of the non-member nodes will be automatically added to the fault domain.

D. VMware High Availability will restart virtual machines on remaining nodes in the domain.

Answer: A


Q2. An administrator needs to recover disk space on a previously-used thin provisioned virtual disk. The volumes where the administrator needs to recover the disk blocks are on VAAI- compliant storage arrays.

Which two actions should the administrator take accomplish this task? (Choose two.)

A. Perform a Storage vMotion to another volume in order to force free space recovery to occur. This recreates the volume in a new location and recovers all unused space.

B. Use VMware Converter to migrate the virtual machine to a new datastore. This will recreate the volumes and recover all unused space.

C. Issue the vmkfstools -vmfs unmap command within the VMFS volume directory on the ESXi host console.

D. Execute the esxcli storage vmfs unmap command.

Answer: B,D


Q3. An administrator wants to monitor virtual machines on a host and send notifications when memory usage reaches 80%.

What should the administrator create in vCenter Server to accomplish this?

A. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification.

B. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification.

C. A host alarm that will monitor virtual machine memory usage and set an action to email the notification.

A. D. A vCenter Server alarm that will monitor virtual machine memory usage and set a trigger to email the notification.

Answer: B


Q4. Which file determines the location of the installation script during a scripted upgrade?

A. boot.cfg

B. ks.cfg

C. script.cfg

D. upgrade.cfg

Answer: A


Q5. An administrator is creating a new Content Library. It will subscribe to another remote Content Library without authentication enabled.

What information from the published library will they need in order to complete the

subscription?

A. Subscription URL

B. A security password from the publishing Content Library

C. Publisher's Items.json file

D. Username from the publishing Content Library

Answer: A


Q6. An administrator is attempting to enable Fault Tolerance on a virtual machine with 4 vCPUs and observes the following in the vSphere Web Client:

Fault Tolerance has not been licensed on host <hostname>.

What is the minimum licensed edition that supports this configuration?

A. Enterprise

B. Enterprise Plus

C. Standard

D. Essentials Plus

Answer: A


Q7. An administrator attempts to place a Storage DRS enabled Datastore into Maintenance Mode. The task never completes, and the Entering Maintenance Mode status remains at 1%.

Which two actions should the administrator take to resolve this problem? (Choose two.)

A. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 1.

B. Set the Storage DRS advanced option IgnoreAffinityRulesForMaintenance = 0.

C. Disable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster.

A. D. Enable Storage DRS affinity rules associated with this datastore cluster.

Answer: A,C


Q8. Which three options are available for ESXi Certificate Replacement? (Choose three.)

A. VMware Certificate Authority mode

B. Custom Certificate Authority mode

C. Thumbprint mode

D. Hybrid Deployment

E. VMware Certificate Endpoint Authority Mode

Answer: A,B,C


Q9. After successfully adding a new ESXi 6.x host to vCenter Server, an administrator sees it as Not Responding in the vSphere Web Client interface a few minutes later.

If the issue is caused by a network firewall blocking traffic, which port must be opened to correct this specific problem?

A. 443 (TCP)

B. 443 (UDP)

C. 902 (TCP)

D. 902 (UDP)

Answer: D


Q10. Which two are valid Identity Sources when configuring vCenter Single Sign-On? (Choose two.)

A. Radius

B. NIS

C. OpenLDAP

D. LocalOS

Answer: C,D