What Up to date 300-210 Is?

Want to know Exambible 300-210 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) certification experience? Study Validated Cisco 300-210 answers to Renewal 300-210 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-210 (Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)) test on your first attempt.

2017 Mar 300-210 exam guide

Q21.  What is the maximum message size that the Cisco Email Security Appliance will accept from the violet.public domain?

A. 1 KB

B. 100 KB

C. 1 MB

D. 10 MB

E. 100 MB

F. Unlimited

Answer: D


Q22. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.)

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked

Answer: A C F


Q23. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q24. With Firepower Threat Defense, which two interface settings are required when configuring a routed interface? (Choose two.)

A. Speed

B. Duplex

C. Media Type

D. Redundant Interface

E. EtherChannel

Answer: A B


Replace 300-210 practice test:

Q25. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q26.  The Cisco Email Security Appliance will reject messages from which domains?

A. red. public

B. red. public and orange. public

C. red. public, orange. Public and yellow. public

D. orange. public

E. violet. public

F. violet. public and blue.public

G. None of the listed domains

Answer: C


Q27. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D


Q28. With Cisco AMP for Endpoints, which option shows a list of all files that have been executed in your environment?

A. vulnerable software

B. file analysis

C. detections

D. prevalence

E. threat root cause

Answer: C