[Rebirth] cisco press ccnp switch 300-115

Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2016 Apr 300-115 Study Guide Questions:

Q1. while doing network discovery using Cisco Discovery Protocol, it is found that rapid error tracking is not currently enabled. Which option must be enabled to allow for enhanced reporting mechanisms using Cisco Discovery Protocol?

A. Cisco Discovery Protocol version 2

B. Cisco IOS Embedded Event Manager

C. logging buffered

D. Cisco Discovery Protocol source interface

E. Cisco Discovery Protocol logging options

Answer: A


Q2. What happens on a Cisco switch that runs Cisco IOS when an RSTP-configured switch receives 802.1d BPDU?

A. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives an 802.1d BPDU, it responds with an 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

B. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it responds with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

C. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU.

D. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

Answer: A


Q3. An access switch has been configured with an EtherChannel port. After configuring SPAN to monitor this port, the network administrator notices that not all traffic is being replicated to the management server. What is a cause for this issue?

A. VLAN filters are required to ensure traffic mirrors effectively.

B. SPAN encapsulation replication must be enabled to capture EtherChannel destination traffic.

C. The port channel can be used as a SPAN source, but not a destination.

D. RSPAN must be used to capture EtherChannel bidirectional traffic.

Answer: C


Q4. What is required for a LAN switch to support 802.1q Q-in-Q encapsulation?

A. Support less than 1500 MTU

B. Support 1504 MTU or higher

C. Support 1522 layer 3 IP and IPX packet

D. Support 1547 MTU only

Answer: B


Q5. A network engineer notices inconsistent Cisco Discovery Protocol neighbors according to the diagram that is provided. The engineer notices only a single neighbor that uses Cisco Discovery Protocol, but it has several routing neighbor relationships. What would cause the output to show only the single neighbor?

A. The routers are connected via a Layer 2 switch.

B. IP routing is disabled on neighboring devices.

C. Cisco Express Forwarding is enabled locally.

D. Cisco Discovery Protocol advertisements are inconsistent between the local and remote devices.

Answer: A


300-115 test questions

Up to the minute cisco ccnp 300-115 book:

Q6. Refer to the exhibit.


Users of PC-1 experience slow connection when a webpage is requested from the server. To increase bandwidth, the network engineer configured an EtherChannel on interfaces Fa1/0 and Fa0/1 of the server farm switch, as shown here:

Server_Switch#sh etherchannel load-balance EtherChannel Load-Balancing Operational State (src-mac): Non-IP: Source MAC address

IPv4: Source MAC address IPv6: Source IP address Server_Switch#

However, traffic is still slow. Which action can the engineer take to resolve this issue?

A. Disable EtherChannel load balancing.

B. Upgrade the switch IOS to IP services image.

C. Change the load-balance method to dst-mac.

D. Contact Cisco TAC to report a bug on the switch.

Answer: C


Q7. Which four LACP components are used to determine which hot-standby links become active after an interface failure within an EtherChannel bundle? (Choose four.)

A. LACP system priority

B. LACP port priority

C. interface MAC address

D. system ID

E. port number

F. hot-standby link identification number

G. interface bandwidth

Answer: ABDE


Q8. Which statement about LLDP-MED is true?

A. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between endpoint devices and network devices.

B. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between network devices.

C. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates only between endpoint devices.

D. LLDP-MED is an extension to LLDP that operates between routers that run BGP.

Answer: A


Q9. Refer to the exhibit.


When a network administrator is attempting an SSH connection to the device, in which order does the device check the login credentials?

A. RADIUS server, local username, line password

B. RADIUS server, line password, local username

C. Line password, local username, RADIUS server

D. Line password, RADIUS server, local username

Answer: A


Q10. Which command creates a login authentication method named "login" that will primarily use RADIUS and fail over to the local user database?

A. (config)# aaa authentication login default radius local

B. (config)# aaa authentication login login radius local

C. (config)# aaa authentication login default local radius

D. (config)# aaa authentication login radius local

Answer: B


300-115 practice

Refined download ccnp switch 300-115 pdf:

Q11. which statement about the use of PAgP link aggregation on a Cisco switch that is running Cisco IOS Software is true?

A. PAgP modes are off, auto, desirable, and on. Only the combinations auto-desirable, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

B. PAgP modes are active, desirable, and on. Only the combinations active-desirable, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

C. PAgP modes are active, desirable, and on. Only the combinations active-active, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

D. PAgP modes are off, active, desirable, and on. Only the combinations auto-auto, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

Answer: A


Q12. Interface FastEthernet0/1 is configured as a trunk interface that allows all VLANs. This command is configured globally:

monitor session 2 filter vlan 1 - 8, 39, 52

What is the result of the implemented command?

A. All VLAN traffic is sent to the SPAN destination interface.

B. Traffic from VLAN 4 is not sent to the SPAN destination interface.

C. Filtering a trunked SPAN port effectively disables SPAN operations for all VLANs.

D. The trunk's native VLAN must be changed to something other than VLAN 1.

E. Traffic from VLANs 1 to 8, 39, and 52 is replicated to the SPAN destination port.

Answer: E


Q13. A switch is added into the production network to increase port capacity. A network engineer is configuring the switch for DHCP snooping and IP Source Guard, but is unable to configure ip verify source under several of the interfaces. Which option is the cause of the problem?

A. The local DHCP server is disabled prior to enabling IP Source Guard.

B. The interfaces are configured as Layer 3 using the no switchport command.

C. No VLANs exist on the switch and/or the switch is configured in VTP transparent mode.

D. The switch is configured for sdm prefer routing as the switched database management template.

E. The configured SVIs on the switch have been removed for the associated interfaces.

Answer: B


Q14. Which statement about the UDLD protocol is true?

A. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

B. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

C. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

D. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

Answer: A


Q15. Several new switches have been added to the existing network as VTP clients. All of the new switches have been configured with the same VTP domain, password, and version. However, VLANs are not passing from the VTP server (existing network) to the VTP clients. What must be done to fix this?

A. Remove the VTP domain name from all switches with "null" and then replace it with the new domain name.

B. Configure a different native VLAN on all new switches that are configured as VTP clients.

C. Provision one of the new switches to be the VTP server and duplicate information from the existing network.

D. Ensure that all switch interconnects are configured as trunks to allow VTP information to be transferred.

Answer: D


Q16. Which switch feature prevents traffic on a LAN from being overwhelmed by continuous multicast or broadcast traffic?

A. storm control

B. port security

C. VTP pruning

D. VLAN trunking

Answer: A



see more http://www.2passeasy.com/exam/300-115/