How Does Exambible Cisco 300-360 free practice test Work?

Printable of 300-360 exam cram materials and paper for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 300-360 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Wireless Enterprise Networks exam Today!

Q1. As part of a wireless site survey in a hospital, an engineer needs to identify potential Layer 1 interferers. In which three areas is the engineer most likely expect to find sources of 2.4 GHz and 5 GHz RF noise? (Choose three.)

A. emergency room

B. magnetic resonance imaging

C. laboratory

D. X-ray radiography

E. Gamma Knife radiation treatment

F. kitchen

Answer: A,C,F


Q2. An engineer is preparing for an outdoor wireless survey to mesh connect a distant remote building to a connected building. Which two types of antennas are appropriate for this application? (Choose two.)

A. circular polarized

B. patch

C. dish

D. Yagi

E. omni

Answer: C,D


Q3. Which list of characteristics must all controllers in a mobility group have in common based on best practices?

A. mobility group name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Points mode,ACLs, and WLANs (SSIDs)

B. mobility domain name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

C. mobility domain name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode, ACLs, and WLANs (SSIDs)

D. mobility group name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

Answer: A


Q4. An engineer installed a 3702 AP and is getting power from the switch. What is the reason for getting 3x3 MIMO instead of 4x4?

A. 802.1p 

B. 802.3af 

C. 802.11e 

D. 802.3at

Answer: B


Q5. The AP has been configured property for a VoWLAN survey The RF environment contains a noise of -87 to -90 dBm. What is the target value for the cell edge reading?

A. -62 dBm

B. -67 dBm

C. -60 dBm

D. -70 dBm

Answer: B


Q6. A cabling contractor is working at a customer facility. The contractor is asking what rating of cable should be installed in return-air areas. Which information can be referenced to provide the contractor the requested information?

A. OSHA Codes

B. BICSI TDDM

C. NEC Ratings

D. IEEE Standards

Answer: B


Q7. An engineer is deploying an outdoor Mesh network. Which four major factors should be considered? (Choose four.)

A. power

B. buildings

C. traffic lights

D. satellite dishes

E. line of sight

F. network connectivity

G. power lines

H. mounting

Answer: A,E,F,H


Q8. Refer to the exhibit.

While testing the post-deployment WLAN network, you discover that an AP has been placed in a difficult area.

The AP cannot be moved easily because of various requirements. The client performance of various Apple and Microsoft operating system-based products does not meet expectations. Which two options can help mitigate the performance issue? (Choose two.)

A. Add additional APs.

B. Increase the AP power level to maximum.

C. Rotate the AP 90 degrees to change antenna polarity.

D. Replace the AP with an AP and external antenna.

E. Change the AP location to one that is less RF hostile.

Answer: A,D


Q9. An engineer is determining the signal levels for the wireless cells. Which signal-to-noise ratio is an optimal configuration to achieve?

A. minimum SNR of -33 dBm

B. minimum SNR of -25 dBm

C. minimum SNR of 25 dB

D. minimum SNR of 33 dB

Answer: C

Explanation:

The minimum recommended wireless signal strength for voice applications is -67 dBm and the minimum SNR is 25 dB.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/116057-sitesurvey-guidelines-wlan-00.html


Q10. An engineer plugs in a Cisco Aironet 2700 Series Access Point and it is running in low power. Which three power requirements should be verified? (Choose three.)

A. 802.3ac compliant

B. 802.3at compliant

C. AP requires 43 VDC to function in full power.

D. AIR-PWRINJ3 power injector should be used.

E. AP requires 57 VDC to function in full power.

F. AIR-PWRINJ4 power injector should be used.

Answer: B,E,F

Explanation:

The access point should be powered by any 802.3at compliant device.

The recommended external power supply for the access point is the Cisco AIR-PWR-B power supply. The access point can also be powered by the following optional external power sources:

– Access point power injector (AIR-PWRINJ4)

– Any 802.3af compliant power injector is supported, but in this case the access point will dynamically shift from 3x4 to 3x3.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/access_point/2700/quick/guide/ap2700getst art.html