16 tips on 9tut ccnp 300-115

Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2016 Apr 300-115 Study Guide Questions:

Q81. Which SDM template is the most appropriate for a Layer 2 switch that provides connectivity to a large number of clients?

A. VLAN

B. default

C. access

D. routing

Answer: A


Q82. Which statement about the use of SDM templates in a Cisco switch is true?

A. SDM templates are used to configure system resources in the switch to optimize support for specific features, depending on how the switch is used in the network.

B. SDM templates are used to create Layer 3 interfaces (switch virtual interfaces) to permit hosts in one VLAN to communicate with hosts in another VLAN.

C. SDM templates are used to configure ACLs that protect networks and specific hosts from unnecessary or unwanted traffic.

D. SDM templates are used to configure a set of ACLs that allows the users to manage the flow of traffic handled by the route processor.

E. SDM templates are configured by accessing the switch using the web interface.

Answer: A


Q83. Which authentication service is needed to configure 802.1x?

A. RADIUS with EAP Extension

B. TACACS+

C. RADIUS with CoA

D. RADIUS using VSA

Answer: A


Q84. What is the default HSRP priority?

A. 50

B. 100

C. 120

D. 1024

Answer: B


Q85. after UDLD is implemented, a Network Administrator noticed that one port stops receiving UDLD packets. This port continues to reestablish until after eight failed retries. The port then transitions into the errdisable state. Which option describes what causes the port to go into the errdisable state?

A. Normal UDLD operations that prevent traffic loops.

B. UDLD port is configured in aggressive mode.

C. UDLD is enabled globally.

D. UDLD timers are inconsistent.

Answer: B


300-115 exam price

Renewal cbt nuggets ccnp switch 300-115 download:

Q86. A network engineer configured an Ethernet switch using these commands. Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default

Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree listening, learning, and forwarding states.

C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.

D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning- tree inconsistent state.

Answer: A


Q87. The network monitoring application alerts a network engineer of a client PC that is acting as a rogue DHCP server. Which two commands help trace this PC when the MAC address is known? (Choose two.)

A. switch# show mac address-table

B. switch# show port-security

C. switch# show ip verify source

D. switch# show ip arp inspection

E. switch# show mac address-table address <mac address>

Answer: AE



Q88. Which configuration command ties the router hot standby priority to the availability of its interfaces?

A. standby group

B. standby priority

C. backup interface

D. standby track

Answer: D


Q89. A network engineer wants to add a new switch to an existing switch stack. Which configuration must be added to the new switch before it can be added to the switch stack?

A. No configuration must be added.

B. stack ID

C. IP address

D. VLAN information

E. VTP information

Answer: A


Q90. what percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?

A. 0

B. 25

C. 50

D. 75

E. 100

Answer: C


300-115 practice exam

Realistic download ccnp 300-115:

Q91. RSPAN has been configured on a Cisco Catalyst switch; however, traffic is not being replicated to the remote switch. Which type of misconfiguration is a cause?

A. The RSPAN designated VLAN is missing the remote span command.

B. The local and remote RSPAN switches are configured using different session IDs.

C. The local RSPAN switch is replicating only Rx traffic to the remote switch.

D. The local switch is overloaded with the amount of sourced traffic that must be replicated to the remote switch.

Answer: A


Q92. For security reasons, the IT manager has prohibited users from dynamically establishing trunks with their associated upstream switch. Which two actions can prevent interface trunking? (Choose two.)

A. Configure trunk and access interfaces manually.

B. Disable DTP on a per interface basis.

C. Apply BPDU guard and BPDU filter.

D. Enable switchport block on access ports.

Answer: A,B


Q93. When you configure private VLANs on a switch, which port type connects the switch to the gateway router?

A. promiscuous

B. community

C. isolated

D. trunked

Answer: A


Q94. After reviewing UDLD status on switch ports, an engineer notices that the." Which statement describes what this indicates about the status of the port?

A. The port is fully operational and no known issues are detected.

B. The bidirectional status of "unknown" indicates that the port will go into the disabled state because it stopped receiving UDLD packets from its neighbor.

C. UDLD moved into aggressive mode after inconsistent acknowledgements were detected.

D. The UDLD port is placed in the "unknown" state for 5 seconds until the next UDLD packet is received on the interface.

Answer: A


Q95. Refer to the exhibit.


Which statement about switch S1 is true?

A. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 port-channel interface using an open standard protocol.

B. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 2 physical port- channel interface using a Cisco proprietary protocol.

C. Physical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 port-channel interface using a Cisco proprietary protocol.

D. Logical port Fa0/13, Fa0/14, and Fa0/15 successfully formed a Layer 3 physical port- channel interface using an open standard protocol.

Answer: A


Q96. A network engineer must set the load balance method on an existing port channel. Which action must be done to apply a new load balancing method?

A. Configure the new load balancing method using port-channel load-balance.

B. Adjust the switch SDM back to "default".

C. Ensure that IP CEF is enabled globally to support all load balancing methods.

D. Upgrade the PFC to support the latest load balancing methods.

Answer: A



see more http://www.2passeasy.com/exam/300-115/