How to pass Cisco 300-115 Real Exam in 24 Hours [actual test 97-112]

Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2016 Apr 300-115 Study Guide Questions:

Q97. A network engineer has just deployed a non-Cisco device in the network and wants to get information about it from a connected device. Cisco Discovery Protocol is not supported, so the open standard protocol must be configured. Which protocol does the network engineer configure on both devices to accomplish this?

A. IRDP

B. LLDP

C. NDP

D. LLTD

Answer: B


Q98. Which portion of AAA looks at what a user has access to?

A. authorization

B. authentication

C. accounting

D. auditing

Answer: A


Q99. For client server failover purposes, the application server team has indicated that they must not have the standard 30 second delay before their switchport enters a forwarding state. For their disaster recovery feature to operate successfully, they require the switchport to enter a forwarding state immediately. Which spanning-tree feature satisfies this requirement?

A. Rapid Spanning-Tree

B. Spanning-Tree Timers

C. Spanning-Tree FastPort

D. Spanning-Tree PortFast

E. Spanning-Tree Fast Forward

Answer: D


Q100. What is required for a LAN switch to support 802.1q Q-in-Q encapsulation?

A. Support less than 1500 MTU

B. Support 1504 MTU or higher

C. Support 1522 layer 3 IP and IPX packet

D. Support 1547 MTU only

Answer: B


Q101. When IP Source Guard with source IP filtering is enabled on an interface, which feature must be enabled on the access VLAN for that interface?

A. DHCP snooping

B. storm control

C. spanning-tree portfast

D. private VLAN

Answer: A


300-115 exam guide

Renew 300-115 dumps:

Q102. Which authentication service is needed to configure 802.1x?

A. RADIUS with EAP Extension

B. TACACS+

C. RADIUS with CoA

D. RADIUS using VSA

Answer: A


Q103. The network monitoring application alerts a network engineer of a client PC that is acting as a rogue DHCP server. Which two commands help trace this PC when the MAC address is known? (Choose two.)

A. switch# show mac address-table

B. switch# show port-security

C. switch# show ip verify source

D. switch# show ip arp inspection

E. switch# show mac address-table address <mac address>

Answer: AE



Q104. Which feature must be enabled to eliminate the broadcasting of all unknown traffic to switches that are not participating in the specific VLAN?

A. VTP pruning

B. port-security

C. storm control

D. bpdguard

Answer: A


Q105. A network engineer notices inconsistent Cisco Discovery Protocol neighbors according to the diagram that is provided. The engineer notices only a single neighbor that uses Cisco Discovery Protocol, but it has several routing neighbor relationships. What would cause the output to show only the single neighbor?

A. The routers are connected via a Layer 2 switch.

B. IP routing is disabled on neighboring devices.

C. Cisco Express Forwarding is enabled locally.

D. Cisco Discovery Protocol advertisements are inconsistent between the local and remote devices.

Answer: A


Q106. refer to the exhibit.


f1/0 and f1/1 have the same end-to-end path cost to the designated bridge. Which action is needed to modify the Layer 2 spanning-tree network so that traffic for PC1 VLAN from switch SW3 uses switchport f1/1 as a primary port?

A. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

B. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

C. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

D. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

Answer: C


300-115 exam guide

Pinpoint 300-115 question:

Q107. A network engineer must adjust the STP interface attributes to influence root port selection. Which two elements are used to accomplish this? (Choose two.)

A. port-priority

B. cost

C. forward-timers

D. link type

E. root guard

Answer: A,B


Q108. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q109. Which switch feature prevents traffic on a LAN from being overwhelmed by continuous multicast or broadcast traffic?

A. storm control

B. port security

C. VTP pruning

D. VLAN trunking

Answer: A


Q110. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


Q111. Which option is a benefit of using VSS?

A. reduces cost

B. simplifies configuration

C. provides two independent supervisors with two different control planes

D. removes the need for a First Hop Redundancy Protocol

Answer: D


Q112. A network engineer configured a fault-tolerance link on Gigabit Ethernet links G0/1, G0/2, G0/3, and G0/4 between two switches using Ethernet port-channel. Which action allows interface G0/1 to always actively forward traffic in the port-channel?

A. Configure G0/1 as half duplex and G0/2 as full duplex.

B. Configure LACP port-priority on G0/1 to 1.

C. Configure LACP port-priority on G0/1 to 65535.

D. LACP traffic goes through G0/4 because it is the highest interface ID.

Answer: B