16 tips on ccnp routing and switching switch 300-115 official cert guide

Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2016 Apr 300-115 Study Guide Questions:

Q49. Refer to the exhibit.


Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q50. A network engineer configures port security and 802.1x on the same interface. Which option describes what this configuration allows?

A. It allows port security to secure the MAC address that 802.1x authenticates.

B. It allows port security to secure the IP address that 802.1x authenticates.

C. It allows 802.1x to secure the MAC address that port security authenticates.

D. It allows 802.1x to secure the IP address that port security authenticates.

Answer: A


Q51. Refer to the exhibit.


The users in an engineering department that connect to the same access switch cannot access the network. The network engineer found that the engineering VLAN is missing from the database. Which action resolves this problem?

A. Disable VTP pruning and disable 802.1q.

B. Update the VTP revision number.

C. Change VTP mode to server and enable 802.1q.

D. Enable VTP pruning and disable 802.1q.

Answer: C


Q52. Which AAA Authorization type includes PPP, SLIP, and ARAP connections?

A. network

B. IP mobile

C. EXEC

D. auth-proxy

Answer: A


Q53. A manager tells the network engineer to permit only certain VLANs across a specific trunk interface. Which option can be configured to accomplish this?

A. allowed VLAN list

B. VTP pruning

C. VACL

D. L2P tunneling

Answer: A


300-115 exams

Latest switch 300-115 exam:

Q54. Which command configures an HSRP group to become a slave of another HSRP group?

A. standby slave

B. standby group track

C. standby follow

D. standby group backup

Answer: C


Q55. Which two protocols can be automatically negotiated between switches for trunking? (Choose two.)

A. PPP

B. DTP

C. ISL

D. HDLC

E. DLCI

F. DOT1Q

Answer: C,F


Q56. After an EtherChannel is configured between two Cisco switches, interface port channel 1 is in the down/down state. Switch A is configured with channel-group 1 mode active, while Switch B is configured with channel-group 1 mode desirable. Why is the EtherChannel bundle not working?

A. The switches are using mismatched EtherChannel negotiation modes.

B. The switch ports are not configured in trunking mode.

C. LACP priority must be configured on both switches.

D. The channel group identifier must be different for Switch A and Switch B.

Answer: A


Q57. On which interface can port security be configured?

A. static trunk ports

B. destination port for SPAN

C. EtherChannel port group

D. dynamic access point

Answer: A


Q58. For client server failover purposes, the application server team has indicated that they must not have the standard 30 second delay before their switchport enters a forwarding state. For their disaster recovery feature to operate successfully, they require the switchport to enter a forwarding state immediately. Which spanning-tree feature satisfies this requirement?

A. Rapid Spanning-Tree

B. Spanning-Tree Timers

C. Spanning-Tree FastPort

D. Spanning-Tree PortFast

E. Spanning-Tree Fast Forward

Answer: D


300-115 dumps

100% Guarantee ccnp 300-115 topics:

Q59. When two MST instances (MST 1 and MST 2) are created on a switch, what is the total number of spanning-tree instances running on the switch?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer: C


Q60. A network is running VTPv2. After verifying all VTP settings, the network engineer notices that the new switch is not receiving the list of VLANs from the server. Which action resolves this problem?

A. Reload the new switch.

B. Restart the VTP process on the new switch.

C. Reload the VTP server.

D. Verify connected trunk ports.

Answer: D


Q61. A DHCP configured router is connected directly to a switch that has been provisioned with DHCP snooping. IP Source Guard with the ip verify source port-security command is configured under the interfaces that connect to all DHCP clients on the switch. However, clients are not receiving an IP address via the DHCP server. Which option is the cause of this issue?

A. The DHCP server does not support information option 82.

B. The DHCP client interfaces have storm control configured.

C. Static DHCP bindings are not configured on the switch.

D. DHCP snooping must be enabled on all VLANs, even if they are not utilized for dynamic address allocation.

Answer: A


Q62. Refer to the exhibit.


Which set of configurations will result in all ports on both switches successfully bundling into an EtherChannel?

A. switch1

channel-group 1 mode active switch2

channel-group 1 mode auto

B. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode passive

C. switch1

channel-group 1 mode on switch2

channel-group 1 mode auto

D. switch1

channel-group 1 mode desirable switch2

channel-group 1 mode auto

Answer: D


Q63. An EtherChannel bundle has been established between a Cisco switch and a corporate web server. The network administrator noticed that only one of the EtherChannel links is being utilized to reach the web server. What should be done on the Cisco switch to allow for better EtherChannel utilization to the corporate web server?

A. Enable Cisco Express Forwarding to allow for more effective traffic sharing over the EtherChannel bundle.

B. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on destination IP addresses.

C. Disable spanning tree on all interfaces that are participating in the EtherChannel bundle.

D. Use link-state tracking to allow for improved load balancing of traffic upon link failure to the server.

E. Adjust the EtherChannel load-balancing method based on source IP addresses.

Answer: E


Q64. Which statement describes what happens if all VSL connections between the virtual switch

members are lost?

A. Both virtual switch members cease to forward traffic.

B. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and both virtual switch members continue to forward traffic independently.

C. The virtual switch members reload.

D. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and only the new active virtual switch continues to forward traffic.

Answer: D



see more http://www.2passeasy.com/exam/300-115/