Regenerate 300-360: Pass4sure real questions from 11 to 20


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/300-360-test is very comprehensive.

Q11. Which two types of information must be included in the installation inventory portion of the post-installation report? (Choose two.)

A. all AP, controller, and MSE administrator credentials

B. the names, locations, IP addresses, MAC addresses, etc. for every AP, controller, and MSE in the WLAN

C. a layout of the rack that the equipment is installed

D. results of the coverage audit performed with the site survey mapping tool

E. the number and type of all WLAN clients and tags

Answer: A,B


Q12. An engineer is performing a predictive wireless design for a medical treatment environment, which requires data and voice services. Which of the following is a requirement for the design?

A. overlapping -72 dBm coverage from two access points

B. overlapping -67 dBm coverage from two access points

C. continuous -67 dBm coverage from one access point

D. continuous -72 dBm coverage from one access point

Answer: C


Q13. An engineer is deploying centralized wireless solution with a 5508 controller. What is the most AP licenses that can be supported?

A. 100

B. 250

C. 1000

D. 500

Answer: D

Explanation:

You can order Cisco 5500 Series Controllers with support for 12, 25, 50, 100, 250 or 500 APs as the controller's base capacity. You can add additional AP capacity through capacity adder licenses available at 25, 50, 100 and 250 AP capacities. You can add the capacity adder licenses to any base license in any combination to arrive at the maximum capacity of 500 APs.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/112926-5508wlc-license.html


Q14. A customer has deployed an N+N redundant wireless infrastructure. In this deployment, the access points have been salt and peppered between controllers. What configuration would be necessary to cut down on the use of mobility tunnels for voice clients?

A. mobility anchor

B. KIS based CAC

C. media session snooping

D. re-anchor roamed voice clients

Answer: D


Q15. An engineer plugs in a Cisco Aironet 2700 Series Access Point and it is running in low power. Which three power requirements should be verified? (Choose three.)

A. 802.3ac compliant

B. 802.3at compliant

C. AP requires 43 VDC to function in full power.

D. AIR-PWRINJ3 power injector should be used.

E. AP requires 57 VDC to function in full power.

F. AIR-PWRINJ4 power injector should be used.

Answer: B,E,F

Explanation:

The access point should be powered by any 802.3at compliant device.

The recommended external power supply for the access point is the Cisco AIR-PWR-B power supply. The access point can also be powered by the following optional external power sources:

– Access point power injector (AIR-PWRINJ4)

– Any 802.3af compliant power injector is supported, but in this case the access point will dynamically shift from 3x4 to 3x3.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/access_point/2700/quick/guide/ap2700getst art.html


Q16. An engineer is preparing for an active site survey of a warehouse and is informed that they should not enter any areas that are blocked by supplies that are difficult to move. Which option describes how the engineer should address this restriction?

A. Extrapolate restricted access areas by drawing circles for AP coverage

B. Survey hallways, common areas, and storerooms.

C. Utilize a predictive tool to define coverage in off-limits areas.

D. Educate the customer about the importance of accurate and complete measurements.

Answer: D


Q17. A hospital environment was designed to guarantee RF coverage at or better than -67 dBm in the 5 GHz spectrum. The customer mandates that RRM be used for DCA and TPC in both bands. After deployment, why do many of the legacy 802.11b/g devices have difficulty maintaining connectivity?

A. Excessive co-channel interference in the 2.4 GHz band exists.

B. Excessive overlapping channels in the 2.4 GHz band exists.

C. TPC drastically reduces Tx power in the 2.4 GHz band.

D. TCP drastically increases Tx power in the 2.4 GHz band.

Answer: C


Q18. An engineer is deploying an outdoor Mesh network. Which four major factors should be considered? (Choose four.)

A. power

B. buildings

C. traffic lights

D. satellite dishes

E. line of sight

F. network connectivity

G. power lines

H. mounting

Answer: A,E,F,H


Q19. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q20. An engineer is tuning RRM parameters to improve client connectivity. Which channel band results in the best 802.11n client compatibility?

A. UNII-2

B. UNII-2e

C. UNII-3

D. UNII

E. UNII-1

Answer: E

Explanation:

802.11n operates on the same channel as 802.11a. For better compatibility with 802.11n clients, it is recommended to stay on lower channels (UNII-1 band).

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/108184config-802-11n-wlc.html