The Secret of 300-115 exam question

Ucertify.com presents the most up-to-date Cisco Cisco 300-115 exam products. Our own subject matter instructors updated the Cisco certification exam regularly since there are several changes in the actual Cisco Cisco latest true test. We keep our exam questions in line with the actual latest Cisco certification syllabus. It is possible to choose the actual Cisco 300-115 training materials according to your own needs. retain visit Ucertify.com usually, you will find the actual valued preparation materials for the Cisco Cisco exam. Ucertify has a lot of returned customers due to the high-quality as well as various certification exam preparation resources. It also provides the very best after-sales service. Consumer support will be available round the clock. Any difficulties you knowledge will be solved timely once you inform of our knowledgeable as well as skilled workers.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/300-115-test is very comprehensive.

2017 Apr 300-115 exam question

Q31. Refer to the exhibit.

A multilayer switch has been configured to send and receive encapsulated and tagged frames. VLAN 2013 on the multilayer switch is configured as the native VLAN. Which option is the cause of the spanning-tree error?

A. VLAN spanning-tree in SW-2 is configured.

B. spanning-tree bpdu-filter is enabled.

C. 802.1q trunks are on both sides, both with native VLAN mismatch.

D. VLAN ID 1 should not be used for management traffic because its unsafe.

Answer: C


Q32. A network engineer must set the load balance method on an existing port channel. Which action must be done to apply a new load balancing method?

A. Configure the new load balancing method using port-channel load-balance.

B. Adjust the switch SDM back to "default".

C. Ensure that IP CEF is enabled globally to support all load balancing methods.

D. Upgrade the PFC to support the latest load balancing methods.

Answer: A


Q33. Refer to the exhibit.

The network switches for two companies have been connected and manually configured for the required VLANs, but users in company A are not able to access network resources in company B when DTP is enabled. Which action resolves this problem?

A. Delete vlan.dat and ensure that the switch with lowest MAC address is the VTP server.

B. Disable DTP and document the VTP domain mismatch.

C. Manually force trunking with switchport mode trunk on both switches.

D. Enable the company B switch with the vtp mode server command.

Answer: C


Q34. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A


Q35. Refer to the exhibit.

Which statement about switch S1 is true?

A. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 port-channel interface using an open standard protocol.

B. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 physical port- channel interface using a Cisco proprietary protocol.

C. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 port-channel interface using a Cisco proprietary protocol.

D. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 physical port- channel interface using an open standard protocol.

Answer: A


Abreast of the times 300-115 practice test:

Q36. refer to the exhibit.

f1/0 and f1/1 have the same end-to-end path cost to the designated bridge. Which action is needed to modify the Layer 2 spanning-tree network so that traffic for PC1 VLAN from switch SW3 uses switchport f1/1 as a primary port?

A. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

B. Modify the spanning-tree port-priority on SW1 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

C. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 0 and f1/0 to 16.

D. Modify the spanning-tree port-priority on SW2 f1/1 to 16 and f1/0 to 0.

Answer: C


Q37. Which SDM template is the most appropriate for a Layer 2 switch that provides connectivity to a large number of clients?

A. VLAN

B. default

C. access

D. routing

Answer: A


Q38. Which statement about LLDP-MED is true?

A. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between endpoint devices and network devices.

B. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between network devices.

C. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between endpoint devices.

D. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between routers that run BGP.

Answer: A


Q39. When two MST instances (MST 1 and MST 2) are created on a switch, what is the total number of spanning-tree instances running on the switch?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: C


Q40. Which private VLAN access port belongs to the primary VLAN and can communicate with all interfaces, including the community and isolated host ports?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. trunk port

Answer: A