Improved 300-360: Pass4sure real questions from 21 to 30


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/300-360-test is very comprehensive.

Q21. An engineer is performing a predictive wireless design for a carpeted office space, which requires voice capability and location services. Which two requirements are inputs to the design? (Choose two.)

A. overlapping -67 dBm coverage from three access points

B. overlapping -75 dBm coverage from three access points

C. overlapping-72 dBm coverage from two access points

D. continuous -67 dBm coverage from one access point

E. continuous -72 dBm coverage from one access point

Answer: B,D

Explanation:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/emob73dg/emob73/ch3_WLAN.html#pgfId-1000250


Q22. A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters. Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)

A. Use APs with external antennas.

B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.

C. Use APs with built-in antennas.

D. Use a battery pack to power APs.

E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.

F. Use APs with directional antennas.

Answer: C,D,E


Q23. While performing a Layer 1 passive wireless site survey of a location an engineer detects several instances of low power frequency hopping interference, but cannot physically locate the interfering device or devices. Why is the engineer unable to locate the offending device or devices?

A. The sources are nearby narrow-beam radar and are sweeping through the facility.

B. The sources are PAN and are mobile.

C. The sources are above the ceiling file and transmit intermittently.

D. The sources are actually high-powered devices and transmit from off the site.

Answer: B


Q24. An engineer is configuring an autonomous AP for RADIUS authentication. What three pieces of information must be known to configure the AP? (Choose three.)

A. BVI IP address

B. group name

C. RADIUS IP address

D. PAC encryption key

E. username and password

F. shared secret

Answer: A,C,F


Q25. A customer has dual-band devices that they want to use 40 MHz channels. If the customer is using Cisco 3600 Series access points with a 5508 controller. Which setting assists with this change?

A. Enable band select globally.

B. Enable aggressive load balancing.

C. Disable lower data rates on 802 .11G GHz radios.

D. Disable overlapping 802.11G channels.

Answer: A


Q26. An engineer installed a 3702 AP and is getting power from the switch. What is the reason for getting 3x3 MIMO instead of 4x4?

A. 802.1p 

B. 802.3af 

C. 802.11e 

D. 802.3at

Answer: B


Q27. A Cisco 7925 phone at a client’s location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully. What type of messages should the phone be sending at this point?

A. H.245

B. H.323

C. MCGP

D. SCCP

Answer: D


Q28. Which two options describe best practices that must be completed after a wireless installation is finished?

(Choose two.)

A. Make sure that there are no spaces between the devices on the rack that the Wireless Lan Controller isinstalled.

B. Consult with the customer to ensure that the IT staff has a complete set of design and installationdocuments.

C. Make sure the customer is aware that they should consider purchasing a support contract immediately afterthe installation is complete.

D. Spend time with the customer to show them the controller GUI and inform them how they can reach theCisco TAC if they have any problems.

E. Test all the customer’s wireless devices and applications to ensure they are working properly.

Answer: B,E


Q29. An engineer must perform a survey where the target client devices range from standard

Wi-Fi-equipped laptops, consumer handhelds and tablets, and low power tracking tags limited to 12 mW Tx power. With which setting should the survey AP be configured?

A. local power 11

B. local power 5

C. local power 14

D. local power 8

Answer: B


Q30. An engineer receives a digital image scanned from the floor plans of a facility to be surveyed for wireless survey and imported it into Air Magnet Pro. However, the document contains no scale. Which action can the engineer take to most accurately calibrate the size of the floor plan in Air Magnet?

A. Mark the length of a hallway, then count the ceiling tiles, multiply that number by 2 and enter that value.

B. Zoom in and mark across a hallway, then count the floor tiles across that hallway and enter that value.

C. Zoom in and mark a doorway, then size it at 3 feet because most doorways are 36 inches.

D. Mark the entire longest dimension of the floorplan, then use Google Earth to measure the correspondingoutside dimension and enter that value.

Answer: D