How Does Actualtests VMware 2V0-651 practice question Work?

Proper study guides for Update VMware VMware Certified Professional 6 - Desktop and Mobility Beta certified begins with VMware 2V0-651 preparation products which designed to deliver the Validated 2V0-651 questions by making you pass the 2V0-651 test at your first time. Try the free 2V0-651 demo right now.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/2V0-651-test is very comprehensive.

Q31. An administrator enables Persona Management for a desktop pool and leaves the universal naming convention (UNC) path blank in the session variable Persona Repository Location.

What is the likely outcome?

A. The User Profile will not be created.

B. The User Profile will be created but when users log on again their files will not be available.

C. The User Profile Path in Active Directory will be used.

D. The User Profile Path will default to the local My Documents.

Answer: C


Q32. Which two commands will allow export and import of the Minimal Restore Set? (Choose two.)

A. addMinimalSet C:\minimalset.xml

B. exportMinimalSet C:\minimalset.xml

C. getMinimalSet C:\minimalset.xml

D. removeMinimalSet C:\minimalset.xml

Answer: A,C


Q33. What should the administrator do first when configuring vCenter Operations Manager for Horizon to monitor their View deployment?

A. Add Adapter from the View Configuration > Servers page in View.

B. Add Adapter from the Custom Dashboard page > Configuration in vCenter Operations Manager.

C. Configure the Adapter from the Administration > Solutions page in vCenter Operations Manager.

D. Configure the Adapter from the View Configuration > Global Settings page in View.

Answer: C


Q34. During the process of pairing a View security server, the administrator aborts the operation and attempts to run the pairing process again. The security server status displayed in the View Administrator dashboard isdown, and remote usersreceivethe following message when attempting to connect:

The View Connection Server authentication failed. No gateway is available to provide a secure connection to a desktop. Contact your network Administrator.

What should the administrator do to resolve the issue?

A. In the View Connection Server instance click More Commands>Specify a Security Server Pairing Password then enter a new password and install the security server again.

B. Run vdmadmin -S security_server_name and then install the security server again.

C. In the View Connection Server instance click More Commands>Specify a Security Server Pairing Passwords then enter a password and restart the View Connection Server service.

D. Run vdmadmin -S security_server_name and restart the View Connection Server service.

Answer: A


Q35. An administrator enables the Block Storage Volume option in order to prevent a storage volume from reaching full capacity.

Which two statements describe the volume's functionality once this option is enabled? (Choose two.)

A. New Centralized Virtual Desktops (CVDs) will not be able to be centralized to the volume.

B. New base layers will be able to be centralized to the volume.

C. Existing Centralized Virtual Desktops (CVDs) and base layers will continue to function as expected.

D. Existing base layers on the volume will not be able to be moved to other volumes.

Answer: A,C


Q36. Refer to the Exhibit.

Based on the exhibit, which pathway is used for RDP traffic?

A. Path A

B. Path B

C. Path C

D. Path D

Answer: B


Q37. An administrator deployed a linked-clone pool with virtual desktops running Windows XP for a branch office. The Active Directory server supporting the office is a Windows Server 2008 Read Only Domain Controller (RODC). The administrator makes the following changes to Sysprep:

✑ Join the Domain

✑ Use the Virtual Machine name for the NetBIOS name

When the administrator attempts to provision the desktops using View Composer, the following error message is displayed:

View Composer agent initialization state error (18): Failed to join the domain (waited 565 seconds)

What should the administrator do to provision the virtual desktops?

A. Configure the desktop pool to use Quickprep instead of Sysprep to provision the Linked Clones.

B. Log in to the parent virtual machine and apply the RODC compatibility update for XP. Take a new snapshot and recompose the pool.

C. Configure the virtual desktops to synchronize time from another domain controller that is available on the network.

D. Log in to the parent virtual machine and reinstall the View Agent. Take a new snapshot and recompose the pool.

Answer: B


Q38. An administrator has completed an integration of View with Workspace Portal. The administrator added new pools and entitlements in View Administrator. However, the new pools are not displaying in Workspace Portal.

The administrator must ensure updates to View are regularly reflected in the Workspace Portal administrator console.

What should the administrator do?

A. Enable/Click on Sync Now.

B. Enable SAML Authentication.

C. Set the synchronization frequency appropriately.

D. Set the update frequency appropriately.

Answer: C


Q39. An administrator needs to provide access to applications for users regardless of whether the users have network access.

Which two VMware components should the administrator choose? (Choose two.)

A. VMware Workspace

B. VMware ThinApp

C. VMware Horizon View

D. VMware Mirage

Answer: B,D


Q40. An administrator needs to ensure that the Horizon View environment accounts for single points of failure.

Which  type of server should the administrator install in addition to the Horizon View Connection server?

A. vCenter Operations for Horizon server

B. Security server

C. Replica server

D. Mirage server

Answer: C