The Latest Guide To 2V0-751 testing bible Aug 2017

Certified of 2V0-751 actual exam materials and questions pool for VMware certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 2V0-751 pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 7 - Desktop and Mobility Exam exam Today!

Q1. Which statement is true about assigning an AppStack for users of an RDS pool?

A. AppStacks are incompatible with RDS pools.

B. Both User and Machine assignments are compatible.

C. User assignment is compatible.

D. Machine assignment is compatible.

Answer: D


Q2. Which are two custom setup options when installing VMware Horizon Agent on a master image? (Choose two.)

A. Windows Media Multimedia Redirection

B. USB Redirection

C. VMware Horizon Instant Clone Agent

D. Unity Touch

Answer: A,B


Q3. Which device section contains a VMware Mirage endpoint that could be centralized utilizing Wake-on-LAN?

A. Assigned Devices

B. Rejected Devices

C. Problematic Devices

D. Pending Devices

Answer: D

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/mirage-59/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.mirage.admin.doc%2FGUID-53C6380B-276B-4D1F- 8BF9-BD3274D44D05.html


Q4. Which three tools are recommended to analyze End User Requirements for performance before implementing View? (Choose three.)

A. Wireshark PCoIP protocol assessment

B. Lakeside SysTrack Desktop Assessment for VMware

C. Nmap display protocol port analysis

D. Liquid Labs Stratusphere FIT assessment

E. VMware’s free SysTrack Desktop Assessment

Answer: C,D,E


Q5. How can an administrator access the User Environment Manager console?

A. Deploy the User Environment Manager appliance, select the Flex management console option, then connect to the appliance athttps://UEM-Console.vmware.com:9443/ui.

B. Deploy the User Environment Manager appliance, select the Flex management console option, then launch the management console application.

C. Launch the User Environment Manager installer, perform a Custom install, select the Flex management console option, then launch the management console application.

D. Launch the User Environment Manager installer, perform a Custom install, select the Flex management console option, then connect to the computer athttps://UEM- Console.vmware.com:9443/ui.

Answer: B


Q6. In VMware Mirage, the Minimal Restore set of files generally includes what three types of files? (Choose three.)

A. Kernel DLLs.

B. Driver store.

C. Keyboard layout.

D. Antivirus and firewall applications.

E. Organization VPN.

Answer: B,D,E

Explanation:

Referencehttp://pubs.vmware.com/horizonmirage-43/index.jsp?topic=%2Fcom.vmware.horizonmirage.admin.doc%2FGUID-02BC03C1- 591E-4971-86DE-0760630AA3CB.html


Q7. One of the datastores containing a manual desktop pool is running out of disk space and an administrator adds a second datastore.

Which operation should the administrator perform to resolve the issue?

A. Rebalance

B. Recompose

C. Storage vMotion

D. Refresh

Answer: B


Q8. When troubleshooting issues with the View Agent, which tool can be used to generate a Data Collection Tool (DCT) bundle?

A. msiexec

B. vdmadmin

C. vdmutil

D. lmvutil

Answer: B

Explanation:

Referencehttps://pubs.vmware.com/horizon-7-view/index.jsp#com.vmware.horizon-view.administration.doc/GUID-1621BB82-8175-4F27-A33E-37B2B0DA9763.html


Q9. During a new pool creation, an administrator notices that the virtual machines are stuck in the Provisioning state during cloning.

What is the most effective way to correct this issue?

A. Delete the virtual machines and clone them again.

B. Change the snapshot on the pool to a newly-created one.

C. Disable the pool, save the changes, then enable the pool again.

D. Usevdmadmin –vto delete the stuck virtual machines.

Answer: A


Q10. Which three Layer Assignment progress states are valid in VMware Mirage? (Choose three.)

A. Approved

B. Uploading

C. Downloading

D. Throttled

E. Pending

Answer: C,D,E