2v0 621d dumps [Sep 2017]

Act now and download your VMware vmware 2v0 621d test today! Do not waste time for the worthless VMware 2v0 621d dumps tutorials. Download Rebirth VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2v0 621d pdf with a classic professional.

Q11. Refer to the Exhibit.

An administrator wants to increase the capacity of a VMFS5 datastore; but the Increase Size by slider is not available, as shown in the Exhibit.

How should the administrator resolve this problem?

A. Select a valid partition configuration from the drop-down menu.

B. Use fdisk utility to manually resize the partition.

C. Use the mouse to resize the partition indicated in the Partition Layout.

D. Clicking Next will prompt for available usable space.

Answer: A


Q12. An administrator is troubleshooting a CPU performance issue for a virtual machine. Which three esxtop counters may demonstrate CPU contention? (Choose three.)

A. %RDY

B. %RUN

C. %MLMTD

D. %WAIT

E. %CSTP

Answer: A,C,E


Q13. Refer to the Exhibit.

A vSphere 6.x DRS cluster is configured as shown in the Exhibit. Based on the exhibit, which statement is true?

A. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation.

B. A virtual machine can be powered on in the Web Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation.

A. C. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 3 GHz CPU Reservation.

D. A virtual machine can be powered on in the DB Resource Pool with a 4 GHz CPU Reservation.

Answer: C


Q14. An administrator is troubleshooting a virtual machine that has unexpectedly powered off. Which two logs should be used to troubleshoot the issue? (Choose two.)

A. vmware.log

B. hostd.log

C. syslog.log

D. shell.log

Answer: A,B


Q15. Refer to the Exhibit.

An administrator receives an error on a vSphere cluster as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which three configuration changes can resolve the error? (Choose three.)

A. Change the Admission Control policy for the cluster.

B. Adjust CPU and Memory reservations of the virtual machines.

C. Increase the amount of failover resources in the cluster.

D. Reconfigure the ESXi host cluster for High Availability.

E. Disable Virtual Machine Monitoring.

Answer: A,B,C


Q16. An administrator subscribes to the vCloud Air Disaster Recovery service. Which replicated objects can be directly monitored and managed?

A. Virtual machine Snapshots

B. vApps

C. Virtual machines

D. ESXi Hosts

Answer: C


Q17. What are two sample roles that are provided with vCenter Server by default? (Choose two.)

A. Virtual machine User

B. Network Administrator

C. Content Library Administrator

D. Storage Administrator

Answer: A,B


Q18. An administrator has been instructed to secure existing virtual machines in vCenter Server.

Which two actions should the administrator take to secure these virtual machines? (Choose two.)

A. Disable native remote management services

B. Restrict Remote Console access

A. C. Use Independent Non-Persistent virtual disks

D. Prevent use of Independent Non-Persistent virtual disks

Answer: B,D


Q19. A user notifies an administrator that Content Libraries are not visible. What is a possible solution?

A. Assign the user the read-only role at the global permission level.

B. Assign the user the read-only role at the vCenter Server root level.

C. Assign the user the read-only role at the vCenter Server data center level.

D. Assign the user the read-only role at the vCenter Server cluster level.

Answer: A


Q20. Which two identification sources can a vSphere Auto Deploy rule use to identify target hosts? (Choose two.)

A. Processor Serial Number

B. Security Identifier

C. SMBIOS information

D. BIOS UUID

Answer: C,D