16 tips on ccnp 300-115 topics

Exam Code: 300-115 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco IP Switched Networks
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-115 Exam.

2016 May 300-115 Study Guide Questions:

Q65. Refer to the exhibit.


A network engineer wants to analyze all incoming and outgoing packets for an interface that is connected to an access switch. Which three items must be configured to mirror traffic to a packet sniffer that is connected to the distribution switch? (Choose three.)

A. A monitor session on the distribution switch with a physical interface as the source and the remote SPAN VLAN as the destination

B. A remote SPAN VLAN on the distribution and access layer switch

C. A monitor session on the access switch with a physical interface source and the remote SPAN VLAN as the destination

D. A monitor session on the distribution switch with a remote SPAN VLAN as the source and physical interface as the destination

E. A monitor session on the access switch with a remote SPAN VLAN source and the physical interface as the destination

F. A monitor session on the distribution switch with a physical interface as the source and a physical interface as the destination

Answer: BCD


Q66. Refer to the exhibit.


A network engineer investigates a recent network failure and notices that one of the interfaces on the switch is still down. What is causing the line protocol on this interface to be shown as down?

A. There is a layer 1 physical issue.

B. There is a speed mismatch on the interface.

C. The interface is configured as the target of the SPAN session.

D. The interface is configured as the source of the SPAN session.

E. There is a duplex mismatch on the interface.

Answer: C


Q67. Pilot testing of the new switching infrastructure finds that when the root port is lost, STP immediately replaces the root port with an alternative root port. Which spanning-tree technology is used to accomplish backup root port selection?

A. PVST+

B. PortFast

C. BackboneFast

D. UplinkFast

E. Loop Guard

F. UDLD

Answer: D


Q68. What is the maximum number of virtual MAC addresses that GLBP allows per group?

A. 2

B. 4

C. 6

D. 8

Answer: B


Q69. Which private VLAN access port belongs to the primary VLAN and can communicate with all interfaces, including the community and isolated host ports?

A. promiscuous port

B. isolated port

C. community port

D. trunk port

Answer: A


300-115  exam prep

Far out transcender 300-115:

Q70. Which gateway role is responsible for answering ARP requests for the virtual IP address in GLBP?

A. active virtual forwarder

B. active virtual router

C. active virtual gateway

D. designated router

Answer: C


Q71. What is the default interval at which Cisco devices send Cisco Discovery Protocol advertisements?

A. 30 seconds

B. 60 seconds

C. 120 seconds

D. 300 seconds

Answer: B


Q72. Which command does a network engineer use to verify the spanning-tree status for VLAN 10?

A. switch# show spanning-tree vlan 10

B. switch# show spanning-tree bridge

C. switch# show spanning-tree brief

D. switch# show spanning-tree summary

E. switch# show spanning-tree vlan 10 brief

Answer: A


Q73. After the implementation of several different types of switches from different vendors, a network engineer notices that directly connected devices that use Cisco Discovery Protocol are not visible. Which vendor-neutral protocol could be used to resolve this issue?

A. Local Area Mobility

B. Link Layer Discovery Protocol

C. NetFlow

D. Directed Response Protocol

Answer: B


Q74. Which private VLAN can have only one VLAN and be a secondary VLAN that carries unidirectional traffic upstream from the hosts toward the promiscuous ports and the gateway?

A. isolated VLAN

B. primary VLAN

C. community VLAN

D. promiscuous VLAN

Answer: A


2passeasy.com

Real ashdown mag 115-300:

Q75. A network engineer changed the port speed and duplex setting of an existing EtherChannel bundle that uses the PAgP protocol. Which statement describes what happens to all ports in the bundle?

A. PAgP changes the port speed and duplex for all ports in the bundle.

B. PAgP drops the ports that do not match the configuration.

C. PAgP does not change the port speed and duplex for all ports in the bundle until the switch is rebooted.

D. PAgP changes the port speed but not the duplex for all ports in the bundle.

Answer: A


Q76. Refer to the exhibit.


When troubleshooting a network problem, a network analyzer is connected to Port f0/1 of a LAN switch. Which command can prevent BPDU transmission on this port?

A. spanning-tree portfast bpduguard enable

B. spanning-tree bpduguard default

C. spanning-tree portfast bpdufilter default

D. no spanning-tree link-type shared

Answer: C


Q77. Which First Hop Redundancy Protocol is an IEEE Standard?

A. GLBP

B. HSRP

C. VRRP

D. OSPF

Answer: C


Q78. Which option is a benefit of using VSS?

A. reduces cost

B. simplifies configuration

C. provides two independent supervisors with two different control planes

D. removes the need for a First Hop Redundancy Protocol

Answer: D


Q79. A network engineer has just deployed a non-Cisco device in the network and wants to get information about it from a connected device. Cisco Discovery Protocol is not supported, so the open standard protocol must be configured. Which protocol does the network engineer configure on both devices to accomplish this?

A. IRDP

B. LLDP

C. NDP

D. LLTD

Answer: B


Q80. Refer to the exhibit.


How many bytes are added to each frame as a result of the configuration?

A. 4-bytes except the native VLAN

B. 8-bytes except the native VLAN

C. 4-bytes including native VLAN

D. 8-bytes including native VLAN

Answer: A



see more http://www.2passeasy.com/exam/300-115/