Super ways to actual test 300-115 pdf

Cause all that matters here is passing the Cisco 300-115 exam. Cause all that you need is a high score of 300-115 Implementing Cisco IP Switched Networks exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 300-115 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul ccnp 300-115 cbt nuggets download:

Q97. After port security is deployed throughout an enterprise campus, the network team has been overwhelmed with port reset requests. They decide to configure the network to automate the process of re-enabling user ports. Which command accomplishes this task?

A. switch(config)# errdisable recovery interval 180

B. switch(config)# errdisable recovery cause psecure-violation

C. switch(config)# switchport port-security protect

D. switch(config)# switchport port-security aging type inactivity

E. switch(config)# errdisable recovery cause security-violation

Answer: B


Q98. What does the command vlan dot1q tag native accomplish when configured under global

configuration?

A. All frames within the native VLAN are tagged, except when the native VLAN is set to 1.

B. It allows control traffic to pass using the non-default VLAN.

C. It removes the 4-byte dot1q tag from every frame that traverses the trunk interface(s).

D. Control traffic is tagged.

Answer: D


Q99. Which command would a network engineer apply to error-disable a switchport when a packet-storm is detected?

A. router(config-if)#storm-control action shutdown

B. router(config-if)#storm-control action trap

C. router(config-if)#storm-control action error

D. router(config-if)#storm-control action enable

Answer: A


Q100. Which option lists the modes that are available for configuring UDLD on a Cisco switch?

A. normal and aggressive

B. active and aggressive

C. normal and active

D. normal and passive

E. normal and standby

Answer: A


Q101. A network engineer must implement Ethernet links that are capable of transporting frames and IP traffic for different broadcast domains that are mutually isolated. Consider that this is a multivendor environment. Which Cisco IOS switching feature can be used to achieve the task?

A. PPP encapsulation with a virtual template

B. Link Aggregation Protocol at the access layer

C. dot1q VLAN trunking

D. Inter-Switch Link

Answer: C


Q102. After implementing VTP, the extended VLANs are not being propagated to other VTP switches. What should be configured for extended VLANs?

A. VTP does not support extended VLANs and should be manually added to all switches.

B. Enable VTP version 3, which supports extended VLAN propagation.

C. VTP authentication is required when using extended VLANs because of their ability to cause network instability.

D. Ensure that all switches run the same Cisco IOS version. Extended VLANs will not propagate to different IOS versions when extended VLANs are in use.

Answer: B


Q103. When IP Source Guard with source IP filtering is enabled on an interface, which feature must be enabled on the access VLAN for that interface?

A. DHCP snooping

B. storm control

C. spanning-tree portfast

D. private VLAN

Answer: A


Q104. Which action allows a network engineer to limit a default VLAN from being propagated across all trunks?

A. Upgrade to VTP version 3 for advanced feature set support.

B. Enable VTP pruning on the VTP server.

C. Manually prune default VLAN with switchport trunk allowed vlans remove.

D. Use trunk pruning vlan 1.

Answer: C


300-115  exam topics

Latest switching 300-115:

Q105. After UDLD is implemented, a Network Administrator noticed that one port stops receiving UDLD packets. This port continues to reestablish until after eight failed retries. The port then transitions into the errdisable state. Which option describes what causes the port to go into the errdisable state?

A. Normal UDLD operations that prevent traffic loops.

B. UDLD port is configured in aggressive mode.

C. UDLD is enabled globally.

D. UDLD timers are inconsistent.

Answer: B


Q106. What effect does the mac address-table aging-time 180 command have on the MAC address-table?

A. This is how long a dynamic MAC address will remain in the CAM table.

B. The MAC address-table will be flushed every 3 minutes.

C. The default timeout period will be 360 seconds.

D. ARP requests will be processed less frequently by the switch.

E. The MAC address-table will hold addresses 180 seconds longer than the default of 10 minutes.

Answer: A


Q107. What is the size of the VLAN field inside an 802.1q frame?

A. 8-bit

B. 12-bit

C. 16-bit

D. 32-bit

Answer: B


Q108. Which VLAN range is eligible to be pruned when a network engineer enables VTP pruning on a switch?

A. VLANs 1-1001

B. VLANs 1-4094

C. VLANs 2-1001

D. VLANs 2-4094

Answer: C


Q109. What is the maximum number of 10 Gigabit Ethernet connections that can be utilized in an EtherChannel for the virtual switch link?

A. 4

B. 6

C. 8

D. 12

Answer: C


Q110.  a network engineer is extending a LAN segment between two geographically separated data centers. Which enhancement to a spanning-tree design prevents unnecessary traffic

from crossing the extended LAN segment?

A. Modify the spanning-tree priorities to dictate the traffic flow.

B. Create a Layer 3 transit VLAN to segment the traffic between the sites.

C. Use VTP pruning on the trunk interfaces.

D. Configure manual trunk pruning between the two locations.

Answer: C


Q111. after configuring new data VLANs 1020 through 1030 on the VTP server, a network engineer notices that none of the VTP clients are receiving the updates. What is the problem?

A. The VTP server must be reloaded.

B. The VTP version number must be set to version 3.

C. After each update to the VTP server, it takes up to 4 hours propagate.

D. VTP must be stopped and restarted on the server.

E. Another switch in the domain has a higher revision number than the server.

Answer: B


Q112. Which SDM template disables routing and supports the maximum number of unicast MAC addresses?

A. VLAN

B. access

C. default

D. routing

Answer: A



see more http://www.2passeasy.com/exam/300-115/