Advanced Guide: 2v0 621d vce


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-621D-test is very comprehensive.

Q81. Which two supported tools can be used to upgrade virtual machine hardware? (Choose two.)

A. vSphere Web Client

B. vSphere Update Manager

C. vmware-vmupgrade.exe

D. esxcli vm hardware upgrade

Answer: A,B


Q82. Which three troubleshooting actions should an administrator take to address slow performance when deploying a virtual machine template? (Choose three.)

A. Increase network throughput by adding additional uplinks to the vSwitch.

B. Change the destination datastore or volume for the virtual machine template.

C. Configure a Provisioning Traffic vmkernel port to perform the deployment operation.

D. Reduce the size of the virtual machine template's virtual disk.

E. Deploy the virtual machine template to the cluster and allow Distributed Resource Scheduler to register the virtual machine.

Answer: A,B,C


Q83. Which two statements are correct regarding vSphere certificates? (Choose two.)

A. ESXi host upgrades do not preserve the SSL certificate and reissue one from the VMware Certificate Authority (VMCA).

B. ESXi host upgrades preserve the existing SSL certificate.

C. ESXi hosts have assigned SSL certificates from the VMware Certificate Authority (VMCA) during install.

D. ESXi hosts have self-signed SSL certificates by default.

Answer: B,C


Q84. Which three traffic types can be configured for dedicated VMkernel adapters? (Choose three.)

A. Discovery traffic

B. vMotion traffic

C. vSphere Replication NFC traffic

D. Provisioning traffic

E. vSphere Custom traffic

Answer: B,C,D


Q85. Which three statements are true when restoring a Resource Pool Tree? (Choose three.)

A. Distributed Resource Scheduler must be set to manual.

B. Restoring a snapshot can only be done on the same cluster from which it was taken.

A. C. No other resource pools can be present in the cluster.

D. Restoring a resource pool tree must be done in the vSphere Web Client.

E. Enabling Enhanced vMotion Compatibility on the cluster is required.

Answer: B,C,D


Q86. An administrator tries to capture network traffic for a virtual machine, but cannot see the expected traffic in the packet capture tool.

Which step can resolve the problem?

A. Migrate the virtual machine to a Distributed Virtual Switch.

B. Enable Promiscous Mode on the relevant port group.

C. Modify the default value of MAC Address changes.

D. Enable Forged Transmits on the virtual machine.

Answer: B


Q87. Which two capabilities does the vSphere Replication Client Plug-in provide? (Choose two.)

A. Configure connections between vSphere Replication Sites.

B. Deploy and register additional vSphere Replication Servers.

C. Reconfigure the vSphere Replication Server.

D. Configure an external database for a vSphere Replication Site.

Answer: A,B


Q88. Which two tasks does the Pluggable Storage Architecture (PSA) perform? (Choose two.)

A. Handles I/O queueing to the logical devices.

B. Handles physical path discovery, but is not involved in the removal.

C. Handles physical path discovery and removal.

D. Handles I/O queueing to FC storage HBAs.

Answer:: A,C


Q89. A device's vStorage API for Array Integration (VAAI) support status command line output shows:

naa.500253825002a865 VAAI Plugin Name: ATS Status: unsupported Clone Status: unsupported Zero Status: supported Delete Status: unsupported

What is the corresponding VAAI support status in the vSphere Web Client?

A. Unknown

B. Supported

C. Not supported

D. Unsupported

Answer: A


Q90. Refer to the Exhibit.

An administrator manages a High Availability (HA)/Distributed Resource Scheduler (DRS)- enabled cluster and has configured the affinity rule shown in the Exhibit.

Which two statements best describe the configuration shown in the exhibit? (Choose two.)

A. HA will not failover Marketing to ESXi hosts that are not in the Host Group.

B. HA will failover Marketing to ESXi hosts that are not in the Host group.

C. DRS will attempt to keep Marketing on the ESXi host 10.21.38.106.

D. DRS will not attempt to keep Marketing on the ESXi host 10.21.28.106.

Answer: B,D