Top 10 training tools 300-210 for IT candidates (1 to 10)

It is impossible to pass Cisco 300-210 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-210 practice questions. You will get a surprising result by our Up to the immediate present Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) practice guides.

2017 Mar 300-210 brain dumps

Q1. In a Cisco FirePOWER instrusion policy, which two event actions can be configured on a rule? (Choose two.)

A. drop packet

B. drop and generate

C. drop connection

D. capture trigger packet

E. generate events

Answer: B


Q2. Which Cisco Firepower rule action displays a HTTP warning page and resets the connection of HTTP traffic specified in the access control rule ?

A. Interactive Block with Reset

B. Block

C. Allow with Warning

D. Interactive Block

Answer: D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/firepower-module-user-guide/asa-firepower-module


Q3. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q4. Which piece of information is required to perform a policy trace for the Cisco WSA?

A. the destination IP address of the trace

B. the source IP address of the trace

C. the URL to trace

D. authentication credentials to make the request

Answer: C


Q5. Which three operating systems are supported with Cisco AMP for Endpoints? (Choose three.)

A. Windows

B. AWS

C. Android

D. Cisco IOS

E. OS X

F. ChromeOS

Answer: A C E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/products/security/fireamp-endpoints/index.html


Latest 300-210 actual exam:

Q6. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q7. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service?

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA.

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA.

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs.

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs.

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA.

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs.

Answer: A

Explanation

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers.


Q8. Which type of policy is used to define the scope for applications that are running on hosts?

A. access control policy.

B. application awareness policy.

C. application detector policy.

D. network discovery policy.

Answer: C


Q9. When you configure the Cisco ESA to perform blacklisting, what are two items you can disable to enhance performance? (Choose two.)

A. rootkit detection

B. spam scanning

C. APT detection

D. antivirus scanning

E. URL filtering

Answer: B D


Q10. Which option is a benefit of Cisco Email Security virtual appliance over the Cisco ESA appliance?

A. global threat intelligence updates from Talos

B. reduced space and power requirements

C. outbound message protection

D. automated administration

Answer: B